Ibiza - joint venture

In het voorjaar van 2018 hebben wij onze vakopleiding weddingplanner te gast op het magische eiland Ibiza.
Naast vakinhoudelijke kennis brengen we een bezoek aan de hotspots van Ibiza, kom je op de nieuwste en beste trouwlocaties met o.a. Beachclub Amante, het nieuwe XaXa en Atzaro....

Je ontmoet de beste weddingplanners/leveranciers en komt op de mooiste prachtige plekken waar jou toekomstige bruidsparen hun bruiloft kunnen vieren. Je zet de eerste stappen naar jouw eigen onderneming.

Connecting the best with you!

Vanaf februari 2018 start het programma van deze joint venture en dit doen wij in samenwerking met leveranciers op Ibiza.
Limited spaces available!
Begeleiding is intensief en individueel ondersteunen wij jou in het traject en via een besloten FaceBook groep waarin je met de andere ondernemers kunt sparren en ervaringen kunt delen.

Wil jij hier bij zijn? Wil jij jouw onderneming met o.a. Ibiza versterken of wil jij daar jou high-end bruiloften laten plaats vinden? Of hierin de eerste stappen ondernemen?
Het traject van deze vorm vakopleiding duurt zes-negen maanden, hard werken aan je eigen visie en onderneming.

Traject:
De eerste stappen zijn de beginselen van het vak hier in Nederland, in het voorjaar (april) van 2018 zijn we vier dagen op Ibiza en daarna ga je individueel weer verder met ons team.
Je start na afronding met je eigen onderneming.

Investering:
€ 3999,00

inclusief: lesmateriaal, begeleiding, verblijf vier dagen Ibiza (m.u.v. retourticket Ibiza)
seminars en masterclasses, presentatie en eindexamen.

Aanmelden doe je via dit formulier. Je gaat meteen naar het betaalsysteem na aanmelding en alles wordt in orde gemaakt voor je.

Download hier de brochure!