Junior lid BWPN 2019

Omdat wij vinden dat net startende weddingplanners die het veld in gaan, het waard zijn en wij hun graag extra kennis willen meegeven zodat zij nog meer kunnen groeien, bieden wij het Junior lidmaatschap aan van de BWPN.

Ervaar de voordelen van de Beroepsorganisatie als professional!

Vier keer per jaar organiseren wij bijeenkomsten met onze gediplomeerde weddingplanners. Hierin kun je meegroeien en ontwikkelen als professional. Na twee jaar werken in het veld kun je doorgroeien naar Master of Professional na een selectieprocedure.

Contributie & Aanmelden junior BWPN 2019

Het lidmaatschap wordt gefactureerd voor een kalenderjaar (1 januari t/m 31 december) en de contributie voor 2019 is vastgesteld op € 299,- excl. 21% btw.

Dit bedrag wordt jaarlijks door de beroepsorganisatie vastgesteld en wordt niet naar rato van de lidmaatschapsperiode betaald.Dit betekent dat het bedrag altijd hetzelfde blijft, ongeacht wanneer je in het jaar lid wordt.

Het aanmeldingsformulier kun je aanvragen via fleur@theweddingplannersinstitute.com

Aanmelden voor dit kalenderjaar (2019) is nu mogelijk.
Opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe kalenderjaar dient schriftelijk vóór 1 november ingediend te worden.Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord