Junior lid BWPN 2018

Omdat wij vinden dat onze cursisten die net klaar zijn met de vakopleiding en het veld in gaan, het waard zijn en wij hun graag extra kennis willen meegeven zodat zij nog meer kunnen groeien, bieden wij het junior lidmaatschap aan van de BWPN.

Ervaar de voordelen van de Beroepsorganisatie als professional!

Drie keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten met onze gediplomeerde weddingplanners. Hierin kun je meegroeien en ontwikkelen als professional. Je bent junior voor een jaar en daarna kun je doorgroeien naar Master of Professional.

Na betaling van de contributie ontvangt men een licentie van de BWPN. Met deze licentie kan de weddingplanner aanspraak maken op collectieve kortingsregelingen bij leveranciers en andere bedrijven zoals verzekeringsmaatschappijen, notarissen, juridisch adviseurs e.d. welke alleen gelden voor leden van de BWPN. Als lid mag je deelnemen aan de bijeenkomsten van de BWPN.

Je ontvangt je eigen log in, zodat je in het afgeschermde deel van deze site jouw informatie kunt ophalen.
Je vindt hier tevens een overzicht van de voorwaarden betreffende het lidmaatschap van de BWPN en extra ondersteuningsformulieren.
Daarnaast voegen wij je toe in de besloten FaceBook groep van de BWPN.

Contributie & Aanmelden junior BWPN

Het lidmaatschap wordt betaald per kalenderjaar (1 januari t/m 31 december) en de contributie voor 2018 is vastgesteld op € 199,- excl. 21% btw.

Dit bedrag wordt jaarlijks door de beroepsorganisatie vastgesteld en wordt niet naar rato van de lidmaatschapsperiode betaald.

Dit betekent dat het bedrag altijd hetzelfde blijft, ongeacht wanneer je in het jaar lid wordt.

Het aanmeldingsformulier kun je hier downloaden.

Aanmelden voor het volgende kalenderjaar is mogelijk vanaf 1 november in het huidige kalenderjaar.
Opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar dient schriftelijk vóór 1 november ingediend te worden.Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord