Design in Words

Design in Words is a boutique calligraphy & design studio offering beautiful custom designed script and hand drawn lettering to suit your event, special occasion or design aesthetic. Offering both hand lettering and digitised script in a variety of styles, ranging from classic to modern, Danielle will work with you to achieve the perfect tone to suit your needs.

Stories to tell

Mijn films gaan altijd over mensen en hun verhaal. Of het nu een trouwfilm of een film van een keihard werkende ondernemer is… het gaat altijd om echte mensen. Momenten in de tijd vastgelegd om te delen.De kern van mijn stijl is: echt, authentiek en ambachtelijk: vanuit het hart gemaakt. Human storytelling in a nutshell. 

Jorik Algra Fotografie

Passievol, enthousiast & creatief.


Een bruiloft is voor mij dé plek, de sfeer, emotie en de hele dag stralende mensen geven me energie, die ik omzet ik een reportage met het `wauw!` effect! Naast de hoogtepunten leg ik ook juist díe dingen vast, die jullie misschien pas na de dag terug zien.

Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes werd officieel opgericht in september 2012 toen Tam naar Nederland verhuisde voor de liefde. Als getraind patissier was het altijd al haar droom om een eigen bedrijf te beginnen.

Op 23 maart zijn we officieel verhuisd naar onze nieuwe locatie in Winkelcentrum Terwijde. We waren echt toe aan een grotere studio en hebben nu een winkel (open van dinsdag t/m zaterdag) waar we iedere dag heerlijke gebakjes aanbieden!

MijnFotohokje, fun op elk feest.

Gezellig een avondje foto`s maken in het fotohokje met te gekke feestaccessoires. De foto`s worden direct geprint op een fotostrip. Deze ontwerpen we samen met de huurder. Tijdens het feest mag het fotohokje onbeperkt gebruikt worden. Na het feest ontvang je gelijk een USB-stick met alle gemaakte foto`s. Onmisbaar op een feestelijke avond!

 

Propfun, brengt photobooths dichtbij.

Bij Propfun huur je een photobooth, videobooth en animated gif booth in 1 apparaat. Je kunt de photobooth zelf ophalen bij een afhaaladres in de buurt op een tijd die voor jullie uitkomt. Je huurt de photobooth altijd voor een hele dag, je hoeft je dus geen zorgen te maken over de tijd en kan tot diep in de nacht doorgaan met het maken van de meest gekke foto`s. Je huurt dit pakket al voor een hele dag voor slechts €275,-.

 

LocoMix

Bij LocoMix vind je de meest originele huwelijksbedankjes. Van groene bedankjes met bloemzaadjes en weckpotjes met snoep tot gepersonaliseerde nootjes en sterretjes; bij LocoMix bestel je het allemaal al vanaf 20 stuks. Voor elk thema en budget hebben zij een ruim assortiment aan bedankjes die volledig naar wens gepersonaliseerd kunnen worden! Maak een keuze uit de ontwerpen collectie, geef de gewenste teksten door en ze sturen je gratis een digitaal voorbeeld van jouw bedankje! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een volledig eigen ontwerp aan te leveren. Ook spoedbestellingen zijn geen probleem, na het ontvangen van de bestelling en betaling worden de geschenkjes al binnen 5 werkdagen verstuurd.

Miss Legal

Miss Legal werkt in teams van juristen, fiscalisten, financiële adviseurs, advocaten, notarissen, particuliere recherches, businesscoaches en psychologen. Hiermee is Miss Legal de enige one-stop-legalshop waar je hulp krijgt op alle mogelijke gebieden, zowel nationaal als internationaal.

Green Village

Op het eerste gezicht is Green Village een rustieke locatie met een landelijk karakter. Maar eenmaal binnen betreedt je een ambiance die niet onder doet voor de betere loungeclubs in Berlijn of New York. Bij Green Village val je van de ene in de andere verbazing. Je kunt er zowel zakelijk als privé terecht voor jouw bijzondere gelegenheden. Wij zorgen er in alle gevallen voor dat het je aan niets ontbreekt.

Green Village is bij uitstek geschikt om jouw mooiste momenten te beleven. Het is er stijlvol en chique, maar tegelijkertijd intiem en comfortabel. Wij nodigen je van harte uit om te genieten van onze luxe, service en gastvrijheid. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een familiediner, een feestavond of een bruiloft: bij Green Village wordt het zeker een onvergetelijke ervaring

Barblog

Op elke locatie die je maar kunt bedenken, zijn wij aanwezig met onze cocktailbars. Hierbij zorgen wij voor alles en nemen alles zelf mee. Of het nu een zomers feest is in de duinen of op het vipdeck, wij passen ons aan jullie gelegenheid aan. We gaan hierin nog veel verder: Mag de bar in de huisstijlkleuren of wil je graag het logo terugzien? Geen probleem!

Naast een uitgebreid assortiment aan cocktails, kunnen wij ook speciaal voor de gelegenheid cocktails creëren. Is het bijvoorbeeld een gezond uitje gedurende de middag? Dan kunnen het uitsluitend alcoholvrije cocktails zijn, bereid met het meest verse fruit.

Swinging.nl

De missie van Swinging.nl: elke dag de wereld ietsjes mooier maken. Hoe? Door te zorgen dat elke klant van Swinging.nl met een blij gezicht terugdenkt aan zijn of haar feest.

Siti Muntanah

Mijn missie is om een poSITIeve bijdrage te leveren aan deze wereld.
Ik inspireer en begeleid je graag bij het helen van je angsten, blokkades en oude overtuigingen, op een zo natuurlijk mogelijke wijze.
Zodat je van binnen en van buiten kunt stralen, het beste uit jezelf haalt en hierdoor optimaal van het leven kunt genieten.