Meest gestelde vragen

FAQ

Hieronder vind je een lijst van veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions). Kies een onderwerp waar jouw vraag binnen kan vallen. Voor eventuele andere, niet in deze lijst voorkomende vragen kun je contact met ons opnemen.

Hoe lang duurt de opleiding?

Voor de vakopleidingen duurt het traject een jaar (12 maanden). Onze opleiding is in deeltijd vorm.

NB.
Bij de vakopleidingen krijg je vanuit Weddingplanners International ruim de tijd om de opleiding af te ronden. Zo studeer je altijd in jouw eigen tempo. Lukt het niet om de opleiding af te ronden in het aangegeven tempo, dan biedt Weddingplanners International mogelijkheden tot verlengen.
Bij de vakopleidingen kan de studieduur een half jaar en/of een jaar worden verlengd.

Wanneer kan ik examen doen?

Je kunt examen doen voor het eerste gedeelte (Boek 1) na inlevering van alle concepten en de live dagen te hebben gevolgd.

Indien je deel twee (Ondernemen, Boek 2) uit hebt en de concepten daarvan hebt ingeleverd kun je eindexamen doen. Pas dan ben je professioneel weddingplanner.

Wie is mijn mentor/begeleider?

Wij werken met een vast begeleidingsteam. Je kunt ons altijd e-mailen en/of bellen voor vragen met betrekking tot de begeleiding.

Waar houden jullie de trainingen?

Die vinden altijd plaats in Bunnik.

Zijn jullie erkend?

Voor opleidingen/cursussen van minder dan 1 jaar bestaat in Nederland geen wettelijk erkende accreditatie. Wel heeft de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland dusdanig een aanbeveling gegeven voor de vakopleiding afgerond als Professioneel Weddingplanner.

Wij beschikken over registratie in het CRKBO, waarmee wij aangeven te voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroeps onderwijs en deze BTW-vrij verzorgt en factureert. 

Hoe kan ik jullie contacten?

Via deze gegevens heb je altijd de mogelijkheid om ons te bereiken tijdens de aangegeven openingsuren.


 


 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord