Junior lid BWPN 2019

Deze pagina wordt voor 1 januari 2019 geupdate met onze professionals van de Beroepsorganisatie Weddingplannerss Nederland.

NAOOMEVENTS

Het gezicht achter NAOOMEVENTS

Mijn naam is Naomi Grootscholten en ik ben het gezicht achter het wedding planning bureau NAOOMEVENTS. Mijn kracht ligt bij het creëren van een uniek totaalconcept waar ik mijn creativiteit in kwijt kan op basis van de inspiratie en dromen van het bruidspaar. Dit uit zich vervolgens in een stijlvolle bruiloft precies op maat gemaakt.

Tegenwoordig met het drukke leven van huidige koppels, gericht op werk en duizenden to-do-lijstjes, is een weddingplanner echt geen overbodige luxe bij het organiseren van een bruiloft. Hoe de situatie van het bruidspaar ook is, samen met het bruidspaar werk ik naar een dag toe die voor beide partners fantastisch zal zijn. Met als resultaat een bruiloft die niet alleen mooi vanbuiten is, maar ook waanzinnig vanbinnen.

Mijn bruiloften wil ik zo optimaal mogelijk realiseren door verzorgd te werken, ze stijlvol in te richten en ze bovenal te begeleiden met mijn positieve uitstraling. Hierbij vormen heldere communicatie, openheid en creatief denken de basis.

Na het afronden van de Vakopleiding Weddingplanner en het volgen van diverse masterclasses ging alles in een stroomversnelling. Mijn website werd gelanceerd, de eerste opdrachten stroomden binnen en in 2017 werd ik genomineerd voor The New Talent Award georganiseerd door de BWPN.

Geniet zorgeloos van de leukste dingen die bij jullie verloving komen kijken. Neem voor meer informatie ook een kijkje op de website van NAOOMEVENTS.

NAOOMEVENTS
Naomi Grootscholten

www.naoomevents.nl

Hamida Hamerslag Weddingplanner

Het gezicht achter Hamida Hamerslag

Hi lovebirds! Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Ik ben Hamida Hamerslag, eigenaresse van Weddingplanner Hamida Hamerslag.

Samen met mijn team organiseren en begeleiden wij de mooiste dagen van het leven: true love weddings!

Want wij geloven in de ware liefde. De ware liefde maakt de wereld net een stukje mooier, ook die van jullie.En daar moet je met volle teugen van genieten en 100% kunnen beleven.Daarom zijn wij er om te helpen bij de organisatie en coördinatie voor de bruiloft, tijdens de bruiloft en na de bruiloft.

En omdat wij weten dat elk mens, elk bruidspaar, elk liefdesverhaal en elk bruiloft uniek is, passen wij onze diensten aan naar de wensen en behoeften van het bruidspaar. Hoe groot, intiem, uniek of sophisticated jullie huwelijksdag ook zal zijn. Organiseren, coördineren, plannen, ontzorgen en ondersteunen zijn onze ingrediënten voor het creëren van unieke en passende concepten voor aanstaande bruidsparen. Persoonlijk en betrokken.

So, what do you think? Lets plan a date for your beautiful True Love Wedding!

Veel liefs, Hamida

06-45379531
info@weddingplannerhamida.nl

www.weddingplannerhamida.nl

 

 

Bij Daan Events

Het gezicht achter Bij Daan Events

Het gezicht achter Bij Daan Events is Daniëlle Idema. Zelf in 2004 getrouwd en trotse moeder van 2 lieve kinderen.

In augustus 2015 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart met Bij Daan Events, dat echt uit passie geboren is. Ik bruis van de ideeën en de energie! Naast het werk als weddingplanner en ceremoniemeester organiseert Bij Daan Events ook veel andere events en ben ik erg actief in de hospitality branche.

Wat kenmerkend is voor mij? Ik ben een duizendpoot met een proactieve houding, een vooruitziende blik en oog voor detail. Een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid is voor mij heel erg belangrijk. Het is fantastisch om dit werk te mogen doen! Er is écht niets leuker dan het creëren van genietmomenten…

Maar veel liever hoor ik meer over jullie! Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden? Ik help jullie graag om jullie droombruiloft te realiseren!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ik drink graag koffie! Bel mij gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Liefs,

Daniëlle Idema

www.bijdaanevents.nl
06 – 40 80 98 15

Waanzinnig Trouwen

Het gezicht achter Waanzinnig Trouwen

I CREATE

YOU CELEBRATE

Een waanzinnige bruiloft, een bruiloft als geen ander, uniek en precies op maat gemaakt op basis van jullie eigen wensen. Een waanzinnige locatie met geweldige styling, alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Met liefde en oog voor detail organiseert en styled Waanzinnig Trouwen jullie perfecte dag! Met als resultaat een bruiloft die op maat gemaakt is! Niet standaard, klassiek of volgens tradities en andermans voorkeuren. Maar juist los van regels, uniek, hip en intiem!

Jullie gaan trouwen? Waanzinnig! Maar waar moet je beginnen? Is advies genoeg? Willen jullie alles zelf regelen maar “need some help” op de grote dag? Of geven jullie liever alles uit handen omdat er gewoonweg geen tijd is?

Waar je ook hulp voor nodig hebt, Waanzinnig Trouwen staat voor jullie klaar zodat jullie zorgeloos kunnen gaan genieten van jullie waanzinnigste dag ever!

WHO I AM

Ik ben Shiela Valkhof, vrouw van Collin en mama van Zoë.
Sinds 2001 ben ik al ondernemer en heb ik een praktijk voor huidverbetering en pedicure gehad. In 2016 heb ik het roer omgegooid en heb ik besloten om de studie weddingplanner te gaan volgen. Deze heb ik met veel plezier afgerond en ben inmiddels mijn bedrijf Waanzinnig Trouwen gestart.

Ik heb een liefde voor bruiloften die uniek, hip en intiem zijn. Bruiloften die net even anders en out of the box zijn. Ik wordt blij van bruiloften op een bijzondere locatie zoals een oud, monumentaal of industrieel pand, een mooie plek in de natuur of die ene bijzondere plek die alleen jullie kennen.

Mijn kracht ligt bij het creëren van een uniek concept waar gedacht wordt aan bijzondere en persoonlijke details, waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Het geeft mij onwijs veel voldoening als ik jullie ideeën kan omzetten tot werkelijkheid en zo jullie waanzinnigste dag ever mag creëren.
So Bring it on!!

www.waanzinnigtrouwen.nl
jaikwil@waanzinnigtrouwen.nl

Mob: 06 54742465

ShiningMoon_Weddings

Het gezicht achter ShiningMoon_Weddings

Hallo, uit (het eigenlijk niet zo verre) België.

Ik ben Seline Erdem, zaakvoerder en weddingplanner bij ShiningMoon_ Weddings.

Altijd heb ik iets met trouwen, verloven en het hele feest gebeuren gehad. Liever op zaterdag naar een trouwfeest dan naar een club. Een specialisatie in bruidsmake-up is dan ook het resultaat van een uit de hand gelopen hobby. Ook heb ik een affiniteit met plannen. Daarom is deze combinatie altijd een droomjob geweest voor mij. Plannen & coördineren, mensen inspireren en begeleiden naar hun mooiste dag, is mijn grootste passie.

Omdat in België de opleidingen nog lang niet van het niveau zijn zoals bij Weddingplanners International, was mijn keuze snel gemaakt. En na het halen van mijn diploma moest ik dan ook geen seconde twijfelen om lid te worden van de BWPN.

In België zelf zijn we lid van het netwerk Huwelijkleveranciers België.

Ondanks het feit dat de HQ van ShiningMoon_ Weddings in België is gevestigd, nemen wij bruiloften van over alle landsgrenzen aan. Met op kop: Disneyland! Als enigste in de BeNeLux met deze contacten helpen wij u graag in het waarmaken van uw Fairytale wedding.

Ook als Disney niet uw ding is, kan iedereen die een luxueus en toch verfijnd trouwfeest (of verloving) wenst, bij ShiningMoon_ Weddings terecht. Met oog voor detail en zonder uzelf te verliezen in de grandeur van uw trouwfeest zijn ‘Over the top’ trouwfeesten onze specialiteit.

Voor meer informatie of een afspraak:

Mail: seline.smw@outlook.com

Gsm: +32 472 11 49 02

 

Enjoy your day, weddingplanning & more

Het gezicht achter Enjoy your day, weddingplanning & more

Enjoy your day, celebrate YOUR way!’

Ik ben Yvonne Pustjens-Kuppens en in 2015 ben ik getrouwd met mijn maatje en vader van onze drie kinderen. We hebben genoten van een prachtige bruiloft met de hulp van Loes van Fabuloes weddings.

Door Loes kwam ik dus in aanraking met het vak weddingplanner. Wat een gaaf beroep, het leek me geweldig. Hierin zou ik mijn kwaliteiten goed kunnen inzetten. Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ben de opleiding bij Weddingplanners International gaan volgen. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en ik ben mijn eigen bedrijf gestart.

Met mijn bedrijf Enjoy your day, weddingplanning & more help ik bruidsparen bij het vertalen van hun unieke liefdesverhaal naar een persoonlijke bruiloft. Los van tradities, ‘regels’ of verwachtingen van anderen.

Door goed te luisteren naar het verhaal van het bruidspaar, mijn inlevingsvermogen, creativiteit en persoonlijke aandacht, creëren we samen een bruiloft die bij hun past. Waarbij ze zichzelf mogen zijn.

Als weddingplanner en/of ceremoniemeester help ik graag bij het regelen en organiseren van een bruiloft. Ik zorg ervoor dat bruidsparen kunnen genieten van het hele proces, van planning tot de dag zelf. Zodat ze samen volop kunnen genieten met familie en vrienden.

En ik vind het geweldig, want het is ook voor mij GENIETEN. Dat ik van betekenis kan zijn op één van de belangrijkste dagen uit het leven van twee mensen. Dat ik hiervan mijn werk mag maken, vind ik alleen maar fantastisch.

Enjoy your day, weddingplanning & more
Yvonne Pustjens-Kuppens

www.enjoy-yourday.nl

 

2 Lovers Wedding en Bruiloft op Mallorca

Het gezicht achter 2 Lovers Wedding en Bruiloft op Mallorca

Jouw verhaal

Je hebt een druk leven en je gaat trouwen. Dat is fantastisch, gefeliciteerd! Er breekt een mooie tijd aan waarin jullie alles voor de grote dag tot in de puntjes moeten regelen. Maar waar haal je de tijd en energie vandaan om dat allemaal goed voor te bereiden en een strakke planning te maken?

Mijn verhaal

Ik ben Yvonne Harmelwaard en sinds 2017 eigenaresse en weddingplanner bij 2 Lovers Wedding en Bruiloft op Mallorca.

Al jaren organiseer ik feesten, uitjes en evenementen, zowel zakelijk als privé. Omdat mijn man en ik over een paar jaar gaan emigreren naar Mallorca wilde ik iets gaan doen wat ik ook op Mallorca kan doen. Ik ben vrolijk, enthousiast, eerlijk, creatief, zorgzaam, stressbestendig en gedreven om het iedereen naar de zin te maken. Met deze eigenschappen kwam ik bij de perfecte opleiding van professioneel weddingplanner bij Weddingplanners International terecht. En met het diploma op zak ben ik dan ook zeker goed onderlegd in de trouwbranche. Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd, zowel in Nederland als in Spanje (Mallorca en Costa Brava). Vol enthousiasme en met passie en gevoel, help ik aanstaande bruidsparen hun unieke, persoonlijke en perfecte bruiloft te realiseren.

Jouw wens

Onbezorgd naar jullie trouwdag toeleven en optimaal genieten van de dag zelf. Die dag moet onvergetelijk worden en precies zoals jullie voor ogen hebben.

Mijn wens

Jouw wens in vervulling laten gaan.

Ik ga voor kwaliteit en perfectie. Met oog voor detail denk ik graag verder om jullie bruiloft net dat beetje extra te geven wat je van een weddingplanner mag verwachten.

Nieuwsgierig?
Ben je benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Is jouw droomeiland toevallig ook Mallorca?
Kijk dan snel op mijn website of neem vrijblijvend contact op.

Liefs, Yvonne
info@2loverswedding.nl
www.2loverswedding.nl
www.bruiloftopmallorca.com

 

Lovely Events Planning & Styling

Het gezicht achter Lovely Events

Hallo, ik ben Chantal Slingerland.
Een bruisend feest vieren?!
Ik kan en wil daar heel graag bij helpen!

Je kent misschien het gezegde;
Het leven is een feestje,
maar je moet zelf de slingers ophangen!

Mijn achternaam zegt het al een beetje ;-)

Ik ben enthousiast in wat ik doe, betrokken bij de mensen en vind mijn uitdaging in het creatief invullen van wat voor het bruidspaar en de gasten een prachtige en liefdevolle dag moet zijn.

Alles wat er bij het plannen van `de belangrijkste dag` komt kijken, of onderdelen hiervan, neem ik als planner en stylist met liefde over.

Bekommer je verder om niets en ik zorg ervoor dat niks aan het toeval wordt overgelaten.

Zo kan het bruidspaar samen puur genieten, van het mooiste feest!

Chantal Slingerland

Eigenaresse van Lovely Events planning & styling

chantal@lovelyevents.nl

 

Your Unique Wedding

Het gezicht achter Your Unique Wedding

Mijn naam is Jolanda Ammerlaan en ik ben het gezicht achter Your Unique Wedding, Wedding & Event Planning.
Met veel ervaring, passie, en een frisse blik organiseer ik met veel enthousiasme stijlvolle en unieke bruiloften! Door mijn persoonlijke benadering, flexibiliteit en altijd bereikbaar zijn wil ik jullie ontzorgen tot en op jullie grote dag! Geen stress, alleen genieten van de voorpret. Natuurlijk nemen jullie wel de beslissing als ik mijn creativiteit aan jullie voorleg en verder hoeven jullie alleen “JA” te zeggen op jullie trouwdag! Wat ook heel prettig is, is dat jullie geen vrienden of familie hoeven te vragen voor de organisatie van jullie huwelijk want wees eerlijk: jullie willen toch ook dat zij genieten op jullie trouwdag?

Mijn visie is om jullie een hele mooie en vooral relaxte dag te bezorgen met rustmomenten daar waar mogelijk en zonder het gevoel een hele dag “geleefd” te worden. Back-to-back activiteiten passen niet in mijn draaiboek. Samen met een professioneel team maakt Your Unique Wedding jullie trouwdag tot een dag om nooit meer te vergeten!

Let’s organize your best day ever!

Willen jullie afspreken om te kijken of het klikt? En wat ik voor jullie kan betekenen? Bel gerust, ik heb er nu al zin in!

Jolanda Ammerlaan
06-22 64 94 63
www.youruniquewedding.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord