Business Programma Ondernemer

Back to business

Je merkt dat je niet verder kunt groeien of vindt beslissingen nemen soms lastig.

Dit is herkenbaar bij veel ondernemers. In een vak wat steeds verandert, de klanten steeds meer willen, de klanten al zoveel informatie van internet halen of wil jij juist een stap verder gaan en het over een andere boeg gooien?

Danielle weet als geen ander hoe jij je voelt en hoe je om moet gaan met alle veranderingen;

✔ Past jouw visie nog steeds bij jou?

✔ Ben jij daadwerkelijk met jouw ideale klant bezig?

✔ Wil jij je missie aanpassen?

✔ Wil jij juist in jouw business verdere stappen maken?

✔ Trek jij de juiste klanten aan?

✔ Wil jij MEER klanten?

Wat zeggen onze klanten over Danielle

Mijn eerste ontmoeting met Danielle was tijdens de Masterclass Doelen stellen van Weddingplanners International.

Vanaf moment één heeft ze mijn interesse gewekt en alleen maar enthousiaster gemaakt voor het vak en om voor mezelf te beginnen.  

De onzekerheid en twijfels heeft ze bij mij weggenomen. En inzicht gegeven zodat ik verder kan gaan met mijn onderneming. We hebben een één op één coaching dag ingepland. We hebben op deze dag mijn groeipunten aangepakt. Waardoor ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en inzicht. Op werkgebied maar ook in mijn privé leven. 
Ik heb deze dag als zeer waardevol ervaren ik kijk er met heel veel plezier naar terug. 
Deze ervaring kan niemand mij meer ontnemen. 

Bedankt lieve Danielle voor je mooie woorden!"

Hanneke Hazenberg

”Als startende ondernemer en weddingplanner merkte ik dat het voor mij belangrijk was om duidelijker beeld te krijgen over de missie & visie van mijn bedrijf alsook over mijn doelgroep en klant, zodat ik direct aan de slag kon met klantbenadering en de verdere opzet van mijn onderneming. Hiervoor is eind 2018 een coachingsdag met Danielle ingepland. Danielle heeft mij deze dag een spiegel voorgehouden door vragen te stellen over mij als persoon en hoe ik in het leven sta.

Daarnaast door te kijken naar mijzelf; wat vind ik leuk? waar wil ik voor staan als ondernemer? Met verschillende opdrachten is mijn ideale klant duidelijk in beeld gebracht; een totale eye-opener! Aan de hand daarvan zijn we samen verder gaan kijken naar de doelgroep en de uitwerking van mijn diensten. Het mooie aan deze dag vond ik de persoonlijke benadering van Danielle en de concrete tips die ze geeft om nu aan de slag te gaan, maar ook op termijn. Danielle werkt vanuit passie voor het vrouwelijk ondernemerschap en brengt haar kennis enthousiast over aan anderen. Deze dag heeft mij geholpen om mijn onderneming verder vorm te geven en met duidelijke visie concreet aan de slag te gaan! Een absolute aanrader voor een ieder! "

Ready2Marry Weddingplanner | Els Natzijl-Visser

“Ik keek er al een aantal weken naar uit maar op dinsdag 17 juli ging ik op weg naar mijn coaching sessie met Daniëlle.  
Op de prachtige locatie van “Zuiver” in Utrecht en heerlijke temperaturen was de toon al snel gezet. We gingen aan de slag in de Herenkamer, waar het heerlijk koel was. Ik ken Daniëlle inmiddels al weer twee jaar; ze is kundig, eerlijk, open en spontaan. Ik was er helemaal klaar voor om alle fijne kneepjes van het vak te leren. Ik leerde zeker de fijne kneepjes kennen: van mijzelf! Wat een dag. Het is te persoonlijk om allemaal in een recensie te zetten maar wat een openbaring… Nog steeds resoneert er van alles na.
De eerste dagen heb ik veel kunnen reflecteren. Nu met Daniëlle verder een traject in om die blokkades op te heffen en er als weddingplanner helemaal voor te gaan! Daniëlle zorgt voor een veilige omgeving om je eigen grenzen op te zoeken, een vereiste als je wilt ontdekken wie je bent en waar je voor staat. Ik ben nu al een ervaring rijker en kijk uit naar het vervolgtraject!"

Sonja Dragstra

Als je als gevestigde ondernemer nood hebt aan een energieke mentor die liefdevol hard en je business helpt boosten, beveel ik je Danielle van harte aan!

Joyce

Danielle heeft mij geholpen om tijdens de corona tijden een andere aanpak te hanteren en dit ook vooral tastbaar te maken in mijn dienstverlening. Binnen twee weken vlogen de eerste resultaten binnen. Dat is doorpakken!!

Lieke 

Business Mentor

Danielle is jouw aangever, voor de ondernemer die verder wil groeien en wil investeren in haar/zijn bedrijf.

Dit traject is alleen op maat en helpt jou verder te groeien in de ondernemer die jij daadwerkelijk wilt zijn.
Voldoe jij aan het volgende profiel?

✔ Wil jij investeren in jezelf en jouw bedrijf?

✔ Zie jij in Danielle een meerwaarde?

✔ Wil jij resultaat bereiken?

✔ Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan?

Danielle gaat je niet vertellen wat jij nodig hebt, jij geeft aan waar JIJ behoefte aan hebt. Er wordt een programma op maat ontwikkeld waarmee jij meteen aan de slag gaat.

Start van je traject is altijd een VIP dag, daarna eenmaal in het kwartaal een sessie van twee uur.
Je krijgt vier sessies en de mogelijkheid om eenmaal in het kwartaal je vragen en voortgang te bespreken.

Met het uiteindelijke doel: RESULTAAT!

Stuur Danielle een e-mail met jouw profiel, jouw uitdagingen en waar jij behoefte aan hebt.
Het is een investering, je boekt resultaat en meer waarde.

E-mail: danielle@bwpn.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord