Lotte Groosman

With Lotte

Lotte Groosman

Lotte (1990) studeerde in 2012 af aan het Amsterdam Fashion Institute en richtte in 2015 officieel With Lotte op. Daar heeft zij haar werk als weddingplanner ondergebracht. Ze heeft al menig `Bekende Nederlander’ op haar naam staan in binnen- en buitenland. Ze plande onder andere de bruiloft van Nicolette van Dam en Ellen Hoog. In 2016 maakte LINDA.tv de online serie `Dagboek van een Weddingplanner` en een jaar later was het tweede seizoen een feit. Daarin werd Lotte gevolgd tijdens de voorbereidingen van haar eigen trouwdag, en natuurlijk op de grote dag zelf. Op 16 september 2019 verscheen haar boek `Dagboek van een Weddingplanner` vol persoonlijke verhalen, ervaringen en tips. 

Samen met modeontwerpster Tess van Zalinge richtte ze tesswithlotte op en showden ze op 12 september 2019 hun eerste demi-couture collectie volledig gemaakt uit vintage trouwjurken en andere leftovers van een bruiloft.

 www.withlotte.com 

Dyan Tjon

IMPACT

Dyan Tjon (46) is een veelzijdige persoonlijkheid. Eigenaar van een cocktailservice bedrijf, schrijver van recepten, mixologist, docent, trainer, manager, gastheer, vader, dromer... Slechts enkele rollen waarin Dyan te herkennen is.

Eigenlijk nemen wij allemaal verschillende rollen aan op enig moment. Maar welke rol verlangt de situatie waarin je je begeeft?

Als kind al was hij gefascineerd door patronen die hij ontdekte tijdens het observeren van uiteenlopende karakters. In de functie van barman kwam hij in contact met een zeer divers publiek. En het kunnen creëren van aangename sfeer is een vaardigheid die goed van pas komt in die hoedanigheid. Elk contact is uniek. Al is het maar vanwege de som van alle factoren.

Aanvoelen en luisteren. Beleving is een ervaring van het hier en nu.  Wanneer details de juiste aandacht krijgen dan lijkt de tijd een poosje stil te staan. De mens is een emotioneel wezen. We koppelen ervaringen aan geluiden, sensaties, geuren, smaken, vormen en meer. Zo hebben we allemaal overeenkomstige behoeften.

Dyan gaat graag het gesprek aan over welke impact jij graag maakt. Het heden wordt een herinnering in de toekomst. Het is aan ons hoe wij die IMPACT willen maken.

Marielle Cruz Vargas

Master the elevator pitch

Graag geziene dame en vooral lachebek Mariëlle is één van onze gasten tijdens het congres. Pitchen is haar niet onbekend en ze gaat interactief met jullie aan de slag.

Mariëlle heeft een achtergrond in marketing & communicatie, is reeds een aantal jaar professioneel weddingplanner en één van onze trainers tijdens de vakopleiding. Niet lullen maar poetsen en dat is wat je krijgt tijdens deze mini workshop. Bereid je voor want je word voor de leeuwen geworpen!.

Marielle Jongmans

Mariëlle Jongmans is één van de allereerste zelfstandig trouwambtenaren, van ons land.  De afgelopen jaren heeft zij meerdere malen een wervelende inspiratie workshop mogen geven voor onze aspirant weddingplanners.

Daarnaast kunnen jullie haar kennen als trouwambtenaar van het RTL4 programma "Married at First Sight" waaraan zij vanaf de start verbonden is, ook dit vijfde seizoen voltrek ze de bijzondere huwelijken van de deelnemers en is zij de *babs (*buitengewoon ambtenaar van den burgerlijke stand) die ook de huwelijken voltrok van Patty & Bram en Chantal & Nikolai, de stellen die nog bij elkaar zijn en ondertussen zelfs papa en mama geworden.

Marielle deelt haar verhalen vol passie en enthousiasme, liefde en oprechte aandacht, tijdens het Femme & Fierce Congres deelt zij de award uit aan de winnaar van de Master of Professionals 2019.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord