Particuliere vakopleiding

Weddingplanners International biedt een particuliere vakopleiding die specifiek gericht is op de weddingplanners. Particulier betekent dat wij geen subsidie ontvangen van de overheid.
Wij moeten de organisatie van ons onderwijs dus zelf financieren. Hierdoor is de investering bij WPI hoger dan bijvoorbeeld bij andere opleidingen die worden gesubsidieerd.
Doordat onze vakopleiding officieel erkend is door CRKBO, moeten wij echter aan dezelfde normen en wettelijke kaders voldoen als andere opleiders.

Onze particuliere status geeft ons echter de ruimte en flexibiliteit om kleinschalig en persoonlijk onderwijs in te richten dat maximaal aansluit bij de wensen onze deelnemers en bij de verwachtingen van de branche. Deze branche is immers continu in ontwikkeling, ons onderwijs dus ook. Voor ons van groot belang, want de branche én onze deelnemers bepalen ons bestaansrecht.

We blijven kritisch kijken naar onze aansluiting op de beroepspraktijk, de klanttevredenheid én het rendement van de opleiding. Ons hele opleidingsprogramma is erop gericht om onze deelnemers een maximale uitgangspositie te bieden op een carriere in deze branche, of daarbuiten.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord