The Master Class Event

editie winter 2022

In februari 2022 a.s. organiseren wij voor de tweede keer een fantastisch event voor professionals en aspirant weddingplanners. 

Doel:
Focussen op challenges, ontwikkeling en inspiratie met de top van de event en weddingplanning professionals uit Nederland. Een unieke gelegenheid waarin wij ons netwerk inzetten om het beste van het beste te laten zien, ervaren en het hoogste niveau eruit willen halen.

Een unieke kans en exclusief Event voor de weddingplanners die zo graag willen groeien en alleen maar het beste willen ervaren.
Onze experts hebben samen meer dan 15 jaar ervaring in de event en weddingplanning wereld en delen dit in drie dagen met jou!

Topics die worden aangehaald zijn:

- 30+ uren samen met ons
- Een bedrijf en merk opbouwen
- De juiste klanten aantrekken
- De tradities in een modern en eigentijds jasje steken
- Logistiek en productie van een event of bruiloft
- Research & procedures
- De juiste moodboards maken voor de klant
- Een Styling workshop van experts uit de branche
- Food & Beverage kennis
- Publicaties van bruiloften en Styled Shoots
- Social Media presentatie

en nog veel meer....

Reviews The Master Class Event 2020

Afgelopen november heb ik mijzelf en mijn bedrijf in een 3-daagse Master Event gestort. Ik heb dit als drie onwijs leuke, leerzame en boeiende dagen ervaren. Het programma was breed en ging van werken aan jezelf en je bedrijf tot workshops van professionals. Zeker een aanrader als je een boost nodig hebt!

Sharona van Wijk

Wat een fantastische ervaring was het Master Class Event 2020! Je 3 dagen kunnen onderdompelen in de wereld van het weddingplannen en het ondernemen. De leuke goodybag van For your wedding die voor ons klaarstond op de eerste dag zette gelijk al de toon.

Een reeks ontzettend interessante én leerzame mastersessies over storytelling, je ideale klant, styled shoots en eventmanagement van Danielle, Fleur en Nina volgde. We werden zelfs door Esmee leuk op de foto gezet. Met als afsluiting een intense ochtend waarbij Celeste ons uitdaagde om een van te voren door ons uitgewerkt stylingplan om te zetten in een compleet gestylde dinertafel.
Wat was dat leuk om te doen en wat zagen de dinertafels er mooi uit!
Het beste was bewaard tot het laatst; een mastersessie van Dyan vol magie en wetenschap, waarbij we ook nog eens getrakteerd werden op Dyan`s heerlijke Mailtails, een cocktail in een brievenbuspakketje.

Naast al deze mastersessies is ook het leren kennen van gezellige collega-weddingplanners heel waardevol. Bedankt meiden voor de mooie, open gesprekken die we in deze dagen voerden en de praktijkervaring die we met elkaar deelden….

Bedankt Danielle en Fleur voor de organisatie en grote dank aan iedereen die aan dit Master Class Event heeft meegewerkt.... It is an event not to be missed!

Inschrijven & investering

Data: 23, 24 en 25 februari 2022

Investering: € 1750,-

Inclusief:

- Drie dagen presentaties, mastersessies, workshops en 1 op 1 sessies
- Individuele headshots door professionele fotograaf
- Refreshments tijdens deze dagen
- Gifts
- The best of the best


Inschrijven via dit formulier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord