Online actie t/m 2 maart 2018

Masterclass Annic van Wonderen cadeau bij vakopleiding weddingplanner

Annic.com (voormalig I Love Fashion News) is hét business inspiratie-platform van ondernemer Annic ten Duis. Of je nou een ambitieuze werknemer of (startende) ondernemer bent, hier vind je inspiratie op het gebied van carrière én ondernemen. En, het is dé manier om een kijkje te nemen in het leven van Annic.

"Naast ondernemen vind ik anderen inspireren het leukste wat er is!"

Je vindt op Annic.com regelmatig nieuwe columns, interviews en artikelen met tips & tricks op business gebied. Daarnaast staat er elke zondagochtend een nieuwe vlog van Annic online waarin ze een kijkje in haar persoonlijke en zakelijke leven geeft, elke woensdag plaatst ze een business video met business tips en interviews (deze business video`s starten in april 2018 weer na Annic haar zwangerschapsverlof).

Wij zijn zeer trots dat Annic verbonden is als spreker aan ons instituut. Op vrijdag 5 oktober 2018 geeft zij een Masterclass Ondernemen bij ons in Nieuwegein.

Indien jij je voor 2 maart 2018 aanmeldt voor een van de volgende vakopleidingen krijg jij deze cadeau t.w.v.: € 199,00 excl. btw 21%:

Groepsvakopleiding weddingplanner
Exclusive education weddingplanner
All-Round vakopleiding weddingplanner

Voorwaarden:
Let op aanmelden gaat via deze link.
Actie is geldig tot 2 maart 2018
Betaling is online en op volgorde van aanmelding
Vol=Vol

Inschrijven vakopleiding weddingplanner

Als je besluit om de vakopleiding te volgen dan beloven wij je te stimuleren om je doel te bereiken.

De oerdoelgroep zijn alle vrouwen (en mannen) die weddingplanner zijn of willen worden, een ondernemersgeest hebben en lifestyle aanmeten waarin je als business owner het verschil kunt gaan maken.

Je wordt geprikkeld door de besten uit het vak, inspiraties sessies alom en daarbij de nodige peptalks van ladyboss Danielle herself.

Hoe kun je je droom verwezenlijken op de manier zoals jij dat wilt? Hoe maak je het vak je eigen zodat je je eigen werkwijze kunt ontwikkelen in een branche wat elke dag verandert.

Wij beloven je een ervaring in alle facetten die je kunt bedenken! Meld je nu aan voor de groei van je leven en de weg naar succes!

Inschrijf procedure

Inschrijven voor de vakopleiding weddingplanner werkt als volgt:

Download hier onze Algemene Voorwaarden 2018.
Via deze link kun je online aanmelden voor de vakopleiding naar jouw keuze, deze betaal je met iDeal of credit card. Vanaf heden gaat de inschrijving alleen via onze website.
Indien je je online aanmeldt is dit meteen een inschrijving en gelden onze voorwaarden.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download hier het informatiemagazine!

Studiekosten aftrekbaar

particulier

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Sinds 2013 is het door de fiscus nog aantrekkelijker gemaakt om jouw studiekosten als aftrekpost op te geven. De drempel van de aftrek is namelijk verlaagd naar € 250,--. Afhankelijk van jouw jaarinkomen en de belastingschijf waarin je valt, bespaar je over het meerdere minimaal 37% en maximaal 52% van jouw studiekosten. De maximale aftrek bedraagt € 15.000,-- .