Jury Award Master of Professionals & New Talent Award

We hebben vier fantastische juryleden bereid gevonden deze verkiezing tot een transparante, eerlijke en vooral toegangelijke verkiezing te begeleiden en de uiteindelijke winnaar(s) te laten bepalen.

Zakenvrouw van het jaar 2012 -  Jacqueline Zuidweg
Vak specialist weddingplanner - Inge Peters Rit
Advocaten en juristen specialist - Karina Holwerda
Concept trouwen in het bos - Lianne Balduk

Je vindt hieronder alle informatie over de juryleden.

Zakenvrouw van het jaar Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg is in 1994 gestart met haar onderneming Zuidweg & Partners (schuldhulpverlening voor ondernemend Nederland) en in 2012 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Omdat ondernemers door schaamte en taboe te laat hulp vragen, is zij 3 jaar geleden gestart met MKB Doorstart, dé vroegsignalerende portal voor MKB-bedrijven en ZZP’ers met dreigende (financiële) problemen. Daarnaast is zij mede initiatiefnemer van het platform Schulden.nl.

Vak specialist Inge Peters Rit

Mijn naam is Inge Peters Rit, weddingplanner en eigenaar van Trouwen Italië.

Ruim 6 jaar geleden ben ik gestart om mijn droom achterna te gaan en in de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf wat de bruidsparen goed weten te vinden.

In de afgelopen 6  jaar hebben we 50 bruiloften mogen organiseren waarvan 40 in Italië. Dit is bereikt door de grote dosis liefde die in het bedrijf zit, liefde voor de bruidsparen, voor de leveranciers en het land.

Al tijdens mijn allereerste reis naar Italië ben ik compleet verliefd geworden op dit land en de diversiteit van de verschillende regio’s.

Per jaar reis ik zo’n 10 tot 15 keer naar Italië en kom daarbij op de mooiste plekjes, ontmoet bijzondere mensen en leer veel over de omgeving, de cultuur en de Italiaanse keuken.

Door al deze reizen en het uitgebreide netwerk komen we op de meest bijzondere plekjes in Italië en geven we de bruidsparen en hun gasten een unieke ervaring, geen standaard pakketjes maar echt maatwerk.

Een huwelijksweekend vol liefde, heerlijke eten & wijnen, het echte samenzijn en dat alles op een super bijzondere locatie. Dat is volgens ons hoe een ultieme bruiloft eruit moet zien.

Link website:
http://www.trouwenitalie.nl/

Link Facebook:
https://www.facebook.com/TrouwenItalie

Founder Miss Legal Karina Holwerda

Naast dat Karina de founder is van Miss Legal, Bizzy Beezz Agency en Miss Psychology begeleidt zij maandelijks ondernemers bij het starten van een eigen bedrijf en het bouwen en beschermen van hun brand. Karina is tevens als gastdocent en business coach betrokken bij het vak Minor Ondernemen & Innoveren aan de Haagse Hogeschool en heeft ondernemersworkshops gegeven en/of gesproken in opdracht van Bedrijvige vrouwen, Rotterdam Academy, Universiteit Leiden, ROC, University of Applied Sciences Utrecht, Gemeente Amsterdam, International Business Women Congress en andere bedrijven, overheids- en onderwijsinstellingen.

Karina zet graag innovatieve concepten op en helpt anderen met het bouwen van (licentie)concepten/ franchise en/of bedrijven met een sterke brand. Karina heeft rechten en marketing gestudeerd aan Universiteit Leiden en Law, Leadership & Management aan Nyenrode Business University. Als CEO en ondernemer is zij geïnterviewd voor verschillende (management) boeken, tijdschriften, kranten, platforms en TV programma`s.
Op dit moment wordt Karina en haar team vooral ingezet door bedrijven die hun merk willen uitbouwen op nationaal dan wel internationaal niveau, vastgeroeste processen/ structuur van de onderneming willen verbeteren, talenten aantrekken, trainen en managen en hulp nodig hebben bij het uitvoeren van de door Karina en haar team opgestelde plannen.

Link website:
www.miss-legal.nl

Trouwen in het bos

Trouwen in het bos
Het klinkt als een sprookje en dat is het ook! Een bijzonder en uniek totaalconcept waarmee jullie bruiloft volledig kan worden gefaciliteerd. Van smaakvolle catering tot de lekkerste muziek en van stijlvolle stretchtenten tot geraffineerde decoratie.

Voor bos liefhebbers..
In samenwerking met hoofdpartner Staatsbosbeheer, provinciale landschappen, gemeentelijk en particulier beheer en Natuurmonumenten worden inmiddels meer dan 160 boslocaties aangeboden, verdeeld door heel Nederland. Stuk voor stuk prachtige plekjes die zorgvuldig zijn geselecteerd!

Landelijk
Met al deze boslocaties is het mogelijk om in heel Nederland ‘met ons’ te trouwen. Veelvuldig zijn we actief in Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Overijssel en Brabant, maar ook in andere provincies weet men Trouwen in het Bos steeds beter te vinden.

De liefde kan overal worden gevierd, maar nergens zo puur als in het bos!

Maatwerk
Trouwen in het Bos komt volledig tegemoet aan ieders wensen en smaken door zes verschillende stijlen aan te bieden, waaronder: Vintage, Festival, Barnweddings, Bohemian, Eco Love en Romance. Binnen deze thema’s wordt flexibel omgesprongen met specifieke wensen van het bruidspaar. Zo leveren wij altijd maatwerk. Het is zelfs mogelijk om een eigen thema te kiezen!

Proeven en genieten
Hoogwaardige styling en de beste materialen en producten zorgen bij ieder thema voor een absolute WOW-factor. Dineren in Bertolli-stijl, aan lange gedekte tafels? Het kan bij Trouwen in het Bos, mede dankzij de beste cateraars. Lekker samen eten met familie en vrienden. Uitgebreid de tijd nemen om écht te proeven en te genieten!

 

Adeny van Engel

Mijn naam is Adeny van Engel, ik ben 52 jaar. Zo`n 22 jaar geleden begon ik mijn carrière als advocaat in Groningen. Daarna ben ik in Utrecht terechtgekomen, waar ik zeven jaar als jurist artsen heb geadviseerd bij Vereniging voor Arts en Auto. Na deze periode ben ik weer als advocaat aan de slag gegaan dat is nu al weer 9 jaar geleden. Ik ben nu gespecialiseerd in contractenrecht met focus op licentie - en franchiseconcepten en alles wat daar bij komt kijken zoals huurrecht, mededingingsrecht en Intellectuele Eigendomsrecht . Daarnaast ben ik opgeleid tot mental coach en volg ik een opleiding tot mediator. Ondernemers komen bij mij, omdat ik prettig ben in de omgang en hen het vertrouwen geef dat de zaak bij mij in goede handen is. Ik kan niet alleen juridisch heel goed adviseren en procederen, maar coach ondernemers ook in juridisch juist zakendoen.