Weddingplanner - thuisstudie

Het kan natuurlijk zijn dat je graag zelfstandig thuis wilt werken. Dit houdt in dat je geheel zelfstandig, natuurlijk wel met begeleiding, alle theorie gaat doornemen. Natuurlijk kun je wel te allen tijde contact opnemen met jouw begeleider voor vragen.
Echter zien wij je in Nieuwegein voor de vier seminars, voor de presentatie bij Boek 1 en voor het eindexamen voor Boek 2.

Wanneer je alle theorie op jouw eigen tempo hebt doorgenomen, maak je een afspraak om jouw presentatie af te leggen. Het voordeel hiervan is, dat je alles kan doen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Weddingplanner - thuisstudie is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

Het eerste deel (Boek 1) van deze vakopleiding neemt ongeveer 5 maanden in beslag, met uitzondering van het organiseren van de stagebruiloft. Deze opdracht zal vanaf Boek 2 in de opleiding gaan starten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren.


Inhoud Weddingplanner - Thuisstudie

In het eerste deel wordt er aandacht besteed aan de taken die een weddingplanner heeft, maar ook de wet- en regelgeving komt aan de orde. Weddingplanners International begeleidt je bij het maken van offertes, sleept je door de etiquette rondom het huwelijk en alles wat nodig om als perfect voorbereide weddingplanner aan de slag te gaan, heen. Je kunt ons team voor ondersteuning tijdens kantoordagen bereiken van maandag t/m donderdag.

Naast de traditionele opleiding worden er ook vier verschillende seminars aangeboden, voor het behalen van deze seminars krijg je een apart certificaat. Deze seminars zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige delen uit de opleiding. Deze delen zullen tijdens de seminars verder worden uitgewerkt. Dit is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid om jouw collega weddingplanners te ontmoeten.

De eerste twee seminars; Plan of Action | Concept,  Pitfalls & Solutions volg je bij Boek 1. De laatste twee seminars; Get Connected, Business Start-Up horen bij Boek 2. 

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met afsluitende presentatie met een voldoende hebt afgerond, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering.
Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Dit examen gaat over Boek 1 en Boek 2. Bij voldoende resultaat mag je het diploma in ontvangst nemen, wat jouw het recht geeft om aan te sluiten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN).

Na het afronden van de opleiding zullen wij nog maximaal een jaar tot beschikking staan voor onze gediplomeerde weddingplanners die hulp willen bij het starten van hun eigen onderneming.

Investering Weddingplanner - Thuisstudie

De investering van de Weddingplanner - thuisstudie bedragen € 1199,-, dit is inclusief al het lesmateriaal, volledige begeleiding, vier praktijkdagdelen, presentatie en een examen.
Je bent daarnaast welkom bij onze Q & A middagen en eenmaal per maand is er een Live Webinar via de besloten FaceBook groep.

Vanaf 1 januari 2018 is het alleen nog mogelijk om iedere 1e van de maand te starten met de thuisstudie.

De opleiding is vrijgesteld van BTW.
Aanmelden via dit formulier.
Je gaat meteen naar het betaalsysteem.

Download hier onze Algemene Voorwaarden 2018.