Creeer je onderneming en het leven wat JIJ wilt!

De wedding industrie verandert enorm de laatste jaren en soms ontwikkelen ondernemingen niet snel genoeg. Soms ligt angst hierachter ten grondslag om verder te groeien naar waar je daadwerkelijk wilt komen.

Soms heb je die schop onder de billen nodig of juist die ene persoon die je aanmoedigt, ondersteunt en je in de juiste richting stuurt.

Ik ben jaren werkzaam in deze industrie en heb al met veel ondernemers gewerkt die het leven wat ze willen ook daadwerkelijk leven.

Liefde en Passie is soms niet genoeg!

De meeste stappen in deze industrie omdat ze echt van bruiloften houden en hun klanten willen onderdompelen met hun passie.
Dat is zeker belangrijk! Maar niet genoeg…

Je moet een doel hebben. Wat drijft jou? Wat geeft jou geluk?

Sinds ik mijn onderneming heb gelanceerd in 2006 heb ik al vele weddingplanners in zowel midden als hoog segment ondersteunt die in de top van onze industrie werkzaam zijn.

De ondernemers/weddingplanners verschijnen in magazine’s, op blogs met hun bruiloften, hebben menig bn-er bruiloft georganiseerd, gaan naar het buitenland, maar wees eerlijk, daar gaat het niet om. Waar het om gaat is dat ik een bepaald soort klant aantrek. Ik vind ze niet, ze vinden mij.

Waarom? Omdat ik heel duidelijk mijn doelgroep heb bepaald.

Ik ben gepassioneerd in ons vak, ik ben innovatief, lanceer nieuwe uitdagende projecten en stond aan de wieg van ons vak.

Persoonlijke coaching

Ik heb beperkt ruimte voor 1 op 1 coaching, op maat gemaakt, naar jouw behoefte en we stellen doelen vast.
Als je het niet meer ziet zitten of als je je gefrustreerd voelt dan garandeer ik je dat je binnen een aantal weken een andere mindset hebt. Een onderdeel van een succesvolle onderneming is geloven in jezelf en visualiseren waar je wilt komen.

Beschouw mij als je beste vriendin en met de juiste stappen op een fijn tempo word je een zelfverzekerde ondernemer met een duidelijk doel voor ogen.

Als alternatief kun je ook in een groep met dezelfde doelen voor ogen een groep coaching volgen. Contact mij voor de wachtlijst en ik houd je op de hoogte van mogelijke data.

Ik geloof in ontwikkeling. Doorgroeien is de garantie voor succes.
Elke dag kom je een stap verder en groei jij door naar het leven wat jij wilt leven!

Onderwerpen die o.a. behandeld kunnen worden zijn:

Identificeer je ideale klant
Diensten en verdienmodel
Verkoop proces
Mindset

Wil jij doorgroeien en weten wat het beste bij jou past?
In de maanden juni /juli en augustus heb ik ruimte om jou verder te laten ontwikkelen.

Contact ons via info@bwpn.nl
Ik zie je snel!

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord