Indivuele opleiding weddingplanner

Exclusive Education Weddingplanner

De OWPN biedt je de mogelijkheid om de opleiding te volgen in eigen tempo en op tijden die jou het beste uitkomen! Lijkt jou dit ideaal? Dan is de Exclusive Education Weddingplanner een juiste keuze. 
Wanneer je de opleiding exclusive volgt, bespreek je samen met jouw trainer wat de lestijden zijn; dat kunnen twee dagen in de maand zijn, maar het kan ook twee middagen in de maand zijn. Daarnaast krijg je altijd de persoonlijke begeleiding die je wenst. Ook kun je te allen tijde contact opnemen met jouw trainer.

De Exclusive Education vakopleiding is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

De inhoud van de Exclusive Education vakopleiding is gelijk aan de opleiding in groepsverband. Het grote verschil is dat je één op één les krijgt. Ook kan de planning van het maken van de praktijkopdrachten | concepten aangepast worden aan jouw persoonlijke omstandigheden en visie.
Naast de één op één lessen worden er ook acht verschillende seminars en masterclasses aangeboden, voor het behalen van deze seminars krijg je een apart certificaat. Deze seminars zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige delen uit de opleiding. Deze delen zullen tijdens de seminars verder worden uitgewerkt. Dit is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid om jouw collega weddingplanners te ontmoeten.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met een voldoende hebt afgerond n.a.v. een presentatie, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede boek zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering. 
Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Deze gaat over Boek 1 en Boek 2.
Bij voldoende resultaat mag je het diploma in ontvangst nemen, wat je recht geeft om aan te sluiten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN).

Na het afronden van de opleiding zullen wij nog maximaal een jaar tot beschikking staan voor onze gediplomeerde weddingplanners die hulp willen bij het starten van hun eigen onderneming.

De investering van de Exclusive Education vakopleiding bedraagt € 3599,-, dit is inclusief al het lesmateriaal, volledige begeleiding, een vaste trainer, zes praktijkdagen (seminars), twee extra masterclasses, presentatie en een eindexamen en naar behoefte volg je twee dagen Kick-off bij Boek 1 en twee dagen kick-off bij Boek 2.

Wij hebben weer plaats in oktober/november 2017 om je persoonlijk te begeleiden.
Deze vorm is zeer exclusief en heeft beperkte plaatsen beschikbaar.

We hebben wekelijks contact en zien elkaar gemiddeld twee tot drie keer per maand. Eenmaal bij Danielle voor coaching & brand/kennis overdracht en eenmaal per maand bij een professional weddingplanner om je optimaal te ondersteunen en daarnaast de seminars en masterclasses.
Vanaf september 2017 wordt de Masterclass van Annic van Wonderen vast toegevoegd t.w.v. € 199,00 excl. btw.
Aanmelden via dit formulier is nu mogelijk en op volgorde worden de cursisten ingedeeld.

De opleiding is vrijgesteld van BTW.