April 2024

✔ Vanaf de zomer werken wij alleen nog op maat met onze deelnemers
✔ Op maat vak programma in geheel nieuwe vorm

Twee startdatums voor 2024 Weddings & Business wedding planner
The Planners Lounge volledig in een nieuw jasje!

✔ Ons instituut is compleet met eigen dienst voor websites voor wedding planners





Vakontwikkeling wedding planning 



✔ WPI lanceert eigen label websites voor professionals

✔ Digital Wedding Planner Box Pro is vanaf nu beschikbaar!
(templates voor werkwijze en onderneming)



PRESS:


Utrecht, 26 juni 2023

 

Weddingplanners International ontvangt wederom het NRTO-keurmerk 


Weddingplanners International heeft op 16 juni 2022 het NRTO-keurmerk ontvangen en is op 16 juni 2023 verlengd.

Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. 

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat Weddingplanners International voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. 

Hiermee kan Weddingplanners International aantonen dat zij voldoet aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. 


“Ontzettend blij en dankbaar, de bevestiging dat wij voor onze klanten en de branche een toegevoegde professionele waarde zijn en dat dit door de Raad is gezien ”, vertelt directeur Danielle van der Lee van Weddingplanners International.

 

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder 

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

 

Over Weddingplanners International

Private opleidingsinstituut voor startende weddingplanners en professionals die al werkzaam zijn als weddingplanner. We richten ons op de particuliere markt met name op vrouwen tussen de 20-50 jaar die een verschil willen gaan maken in de trouwbranche.


30 juli 2023


Bruiloften met tweehonderd gasten zijn niet langer de norm, zien wedding planners. Bruidsparen kiezen er steeds vaker voor om verre familieleden en kennissen thuis te laten. Geld is niet het voornaamste motief.


Trouwen in kleine kring was tijdens de coronapandemie de hoogst haalbare optie. Inmiddels zijn feesten met honderden gasten weer mogelijk. Toch houden koppels het vaker klein.


"Mensen hebben gezien dat een bruiloft anders kan en durven nu meer keuzes te maken", zegt Danielle van der Lee van beroepsorganisatie van wedding planners BWPN. Corona heeft dus een invloed achtergelaten, constateert ze.

Media collabs

Share by: