Algemene informatie OWPN

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar jouw droombaan, waarmee je écht wat kunt bereiken?

Dan ben je daarvoor bij Weddingplanners International aan het juiste adres.
Wij helpen je graag bij het bereiken van jouw doel en dat doen wij op vele manieren!

Blended Learning

Bij Weddingplanners International studeer je waar en wanneer je wilt, in jouw eigen tempo. Dit is mogelijk, omdat je bij Weddingplanners International gebruik kunt maken van het unieke Blended Learning-leerconcept. Blended Learning combineert de voordelen van zelfstudie, klassikaal onderwijs, face to face contact en begeleiding via de digitale leeromgeving. Door deze combinatie bevat Blended Learning alle ingrediënten die nodig zijn voor eigentijdse kennistrajecten.

Ons paradepaardje is de groepsvakopleiding, 90% van de cursisten volgen deze vorm van opleiding tot weddingplanner en zijn enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan met hun bagage, kennis en enthousiasme. 

De vakopleiding weddingplanner is praktijkgericht, deeltijds en het professionele lesmateriaal is geschreven vanuit de ervaringen in het veld. Ons instituut bestaat alleen maar uit weddingplanners en hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in bruiloftenorganisatie, evenementenorganisatie en coaching/trainingen.

In 2016 hebben wij de tijd genomen de opleiding verder te ontwikkelen naar een hoger niveau. Verdere professionalisering en gericht op de behoefte van de aspirant professional.
Per 1 september 2016 hebben wij dan ook de vakopleiding met nieuw lesmateriaal en vernieuwde invulling gelanceerd.
We leveren vanaf heden echt maatwerk en zullen deze in 2017 nog verder ontwikkelen en aantonen met o.a. twee nieuwe vakopleidingsvormen te weten; Weddingplanner - thuisstudie en All-Round professional weddingplanner.

Het is mogelijk om via The Weddingplanners Academy vervolg MasterClasses te volgen.

Sinds juni 2010 beschikken wij over registratie in het CRKBO en is deze weer verlengd vanaf najaar 2014, waarmee wij aangeven te voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroeps onderwijs en deze BTW-vrij verzorgt en factureert. 

Waar Weddingplanners International bekend om staat is het enthousiaste team waarmee zij dagelijks werkt. CEO & Creative director Daniëlle van der Lee begeleidt samen met haar vaste team van professionals de aspirant weddingplanner met veel passie, liefde en enthousiasme.

Niet voor niets staat Weddingplanners International garant voor persoonlijk contact en in mei 2017 zijn wij inmiddels 12 jaar toonaangevend en pionier in het ontwikkeling van het vak.

Voor 2017 staat specialisme en het verdere ontwikkelen van hun eigen talenten voor de weddingplanners centraal.

Voordelig lesgeld
Het complete lespakket en praktijkdagen en/of seminars zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw opleiding. Je bespaart dus naast een hoop tijd, ook een hoop geld wanneer je bij Weddingplanners International studeert!

Ieder moment starten
Je kunt op elk moment van het jaar starten met een vakopleiding van Weddingplanners International. Dit geldt wel dat je kunt starten n.a.v. de planning die op onze website staat beschreven. 
Het duidelijke lesmateriaal, het heldere planningsprogramma, de leeromgeving en de persoonlijke begeleiding door jouw persoonlijke mentor en het team zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren.

Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks veel mensen bij Weddingplanners International de vakopleiding weddingplanner volgen.
Als je bent ingeschreven voor de vakopleiding, ontvang je jouw eerste studiepakket bij de kick-off en/of bij de eerste meeting met de trainer, met alle benodigde informatie waaronder een studiehandleiding, informatie over het examen en het huiswerkteam.

Mocht jouw belangstelling zijn gewekt, dan staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden. Bel 030-228 03 27 of stuur een e-mail naar info@theweddingplannersinstitute.com  

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00uur tot 14.00uur. Dit is een bewuste keuze om de resterende belangrijke tijd in onze aspirant en professionele weddingplanners te steken.

Aanmeldingen OWPN:
Onze informatiemagazine wordt traditioneel per e-mail verstuurd. Een overzichtelijke, overal toegankelijke manier die ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend werkt.

Dit geldt ook voor de aanmeldingen voor de vakopleiding/seminars.
Download het aanmeldingsformulier hier en verzend deze via het algemene emailadres: info@theweddingplannersinstitute.com o.v.v. onderwerp.