Een persoonlijke brief van onze ladyboss Danielle

Je gaat naar je werk, komt thuis, doet het huishouden, kookt eten en Netflixt nog wat. And repeat.

Ook ik had die dagen, (op mijn 31 zat ik thuis met mijn baby van 5 maanden) en dat terwijl ondernemen in mijn bloed zit. Op mijn 19e was ik al on the job.

Centjes verdienen, sales, adviseren, dienstverlening en voor je het weet ben je dus ruim twintig jaar verder en met wat?

Conclusie; ik kon mijn rekeningen betalen met hetgeen ik deed. Maar voldoening? Nope.

Ik besloot te doen waar ik het meest gelukkig van werd. Mensen helpen met hun mooie momenten. Bezig zijn met positieve energie. Dankbare mensen die mij in hun hart sloten. Ik wilde organiseren. Ik wilde bij de mooiste momenten van het leven zijn en dat daar toch een kans voor kwam was geen toeval.

Ik zat echt thuis, nog net niet in mijn joggingbroek op de bank, in de tijd dat ik wilde ontdekken waar ik echt gelukkig van werd. Ik nam risico en investeerde in ontwikkeling om echt mijn Purpose te vinden. Ik vond hem...
Vrouwen helpen die meer wilden dan alleen een job wat centjes binnen bracht maar waar ze niet gelukkig van werden. Ik wilde ze helpen. Ik wilde ze ondersteunen.

Bruggen bouwen in een dienstbaar vak. Ik vond het. Die brug is paal voor paal gebouwd. Ik ging van studie naar stage naar Kvk. Met roestige spijkers en hamers die soms heel hard knalden. 
 
Nu is die brug open voor jou. Bepaal jij het tempo. Kijk jij wat jij wilt ontvangen. Kijk jij waar jij behoefte aan hebt en loop ik samen met jou over die brug. 

Want weet je?

Achter die brug begint het avontuur. Het avontuur waar jij kunt doen waar jij het meeste van houdt. Ik beloof je geen sprookjes maar ik beloof jou wel het gewenste resultaat.
 

Liefs Danielle

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord