Brenda Leusink

“Edit your life when you feel it works for you. It’s your masterpiece after all”.


In de musical staan; dat is Brenda’s droom. Het vervolg op de vooropleiding van de dansacademie wordt echter Theater-, Film- en Televisiewetenschap omdat haar achillespezen een professionele carrière niet aan kunnen. Haar eerste job als regie-assistente van Guus Verstraete bij Joop van den Ende Theaterproducties vervult de droom ruimschoots. Daarna werkt ze jaren als studioregisseur bij Endemol.

Na jaren theater en tv wil ze wat anders. Het ondernemerschap lonkt en ze ziet de opkomst van weddingplanners in Nederland. Het ‘regisseren’ van een event had ze al vaak gedaan, dus waarom niet een bruiloft? Brenda richt Bijzondere Bruiloft op en organiseert al snel veel en mooie huwelijken. Van Danie Bles, van Xander de Buisonjé, van veel onbekende, lieve bruidsparen uit en in binnen- en buitenland.
Ze ziet ook dat ondernemers in de trouwbranche nauwelijks met elkaar samenwerken en organiseert een eerste trouwbrancheborrel. Al snel verspreidt de trouwbrancheborrel zich over het land en na 2 jaar start Brenda de Nederlandse TrouwBranche Organisatie. Een stichting waarbinnen ze de Open Trouwlocatie Dag, het Keurmerk Trouwen, de Trouw(-branche)monitor en Dutch Wedding Awards lanceert. “Het was te gek hierin te pionieren. Er lagen en liggen zo ontzettend veel mogelijkheden deze branche te professionaliseren en leuker te maken”.

In 2012 vertelt een fertiliteitsarts Brenda dat het management van Xander de Buisonjé, de NTBO en haar eigen bedrijf te veel van haar lichaam vergen en dat afbouwen noodzakelijk is om zwanger te geraken. Redelijk radicaal neemt Brenda in een halfjaar afscheid van al deze werkzaamheden. Ze pakt haar oude liefde tv weer op en werkt als freelance regisseur. In de jaren die volgen mag ze 2 kinderen krijgen en richt ze naast haar freelance regie werk voor tv een productiebedrijf voor online videocontent en het platform mamaNL op. Ze maakt regelmatig videocontent voor goede doelen omdat dat de grootst mogelijke voldoening geeft. “Het vertellen van verhalen in beeld en geluid is wat ik het liefste doe. Het verhaal van de liefde organiseren op een trouwdag was een droom – en soms pittige realiteit – om te mogen produceren. Ik kijk er met veel plezier en nog meer grappige en ontroerende verhalen in mijn hart op terug”.

 

Martijn van Buren

Martijn behoort met zijn artiestenbureau Swinging.nl al twintig jaar tot de absolute top van de Nederlandse trouw entertainment.

Een inspirerende ras ondernemer, bedenker en organisator van de Nationale Weddingplannerdag, gastdocent Ondernemerschap bij het Albeda College Rotterdam en de OWPN.

Martijn verzorgt jaarlijks voor zo`n duizend bruidsparen het entertainment van bruiloft DJ`s tot feestbands. Daarnaast is Martijn actief als evenementenorganisator van grote bedrijfsevenementen voor klanten zoals Herbalife, Shell, B & S, Deloitte en vele andere grote multinationals. 

 

Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk heeft ruim 12 jaar ervaring als register accountant (RA). 

Op haar online platform ’the happy financial’, geeft ze financiële tips voor particulieren en ondernemers. 

Het belangrijkste doel hierbij is om te laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn.

Making finance fun & easy

Naast ondernemer is Marjan ook docent aan de Master-opleiding van Nyenrode Business Universiteit, waar ze in 2019 is verkozen tot Docent van het Jaar.  

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord