Inhoud programma

Hier leer je de basis voor eventmanagement;

✓ Doelgroep bepaling
✓ Plan vorming
✓ Financiering
✓ Marketing & Communicatie
✓ Productiedag
✓ Artist Handling
✓ Omgevingsmanagement
✓ Accreditatie
✓ Productiekantoor
✓ Ondernemerschap

Je hebt hulp nodig, jij wilt de expertise van ons volledig opzuigen en je laten onderdompelen. 
Jij bent bereid om te werken aan jezelf en jouw toekomstige bedrijf. 

We zijn er voor je, we nemen je mee en laten je alles zien. Dit doen wij op verschillende manieren en we zorgen ervoor dat je de volledige vakkennis beheerst. Je gaat vol vertrouwen aan de slag en je bent straks klaar om het verschil te gaan maken.

We gaan graag aan de slag met jou om het te ervaren. We verwachten inzet en motivatie en we geven je niet alles cadeau.

Als collega`s onder elkaar, als jouw expertise guide, waar jij hulp in behoeft, volgens de huidige tijd aan kennis en inspiratie. 

Duur opleiding

Deze vakopleiding duurt maximaal 6 maanden. In het eerste gedeelte ga je aan de slag met de praktijk. Oefeningen en concepten waarin je alles uitdiept, leert je doelgroep te bepalen en wat wil jij nou echt gaan doen?

Bij deze opleiding horen ook twee startdagen waarin veel punten worden behandeld, deze worden gegeven door Nina Worst. Onze event educator.

Bij het tweede gedeelte krijg je een startdag voor het ondernemerschap en werk je daarna met ondersteuning je ondernemersplan uit.

Waarom? Omdat jouw basis belangrijk is voor jouw toekomst. Je sluit de opleiding af met een schriftelijk examen en bij goed gevolg ontvang je een certificaat. Indien je verder wilt specialiseren dan maken wij op jouw verzoek een offerte op maat.

 
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord