Love & Memories

Het gezicht achter Love & Memories

*Winnaar Award Master of professional 2017

Wij zijn Stephanie en Celeste. 2 zussen met een hele sterke en bijzondere band en een passie voor styling.Liefde is de leidraad van elke bruiloft. Dat is de emotie die wij willen benadrukken. Als wedding designers richten wij ons op het creëren van sfeer, samen genieten, een emotionele en unieke ervaring waarbij het WOW- effect niet kan ontbreken.

Wij laten een onvergetelijke indruk achter die niet te vervangen is. Wat wij doen, is wie wij zijn. Styling is onze passie en dit is terug te zien in ons werk.
Doordat er zoveel mooie plekjes op de wereld zijn, is er voor iedereen wel een perfecte plek om te trouwen in zowel Nederland als het buitenland. Denk aan bijvoorbeeld het strand, bergen, pittoreske dorpjes, tuinen en luxe hotels.

Als wedding designers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe bijzondere plekjes. Doordat een van ons in Spanje woont zijn wij gespecialiseerd in het trouwen in Spanje en weten wij hier de mooiste plekjes te vinden. Maar met onze passie en creativiteit maken wij dromen waar op elke bijzondere plek, waar dan ook.

We streven ernaar om jullie en de gasten een unieke belevenis te geven die nooit vergeten zal worden. Met onze persoonlijke aanpak, creatieve skills, samenwerking met de beste leveranciers en goede coördinatie laten wij dromen uitkomen.

Van conceptontwikkeling tot de styling op de grote dag zelf wordt er aandacht gegeven aan ieder detail, dat terug te zien is in het totaalplaatje. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan stijl, thema’s, kleur, meubels, servies, decoratie, bloemen, drukwerk en persoonlijke details. Naast dat bruiloften uniek en persoonlijk zijn, brengen zij ook emotie, magie en sfeer met zich mee.

Wij passen het design aan, naar jullie wensen en de nieuwste trends. Wij werken aan jullie bruiloft alsof het onze eigen bruiloft is.

Met trots mogen we zeggen dat wij met onze styled shoots zijn gepubliceerd op verschillende bekende blogs in Amerika, Australië, Spanje en Nederland.

Er zijn heel veel dingen waar aan gedacht moet worden bij het plannen van de bruiloft. Vaak teveel waardoor het voor jullie erg veel tijd gaat kosten en stress kan opleveren. Maar daar komt een bruidspaar vaak pas achter zodra ze er aan begonnen zijn. Willen jullie liever genieten van de tijd naar jullie bruiloft toe dan kunnen wij hiermee helpen. Wij gaan voor jullie op zoek naar de juiste leveranciers en zorgen voor de coördinatie op de dag zelf.

Jullie kunnen erop rekenen dat we er samen een onvergetelijke leuke ervaring van maken. Een ervaring en een bijzondere dag dat perfect geregeld is en beter zal zijn dan verwacht. Met dezelfde spirit verzorgen wij ook bedrijfsfeesten/evenementen, themafeestjes en volledig gepersonaliseerde sweettables.

Stephanie & Celeste
www.loveandmemories.nl

Bloom Wedding

Het gezicht achter Bloom Wedding

Sinds 2009 organiseert en coördineert Bloom Wedding met een team aan weddingplanners exclusieve bruiloften in Nederland, Europa en ver daarbuiten. Ruime ervaring, een frisse kijk, passie en doortastendheid vormen de basis van Bloom Wedding. En de visie van Shirley is duidelijk. “Ik houd van stijlvolle, hippe, romantische bruiloften waarbij de liefde altijd centraal staat en waar ruimte is voor creativiteit, verrassingselementen en een prachtig afgestemde styling.”

Bloom Wedding wordt door haar bruidsparen omschreven als een bureau waar vol enthousiasme en passie gewerkt wordt met liefde voor het vak. Daarnaast geven de inmiddels gelukkig getrouwde stellen aan dat de weddingplanners van Bloom Wedding altijd bereikbaar zijn. De persoonlijke benadering, creativiteit en betrokkenheid worden als heel prettig ervaren.

Eigenaresse Shirley is als weddingplanner verbonden aan de brancheorganisatie van Weddingplanners International, BWPN en sinds februari 2012 is Shirley ook in het bezit van het Keurmerk Trouwen. Ze is winnares van Zankyou International Wedding Award (ZIWA) 2013 voor de `99 meest originele en creatieve bruiloft blogs ter wereld` en haar publicaties van zelf georganiseerde huwelijken en inspirational wedding shoots worden wereldwijd regelmatig gepubliceerd op sites zoals Style me Pretty, B.Loved, Green Wedding Shoes en Hochzeitsguide.

In november 2014 werd Bloom Wedding tijdens de Dutch Wedding Awards zelfs genomineerd voor de beste Weddingplanner van 2014.

In december 2015 is Shirley uitgeroepen tot weddingplanner van het jaar 2015 en 2016/2017 door de Dutch Wedding Awards!

Shirley Pisano
www.bloomwedding.nl

Astrid Blaauw Weddings & Events

Het gezicht achter Astrid Blaauw Weddings & Events

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Mijn naam is Astrid Blaauw van Astrid Blaauw Weddings & Events. Graag vertel ik over onze bijdrage aan een persoonlijke trouwdag.

Bij Astrid Blaauw Weddings & Events zijn we sinds februari 2007 gespecialiseerd in de organisatie van huwelijken. Zie jullie trouwen maar als een evenement. Er moet veel georganiseerd worden, er zijn meerdere specialisten bij betrokken en alles dient op rolletjes te lopen. Daar komt nogal wat bij kijken. Echt wat voor ons. Het is onze taak om er voor te zorgen dat alles samen komt en dat jullie natuurlijk op de dag zelf het stralende middelpunt zijn.

Astrid Blaauw Weddings & Events is er voor bruidsparen die van een persoonlijke aanpak, wederzijdse betrokkenheid en gezamenlijk overleg houden. Wij zijn jullie persoonlijke assistent en ontzorgen.

Elk bruidspaar is uniek. De trouwdag is een weergave van jullie als bruid en bruidegom. Als Master Weddingplanner kan ik ideeën aandragen, overzicht creëren, werk uit handen nemen en plezier bezorgen. Dankzij de jarenlange ervaring in de trouwbranche en een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialisten, kunnen wij jullie bruiloft uniek maken.

Astrid Blaauw Weddings & Events levert maatwerk en werkt dus niet met 1 stijl of sfeer. Naar aanleiding van jullie wensen zetten we gezamenlijk een plaatje neer wat helemaal bij jullie past. 

Met mijn team kijk ik terug op meer dan 130 mooie huwelijken. En natuurlijk kijken we al vooruit op jullie huwelijk. Alle teamleden van Astrid Blaauw Weddings & Events zetten zich maximaal in om de huwelijksdag naar wens te laten verlopen. Daar gaan we voor. Benieuwd naar de ervaringen van een groot aantal bruidsparen waarvoor wij gewerkt hebben, neem dan een kijkje bij de referenties op de website. 

Een bruidegom zei eens tijdens een gesprek: ‘ik word ingehuurd om mijn expertise, dus waarom zou ik jou niet inhuren om jouw expertise’. Een daar sloeg hij de spijker mee op zijn kop.

Binnenkort bellen voor een afspraak?

Astrid Blaauw Weddings & Events
Astrid Blaauw-Thoonsen
Master Weddingplanner

M : 06 25 11 46 86
E  : Info@astridblaauw.nl
W : www.astridblaauw.nl

Your Weddings & Events

Het gezicht achter Your Weddings & Events

Wordt u al zenuwachtig bij alle dingen die u voor uw grote dag moet regelen? Geen idee waar u moet beginnen? Of bent u helemaal vastgelopen?

Geen paniek! Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomdag.
Your Weddings & Events richt zich op het organiseren en coördineren van nationale en internationale bruiloften. Wij leveren onze klanten een op maat gemaakte dienst. Of het nu gaat om een bijzonder huwelijksaanzoek, het regelen van uw volledige bruiloft, pre-wedding celebration of het ceremoniemeesterschap, wij zorgen er samen met u voor dat het uw bijzondere dag wordt.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruiloften met een internationaal karakter. Your Weddings & Events weet dat dit soort bruiloften om extra kennis en aandacht vragen. Met onze ervaring helpen wij u graag bij de organisatie en coördinatie van uw internationale bruiloft. Wij vinden het een uitdaging om twee culturen samen te brengen tot één prachtige dag. 

“The excellence is in the details”- Gregory L.Sullivan
Jorien van der Harst is het gezicht en oprichtster van Your Weddings&Events.
Gedrevenheid en perfectionisme is waar zij voor staat. Met een scherp oog voor details en een haarfijn gehoor voor de wensen van de klant is zij een weddingplanner die gaat tot het uiterste. Jorien stort zich vol enthousiasme op iedere bruiloft of evenement dat zij organiseert en/of coördineert. Ze is zowel werkzaam in Nederland als in het buitenland. 

"Once in awhile,right in the middle of an ordinary life,love gives us a fairy tale"
Wilt u persoonlijk door Jorien geassisteerd worden bij het organiseren van uw bijzondere dag? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend een afspraak aan. 

Jorien van der Harst
www.your-we.com

Gestrikt!

Het gezicht achter Gestrikt!

“Voor ons is ze een kanjer en wij wensen iedereen die gaat trouwen zo’n vakvrouw toe”.

Een mooiere referentie kun je je toch niet wensen!

Graag stel ik me aan jullie voor:

Marieke Latijnhouwers

Ervaren organisator en “ontzorger” sinds 1990!

...en dol op zwarte koffie, bruidstaart met bubbels, hartjes, het creëren van mooie momenten met familie & vrienden en niet te vergeten mijn eigen grote liefde Jeroen”

Jarenlang ben ik voor diverse bedrijven werkzaam geweest waarbij service en dienstverlening als een rode draad door mijn carrière loopt. Vol overgave altijd serviceminded aanwezig op de achtergrond. Door deze vaak creatieve dienstverlening binnen mijn carrière ben ik in het bezit gekomen van een uitgebreid netwerk van locaties, entertainment, catering en overige toeleveranciers.
In 2011 heb ik bij de OWPN de opleiding tot weddingplanner gevolgd en sinds 2012 ben ik als gediplomeerd weddingplanner verbonden aan de branchevereniging van Weddingplanners International, BWPN.

Voor jullie breekt een drukke, spannende maar vooral ontzettend leuke tijd aan. Willen jullie zorgeloos genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen toeleven naar deze mooie dag?

Gestrikt! verzorgt de volledige of gedeeltelijke organisatie en coördinatie, tot de uiteindelijke uitvoering van jullie huwelijk. Die bruiloft waarover nog lang over wordt nagepraat, een dag helemaal naar jullie ideeën & wensen. Jullie zeggen "JA", ik doe de rest.

Nieuwsgierig geworden naar wat Gestrikt! voor jullie kan betekenen, aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Marieke Latijnhouwers
www.goedgestrikt.nl

Celestial Weddings

Het gezicht achter Celestial Weddings

Ik ben Astrid Santé, vanaf 2008 weddingplanner en eigenaar van Celestial Weddings en We Love Texel. In de loop der jaren heb ik samen met mijn team meer dan 100 bruidsparen mogen bijstaan bij de mooiste dag uit hun leven.

Celestial Weddings begeleidt bruidsparen die in Nederland, Curacao, New York en op Ibiza willen trouwen. We Love Texel is speciaal opgezet voor bruidsparen die op het waddeneilandTexel willen trouwen.

Nog steeds doe ik dit werk met heel veel liefde en plezier. Mijn missie? Een overgelukkig bruidspaar die mij en mijn team bedankt voor ons aandeel aan hun mooiste dag. Een mooiere afsluiting van een opdracht bestaat niet.

Astrid Sante
www.celestialweddings.nl en www.welovetexel.nl

 

Stralend Middelpunt

Het gezicht achter Stralend Middelpunt

Dus jullie hebben trouwplannen? Wat ontzettend leuk! Ik ben benieuwd naar hoe de bruiloft van jullie dromen eruitziet. Ik ben Marian van Stralend Middelpunt en ik kan jullie helpen met het realiseren van deze droom. Als weddingplanner, ceremoniemeester en stylist is dat wat ik het allerliefste doe: alles tot in de puntjes voorbereiden en verzorgen. Persoonlijk én professioneel, sinds 2011, vooral op de Veluwe.

Weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken. Zie je het zitten om alles zelf te doen of geef je de organisatie uit handen en maak je goed gebruik van mijn jarenlange ervaring en grote netwerk? Er bestaat uiteraard ook een middenweg. Dan verdelen we de taken: geen probleem!

Ceremoniemeester

Wat is het heerlijk wanneer iemand anders alles regelt en vrienden en familie niet aan het werk zijn tijdens jullie bruiloft. Zo kun je samen met de gasten genieten van alle mooie momenten. Ja zeggen en genieten: dat is wat jullie toch echt zelf moeten doen. Voor de rest zorg ik als professionele ceremoniemeester dat dit de dag van jullie dromen wordt.

Stylist

Een stijl of thema geeft een bruiloft net even iets extra’s. Het ‘wauw-effect’ bij binnenkomst om mee te beginnen. Met de juiste styling wordt de bruiloft echt jullie eigen, unieke dag waarover mensen nog lang zullen napraten.

… maar zo ver is het nog niet. Zullen we eerst eens (kosteloos en vrijblijvend) kennismaken en kijken of het klikt? Ik beloof dat jullie direct wat originele en goede tips van mij meekrijgen.

Marian Krook-Lievestro
www.stralendmiddelpunt.nl

Otherwize Weddings

Het gezicht achter Otherwize Weddings

"Met grote passie en veel oog voor detail organiseer ik jullie droombruiloft in Twente, Oostenrijk of op Ibiza!”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ‘touch’.

Trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het mooie Twente weet ik uit ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. We kennen vele mooie en bijzondere locaties en de trouwbranche is goed vertegenwoordigd. Ik prijs mijzelf heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn goede netwerk mag rekenen. Trouwen in Twente is een beleving.

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is fantastisch, een hele beleving! Een bruiloft in het buitenland vraagt echter wel meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddinplanner is dan zeker geen overbodige luxe. Otherwize Weddings kent inmiddels goed de weg in de verschillende landen, heeft door de jaren heen ook een goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd. Ik bied jullie graag de helpende hand, zodat de bruiloft ook echt een feestje wordt voor jullie én voor alle gasten.

Ibiza

Met een grote passie voor Mediterrane landen zoals Ibiza kan ik mij jullie wens om elkaar juist hier het jawoord te geven heel goed voorstellen. Ik voel me er altijd enorm thuis en kom er graag, ook buiten de bruiloften om. Hoewel ik dit nooit helemaal los kan laten… De ontdekkingstocht naar mooie en unieke plekjes gaat altijd door. Op Ibiza is het genieten van het leven – I love it!

Oostenrijk voor een echte winterwedding

Naast het genieten van het zoete leven onder de zon ben ik ook een echte wintersportfan. Ik combinatie met mijn liefde voor bruiloften ontstond al snel het idee voor de echte winterweddings in Oostenrijk. Vooral in het prachtige en lieflijke skigebied Kleinwalsertal, net over de grens bij Oberstdorf in Duitsland, ben ik helemaal thuis. Privé kom ik er al jarenlang om te skiën en ik hou enorm van het vriendelijke karakter en gastvrijheid van het Kleinwalsertal en de voortreffelijke keuken.

Persoonlijke contact

Bruidsparen en gasten benoemen altijd dat ze de bijzondere persoonlijke aandacht die ze van mij krijgen, enorm waarderen. Persoonlijk contact is ook voor mij heel belangrijk en dat begint al bij het eerste (vrijblijvende) kennismakingsgesprek.

Met elkaar gaan we heerlijk praten over de bruiloft, jullie wensen voor deze grote dag en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Naar aanleiding van dit gesprek werk ik een voorstel op maat uit en pas dan beslissen jullie…

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op en ik vertel je graag mee. Tot snel!

Veel liefs, Marion van Zutphen

Marion van Zutphen
www.otherwizeweddings.nl

VierJeGeluk

Het gezicht achter VierJeGeluk

Vier het geluk wat jullie mogen ontvangen. Vier elk moment. Dit is mijn motto. Ik ben Gerina van Gelder- van Raaij, weddingplanner en mijn bedrijf heet VierJeGeluk. Als klein meisje hield ik al van feestje en organiseren.
Altijd stond ik vooraan als er iets geregeld moest worden. In 2008 ben ik de ceremoniemeester geweest van mijn zus, hier vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Weddingplanner dat is mijn droombaan. In 2011 ben ik gestart met het volgen van mijn droom. Ik ben begonnen met het volgen van de opleiding tot weddingplanner bij de BWPN. Ondertussen heb ik deze opleiding met succes afgerond en heb ik het keurmerk trouwen (van de NTBO.nl) weten te behalen. 

De kracht van ‘VierJeGeluk’ is de persoonlijke aanpak. Samen met jullie organiseer ik de ‘perfecte’ bruiloft, groots en in stijl of juist klein en ingetogen. Jullie wensen staan voorop. Met mijn kennis, ervaring en uitgebreid netwerk zet ik jullie wensen om in een onvergetelijke dag.

Ieder bruidspaar is uniek en dus is iedere bruiloft verschillend. Iedere dag werk ik met heel veel plezier voor mijn lieve bruidsparen. I love my job!!!

Ondertussen heb ik al heel wat bruidsparen mogen assisteren, kijk gerust eens op mijn website om te zien welke geweldige bruiloften er al hebben plaats gevonden. (www.vierjegeluk.nl)

(Specialisme: christelijke bruidsparen.)

Met trots kan ik zeggen dat ik mede eigenaar ben van de bruidsbeurs Jullie Feestje. Een geweldige bruidsbeurs waar op 28 en 29 oktober 2016 de 2e editie van plaats vind. Kijk gerust eens op: www.julliefeestje.nl.

Zin om eens kennis te maken? Laat het gerust weten, dan plannen we een afspraak:)

Veel liefs,

Gerina van Gelder- van Raaij
www.vierjegeluk.nl

 

Frederiek Klop

Het gezicht achter Frederiek Klop

“Ieder bruidspaar is uniek en verdient een eigen ‘eigen’ dag. Als weddingplanner streef ik ernaar de unieke en persoonlijke kleur van het bruidspaar tot uiting te laten komen op de mooiste dag van jullie leven.
Om jullie mooiste dag te verwezenlijken, dient alles tot in de puntjes voorbereid te zijn. Een intieme huwelijksdag of een grootse bruiloft met een knallend feest?Gespecialiseerd in het organiseren van unieke bruiloften, lever ik een bijdrage aan het bedenken van een concept voor de bruiloft, het zoeken van en onderhandelen met leveranciers, het maken van de planning en niet geheel onbelangrijk het bewaken van het budget.Als gediplomeerd weddingplanner ben ik in staat om op persoonlijke, creatieve en inspirerende wijze samen met jullie, jullie droombruiloft te verwezenlijken!

Quotes en lieve woorden van bruidsparen en collega’s uit de branche!

  • Een professional als Frederiek die met oog voor detail, zorg voor haar werk, uiterste precisie en onuitputbare gastvrijheid te werk gaat, kan je deze taak ten volste toevertrouwen.

  • Wij hebben echt de dag van onze leven gehad!

  • Samen met je assistent Maarten hebben jullie onze wensen volbracht en overtroffen!

  • Kortom, Frederiek is een absolute aanwinst voor je bruiloft!

  • Graag maak ik je complimenten over je ontspannen, kordate en professionele wijze van werken!

  • Ze is een veelzijdige professional die zich, als er even iets tegenvalt, niet van de wijs en haar koers laat brengen!

  • Haar kracht is de wensen van een bruidspaar exact te vertalen naar een sfeervol geheel.

  • Ik heb de dag bewust beleefd, omdat ik wist dat Frederiek op de achtergrond alles onder controle had.

Gun jezelf het gemak van een weddingplanner of een ceremoniemeester voor een dag en geniet van een perfect georganiseerde bruiloft!”

Frederiek Klop – Weddingplanner
www.frederiekklop.nl
www.allforthegroom.nl

 

Fabuloes Weddings

Het gezicht achter Fabuloes Weddings

Regelen en organiseren zit me in het bloed. Opgeleid in Evenementenorganisatie, organiseer ik sinds 2009 de mooiste evenementen die er bestaan: bruiloften! Bruidsparen en hun gasten zien genieten van een fantastische dag is elke keer weer een feest. Creativiteit, luisteren naar jullie persoonlijke wensen en het organisatorisch inzicht om dromen om te zetten naar werkelijkheid. In mijn werk als weddingplanner komt alles samen.

Geboren en getogen in Limburg, is deze provincie mijn belangrijkste werkgebied. In de mooiste trouwprovincie van Nederland vind ik voor jullie niet alleen de mooiste kastelen en hoeves, maar ook de onontdekte villa’s en hippe beachclubs om elkaar het jawoord te geven. Daarnaast organiseert Fabuloes Weddings ook bruiloften in het buitenland, zoals o.a. Curaçao, Aruba en Griekenland.

Loes is tevens oprichter van The Best Box | Wedding, de leukste cadeaubox voor aanstaande bruidsparen.  

Loes Heijmans-Beek
Fabuloes Weddings & The Best Box
www.fabuloes.nl
www.thebestbox.nl

 

 

Livin Celebrations wedding- & partyplanning

Het gezicht achter Livin Celebrations

Jullie bruiloft of feest wil je natuurlijk niet zomaar uit handen geven aan een ander. Dus wie is Livin Celebrations wedding- & partyplanning dan?

Ik ben Lilian Overbeeke – de Putter, eigenaresse van Livin Celebrations in Zeeland. Al sinds klein meisje ben ik bezig met het organiseren van feestjes. Mijn eerste herinnering hierin is een huwelijksjubileum van mijn ouders toen ik 9 was die ik niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. En zo volgde er meer verjaardagen, schoolfeesten en familie weekenden. Na mijn studie hotelmanagement heb ik in een hotel gewerkt waar ik de zakelijke vergaderingen en evenementen organiseerde.

De droom van mijn eigen bedrijf was er al lang. Ik ben dan ook trots dat ik in 2012 Livin Celebrations wedding- & partyplanning gestart ben. Om zo met mijn passie, organiseren, anderen van dienst te zijn bij hun bruiloft of feest. En om dit goed te doen ben ik ook begonnen aan de opleiding weddingplanner bij de BWPN en zodoende ben ik sinds 2014 gecertificeerd weddingplanner.

Ik vind het belangrijk dat jullie bruiloft of feest volgens jullie wensen verloopt. Daarbij wil ik jullie van dienst zijn. Op de manier die bij jullie past. Of dit nu het volledige traject of een enkel adviesgesprek is. Ik sta jullie bij met creatieve inbreng, duidelijke planningen en eerlijk advies. Ik zorg ervoor dat jullie zorgeloos kunnen genieten. Dat doe ik met veel plezier, de nodige humor en een open, nuchtere houding.

Naast weddingplanner ben ik in 2015 ook gestart met Zeeuws Trouwen. Vanuit Zeeuws Trouwen organiseer ik bruidsbeurzen om jullie als bruidspaar te laten kennis maken met bedrijven uit de regio.

Celebrate life! Vier het leven! Geniet van alle momenten. Neem contact met me op en samen bekijken we hoe ik jullie hierbij van dienst kan zijn!

Lilian Overbeeke
www.livin-celebrations.nl
www.zeeuwstrouwen.nl

MCV events

Het gezicht achter MCV events

Wat is er zo mooi aan een wedding of event plannen?
Voor mij is dat mensen iets laten beleven, waar ze blij van worden, waarbij ik hen ontzorg én waarbij we samen het eindresultaat naar volle tevredenheid hebben bereikt. Dat doe ik met oog voor ieder detail, met kwaliteit en een persoonlijke, professionele touch. Dat persoonlijke aspect is écht waar het om draait. Om de klik!

Wat het zo mooi maakt, is wat ik zie en voel tijdens weddings en events: blije gezichten, een gevulde dansvloer, lekker eten, mensen die lol hebben met elkaar en vooral ook…… liefde! Om die verbinding te mogen leggen; daar geniet ik als wedding & eventplanner enorm van!

Je kunt bij mij terecht voor zowel bruiloften als allerlei andere events, zoals babyshower, bride- & groomshower, kraamfeest, jubilea en verjaardagen. En meer!

That’s me!
Mijn naam is Mariëlle Cruz Vargas. Getrouwd en moeder van 2 mooie kinderen. Vanaf 2008 organiseer ik bruiloften en events  en sinds 2014 doe ik dat onder mijn bedrijfsnaam MCV events. Ook geef ik workshops en trainingen.  Ik heb een achtergrond in marketing & communicatie. Met deze kennis kan ik goed adviseren hoe je het beste uit je event kan halen. Bruiloften daarentegen is mooi gevoelswerk! Het fijne hieraan is een ander soort creativiteit, veel meer emotie en een intense samenwerking met een bruidspaar, want samen werken we tenslotte naar die allermooiste dag toe! Zo bijzonder om daar deel van uit te mogen maken.

Naast mijn bedrijf, ben ik bestuurslid en voorzitter van de event-commissie van netwerk ViZi. Het is dé perfecte aanvulling op mijn bedrijf; samenwerken met andere ondernemende vrouwen en inspirerende events organiseren. Want ik geloof erin dat je sámen verder komt.

Reizen / stedentrips, fashion, avondje uit, kleur, de natuur en een onvergetelijke passie voor wedding & eventplanning. Dat ben ik ook!

Kennismaken met koffie?
Graag! Je kunt meer info vinden op www.mcv-events.nl of stuur een mailtje naar info@mcv-events.nl 
 

 

Swabaa Events

Het gezicht achter Swabaa Events

“The first day of the best time of our life”

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

De liefde van je leven ontmoet hebben is leuk, heel erg leuk. Deze liefde bekronen met de bruiloft van jullie leven is ook heel erg leuk!

Maar dan moet de trouwdag fantastisch verlopen en de voorbereidingen zo min mogelijk stress opleveren. Een bruiloft goed organiseren kost veel tijd en energie.

Schakel daarom onze hulp in en we helpen jullie de dag van je leven te beleven.  

Johannes SWArt en Femke BAAs vormen samen Swabaa events.

Door zijn opleiding als artiest danser en zijn ruime ervaring als docent is Johannes dé persoon voor het verzorgen van workshops openingsdans.

Johannes is enthousiast en weet op een speelse manier zijn leerlingen -van jong tot oud- te entertainen tijdens een workshop.

Femke is als professioneel weddingplanner gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwe ontwikkelingen in de trouwbranche, volgt zij regelmatig trainingen en workshops.

Door haar ervaring als eventmanager weet zij alles van organiseren en plannen. 

Samen hebben we jarenlang ervaring in het organiseren van bruiloften en kunnen we als ceremoniemeester jullie huwelijksdag soepel laten verlopen. 
Door onze kennis en ervaring weten we jullie feilloos door het doolhof van ideeën en mogelijkheden te begeleiden.

Jullie kunnen je met een gerust hart op elkaar concentreren en niet op alle organisatorische zaken van jullie grote dag.

Door onze creativiteit zoeken we naar bijzondere en unieke mogelijkheden die bij jullie passen om jullie dag vorm te geven.

Jouw bruiloft door ons laten organiseren? Ons inschakelen als ceremoniemeester? Een last minute-, low budget bruiloft of een huwelijksjubilea vieren? Alles is mogelijk!

www.swabaa-events.com

 

ID-S Weddingplanning

Het gezicht achter ID-S Weddingplanning

“Great ideas for every budget”

Hou jij graag zelf de touwtjes in handen en let je goed op je budget? Dan zit je bij ons goed!

Wij zijn specialist in het adviseren, begeleiden en coachen van bruidsparen. Je houdt zelf de touwtjes in handen maar wordt tijdens de voorbereiding gestructureerd begeleid en overwint daardoor met gemak iedere uitdaging op jouw pad. De voorbereiding van jouw droombruiloft wordt daardoor een stuk relaxter en leuker!

Onze dienstverlening bestaat uit losse betaalbare diensten en workshops die perfect aansluiten op de verschillende fases van de voorbereiding naar jouw mooiste dag. Al onze diensten zijn te combineren tot een persoonlijk begeleidingspakket, exact de service die jij verlangt.

Op deze manier kan jij gebruik maken van de diensten van een professionele weddingplanner, voor een betaalbaar budget. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op onze websites. We horen graag van je!

Marieke van Seccelen

www.ID-S.nl   |   www.CeremoniemeesterWorkshop.nl

 

Making Memories wedding & event planning

Het gezicht achter Making Memories

Mooie, memorabele bruiloften met een persoonlijke touch. Dat is waar ik voor sta. Mijn persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door mijn bruidsparen erg gewaardeerd. Ik neem jullie aan de hand en zorg ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Samen maken we jullie bruiloft tot een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Weddingplanning

Het organiseren van een bruiloft is een feestje, maar ook erg intensief. Het is dan ook heel begrijpelijk wanneer jullie wat hulp van een professional kunnen gebruiken. In dat geval bied ik jullie graag mijn diensten aan. Jullie huren Making Memories wedding & event planning in om (een aantal onderdelen van) de bruiloft te organiseren en jullie te ontzorgen. Uiteraard gaat alles in nauwe samenspraak met jullie als bruidspaar.

Ceremoniemeester

Vaak wordt een familielid of goede vriend gevraagd als ceremoniemeester. Een eervolle, maar ook zware en belastende rol. Making Memories wedding & event planning kan taken van de ceremoniemeester overnemen en als professioneel ceremoniemeester worden ingehuurd. Dit kan ook naast jullie eigen ceremoniemeester.

Styling

Naast de planning van jullie bruiloft kan Making Memories wedding & event planning ook de styling verzorgen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft in jullie achtertuin of om een mooie locatiebruiloft: Met veel liefde en oog voor detail vertaal ik de wensen van jullie als bruidspaar naar een prachtige en persoonlijke styling.

Pakketten

Ik bied verschillende standaard pakketten aan, welke aangepast kunnen worden aan jullie wensen. Op www.makingmemories.nu staan alle pakketten uitgebreid beschreven.

Enthousiast geworden?
Willen jullie meer informatie om te kijken wat ik voor jullie bruiloft kan betekenen? Neem gerust contact op!

Sandra Schouten
www.makingmemories.nu
info@makingmemories.nu
06-15313102

The Perfect Day

Het gezicht achter The Perfect Day

Op een dag word je zomaar ten huwelijk gevraagd. Vaak op een moment dat je het niet verwacht. Je bent helemaal in de wolken en hieperdepiep!

Als de eerste euforie langzaam afneemt komen de eerst vragen. Wat willen we eigenlijk? Wanneer willen we trouwen en waar en met hoeveel gasten? Wie nodigen we uit en wie niet? Hoeveel geld willen we besteden?

Geen zin in tradities? Ben je niet zo uitbundig? Niets hoeft en geen verplichtingen!

Thema´s of alles op kleur, bijzondere trouwlocaties voor één dag, een zelfstandige trouwambtenaar of zelfs je eigen vader of moeder of vriend(in) die jullie trouwt. Alles kan en alles mag! 

The Perfect Day richt zich vooral op Rotterdam en Zuid-Holland en houdt erg van “water”.

Een haven, rivier, plas, kanaal of zelfs een slotgracht, ik houd ervan! Overal zoek ik het water op. Ik betrek ook graag een bootje of schip bij de huwelijksdag. Een passie die is ontstaan door mijn geboorte als schippersdochter en de jaren die ik werkte op de binnenscheepvaart.

Wat je wensen ook zijn als weddingplanner vind ik een relaxte dag erg belangrijk met voldoende tijd voor alle aspecten. Het is fijn als je vrienden en familie ook kunnen genieten omdat ze geen taak als ceremoniemeester hebben.

Ik ben Anja Konings, eigenaresse van The Perfect Day, een echte regelneef. Ik houd van de omgang met (nieuwe)mensen en ben oprecht geïnteresseerd in hun verhaal. Hoe ziet hun leven eruit? Wat vinden zij belangrijk? Waar houden ze van, maar vooral waar worden ze blij van? Verder ben ik graag duidelijk en transparant.

Na het werk in de scheepvaart heb ik als Office Manager en (Project) secretaresse ruim 20 jaar bij diverse bedrijven gewerkt. In dit soort functies is plannen en organiseren een onmisbare eigenschap. De organisatie van bedrijfsfeesten en beurzen behoorde tot mijn favoriete bezigheden.

Na de opleiding “Professioneel weddingplanner” bij Weddingplanners International besloot ik mijn passie te volgen en mijn organisatietalent als weddingplanner in te zetten.

Inmiddels werk ik sinds 1 april 2017 fulltime in mijn eigen bedrijf “The Perfect Day”.

The Perfect Day
T.06-14329682
E.anja@theperfectday.nlW.www.theperfectday.nl

Trouwwens

Het gezicht achter Trouwwens

Wie zijn de gezichten achter TWE? Wij zijn Patricia en Danielle en we kennen elkaar al bijna 20 jaar (echt, zo lang alweer?). Begonnen als collega’s, uitgegroeid tot beste vriendinnen en zelfs de stap naar het ondernemersschap gezet samen.

Met onze jarenlange ervaring in de commerciele dienstverlening en een gezamenlijke passie voor dingen regelen en organiseren hebben we onze krachten gebundeld en een aantal jaar geleden onze -eveneens jarenlange- droom waar gemaakt door als weddingplanner aan de slag te gaan. Een van de dingen die ons echt kenmerkt is ons enthousiasme in alles wat we doen! Dat is wat we ook altijd als eerste te horen krijgen van een bruidspaar, gast of leverancier. Naast ultiem hostmanship is flexibiliteit en oog en oor voor de wensen van je klant hebben voor ons het belangrijkste.

We hebben al een heel aantal prachtige bruiloften mogen doen en we hopen er nog vele te mogen doen! Kijk gerust eens op onze website www.trouwwens.nl om een idee te krijgen wat we eventueel voor jullie kunnen betekenen en je krijgt meteen een ‘feel’ van de sfeer die we graag over willen brengen. Zijn jullie op zoek naar een Weddingplanner die je in het gehele voorbereidingsproces begeleidt, alleen een Professioneel Ceremoniemeester, of willen jullie je helemaal uitleven in een bepaald thema? Alles kan, niets is te gek!
En wie weet mogen we elkaar ontmoeten in de nabije toekomst!

Lieve groet,

Patricia en Danielle
Trouwwens Weddings & Events
06 5263 3785 / 06 4155 6655
info@trouwwens.nl
www.trouwwens.nl

Prachtige Plannen

Het gezicht achter Prachtige Plannen

Het draait allemaal om een mooi feest, maar het plannen maken onderweg moet net zo leuk zijn!”
Dat is waar ik voor sta en waar ik jullie graag bij wil helpen.

Mijn naam is Lenie Willems – Volkers en sinds 2011 ben ik werkzaam als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester actief onder de naam Prachtige Plannen weddings & events. Het beroep waarvan ik nog regelmatig kippenvel krijg!

De bruiloften die ik in de loop van de jaren heb mogen organiseren waren allen heel verschillend. Van een grootse bruiloft op een kasteel met 200 gasten, tot een zeer intieme bruiloft waarbij 40 mensen aanwezig waren. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hadden is dat ze met oog voor detail, aandacht  en veel liefde georganiseerd zijn.  Kijk voor referenties maar eens op mijn website.

Weddingplanner
Het is mijn streven om ieder bruidspaar in korte tijd zo goed mogelijk te leren kennen. Jullie bruiloft draait om jullie verhaal en dat laat ik  graag terug komen in de verschillende onderdelen van de dag én in de styling. Ik neem jullie hierbij graag zo veel mogelijk werk uit handen. Zo hoeven jullie niet hele avonden te Googlen, maar kunnen jullie gewoon genieten van het proeven van taart, het  uitzoeken van DE jurk en HET pak en samen naar die ene leuke band gaan luisteren die straks het dak er af speelt op jullie feest!
Op jullie trouwdag zelf ben ik er vervolgens natuurlijk bij als jullie ceremoniemeester en zorg ik er voor dat jullie samen met jullie gasten onbezorgd kunnen genieten van een van de mooiste dagen van jullie leven!

Ceremoniemeester

Regelen jullie liever alles zelf, maar vinden jullie het wel fijn als een professional de verantwoordelijkheid neemt voor de uitvoering van jullie plannen zodat jullie samen met al jullie gasten kunnen genieten? Dan help ik jullie graag als professioneel ceremoniemeester.
Van te voren vertellen jullie mij dan natuurlijk wat jullie allemaal hebben gepland en dit neem ik op in een uitgebreid draaiboek.  Op jullie bruiloft ben ik vervolgens jullie rots in de branding. Zo zorg ik er voor dat jullie de dag ontspannen kunnen beginnen, ontvang ik jullie gasten, ben ik het aanspreekpunt voor de leveranciers en neem ik graag de styling van jullie dag voor m’n rekening.

Of ik nu als weddingplanner of als ceremoniemeester voor jullie aan de slag mag gaan, het gaat mij er om dat jullie ontspannen naar jullie bruiloft toe kunnen leven en samen met jullie gasten intens kunnen genieten van jullie grote dag.

Zien jullie dat ook wel zitten? Ik kom graag een keer kennismaken!

Lenie Willems – Volkers
06-44446751
lenie@prachtigeplannen.nl
www.prachtigeplannen.nl

Redwhitebluepink

Het gezicht achter Redwhitebluepink

Redwhitebluepink is in Nederland de enige die een full service aanbiedt van planning, styling en bloemdesign. Elk bruidspaar heeft hun eigen love story en dat staat centraal bij Redwhitebluepink. Wij besteden veel tijd in de voorbereidingen. Zodat op jullie trouwdag alles tot in de kleinste details klopt.

Omdat we een full service aanbieden zijn de lijntjes binnen het team dus ook kort en weten we alles feilloos op elkaar aan te sluiten. Zodat het niet alleen qua styling klopt maar ook met de juiste bloemen en de perfecte benadering van planning.

We houden van eigentijdse, unieke romantische bruiloften met een ongedwongen sfeertje. Puur en echt. Waar we graag helemaal bij het begin bij willen zijn zodat wij van scratch tot aan jullie trouwdag met jullie mee kunnen denken en zoeken naar jullie persoonlijke touch. Dat zie je ook in onze concepten terug die zijn gepubliceerd op gerenomeerde internationale weddingblogs, waar voor ons het verhaal een belangrijk onderdeel is. Verhalen en verhalen vertellen daar houden we van. We zijn dan ook heel benieuwd naar jullie love story, die wij graag willen vertalen naar het maken van een geweldig feest.

www.Redwhitebluepink.nl

Exceptional Weddings & Events

Het gezicht achter Exceptional Weddings & Events

Let’s make your weddingday an exceptioanl day!

Mijn naam is Sina van Harn en met mijn weddingplanning bureau Exceptional Weddings & Events ben ik gespecialiseerd in de buitengewone en exclusieve bruiloften.

Wij werken binnenlands en internationaal en spreken Nederlands, Engels en Duits.
Als eerste Duitse Weddingplanner in Nederland zijn veel van Exceptional Weddings & Events bruidsparen internationaal.
Bruiloften op bijzondere locaties zoals een cruiseschip, en samenvoeging van verschillende culturen of een intieme strandbruiloft, alles kan. Meerdaagse bruiloften of geheel afgestemde bruiloft vakanties zijn bij Exceptional Weddings & Events mogelijk.
Met professionaliteit en passie vervult Exceptional Weddings & Events al jullie wensen en ideeën. We maken het onmogelijke mogelijk en zorgen voor jullie perfecte trouwdag.

Als gediplomeerd Weddingplanner is Exceptional Weddings & Events betrouwbaar, exclusief en professioneel. Elke bruiloft is bij ons maatwerk.
Altijd persoonlijk en liefdevol contact zoals ook het creëren van een exclusieve beleving van de planning en organisatie op weg naar de perfecte trouwdag.

Nieuwsgierig wat Exceptional Weddings & Events nog meer voor jullie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.
Have an exceptional day,
Sina van Harn

www.exceptionalweddings.nl
info@exceptionalweddings.nl
Phone: +31 652246337  

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord