Missie Danielle

"Ik streef ernaar om mensen te adviseren te doen wat het dichts bij hun staat en wat voor hun goed voelt.
Ik verlang om volledig transparant te zijn naar iedereen, om ze met respect te behandelen en ze de juiste motivatie en zorg te geven"

Danielle van der Lee Dutch Wedding Awards

Founder & Managing Director

Meet Danielle van der Lee

Danielle van der Lee (49) is geboren en getogen in Bilthoven. Van jongs af aan had ze al een oog voor zaken doen en een hart voor dienstverlening en ondernemerschap. Toen ze net bevallen was van haar zoon (2003) startte ze haar eigen webwinkel en weddingplan bureau.

In 2006 nam ze de OWPN en BWPN over, de vakopleiding tot weddingplanner en de beroepsorganisatie voor professionals.
Danielle creëerde een brug tussen vrouwen en het starten van een eigen onderneming met een geweldig dienstbaar vak. Dit was uniek en in enkele jaren tijd zag Danielle Weddingplanners International uitgroeien tot een merk en expertise instituut waarin startende en professionele ondernemers zich specialiseren in de bruiloftenwereld.

Met een scherp oog voor zakelijke mogelijkheden, kansen en een toewijding voor succes en passie zag Danielle dat zij nog veel meer krachten bezit en met name in motivatie, het vrouw zijn en het ondernemerschap.

Op eigen kracht heeft zij een (inter) nationaal instituut opgezet. Hoe ze van Bilts meisje uit een hardwerkend gezin met humor maar vooral door een ijzersterke drive, een mensen-mens mentaliteit en doorzettingsvermogen haar dromen heeft waargemaakt. Gesteund door haar team en vele coaches ontwikkelt ze door om dit nog verder uit te bouwen.
Met name dankzij Michael Pilarczyk is Danielle een andere koers gaan varen en is zij dagelijks met haar ontwikkeling bezig.

In 2022 zullen er veranderingen plaatsvinden. Onze huidige vakopleiding verdwijnt en richten steeds meer op maat met onze deelnemers.
Op 1 april 2022 start een nieuwe opleiding, Creative Business & Weddings en vanaf septemer Eventmanagement & Business i.s.m. Nina Worst.


Empowerment en Feminisme staat hoog als waarden op haar lijstje. Ze is 100% selfmade en inspirerend voor vrouwen!


"Elegance is good taste plus a dash of daring" 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord