New Talent Award 2018

Cre8yourday
Samantha de Wolf

De categorie New Talent is speciaal in het leven geroepen voor weddingplanners die pas net actief zijn in het vak. In deze categorie mochten alleen weddingplanners genomineerd worden die maximaal twee jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. De vakjury koos hier uiteindelijk voor Samantha de Wolf van cre8yourday. Zij wist de jury te verrassen met een uitstekende presentatie, waarin ze precies kon uitleggen waar cre8yourday voor staat; namelijk een laagdrempelige onderneming met bovengemiddeld veel persoonlijke aandacht voor de klant.

Quote uit het juryrapport: “Jouw USP ben je zelf. Hier ligt echt jouw kracht.”

Master of Professional Award 2018Classy Affairs
Renate Badloe

De Master of Professional Award is in het leven geroepen voor de gevestigde weddingplanners, die al meer dan twee jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In deze categorie ging de award naar Renate Badloe van Classy Affairs. Renate is met haar unieke bedrijf gespecialiseerd in multiculturele en multireligieuze bruiloften in zowel binnen- als buitenland. Renate wist de jury omver te blazen met een persoonlijke presentatie zonder audiovisuele hulpmiddelen.

Quote uit het juryrapport: “Door verschillende culturen samen te brengen en workshops te organiseren voor trouwbranche professionals zorg je er mede voor dat de trouwbranche naar een hoger level getild gaat worden.”

Over de verkiezing

Weddingplanners International heeft zich in de afgelopen veertien jaar ingezet om een community van weddingplanners op te zetten, die perfect weten wat er speelt in de markt en die op deze manier unieke bruiloften voor bruidsparen kunnen organiseren. Dit doet het instituut onder andere door opleidingsmogelijkheden te verschaffen aan weddingplanners in binnen- en buitenland, door gevestigde weddingsplanners op professionele wijze te ondersteunen en door relaties op te bouwen en te onderhouden met leveranciers uit de trouwbranche.

Om weddingplanners in de spotlight te zetten, organiseert het instituut eenmaal per jaar een verkiezing voor nieuw talent en gevestigde weddingsplanners. Deze verkiezing bestaat uit twee rondes. In de eerste ronde konden weddingplanners genomineerd worden voor de twee awards, waarna er op de genomineerde weddingplanners gestemd kon worden via internet.
De top-3 uit beide categorieën mocht zich vervolgens presenteren aan de driekoppige vakjury, waarna de vakjury in elke categorie een winnaar uitgeroepen heeft. De genomineerden waren:

New Talent:

Enyo Lake - Mrs. Lake Weddings
Merel van der Horst - Aurelia weddingplanner
Samantha de Wolf - Cre8yourday

Master of Professional:

Tamarah van Dijk - The Bridal Blush
Hamida Hamerslag - Weddings & Celebrations by Hamida Hamerslag
Renate Badloe - Classy Affairs

De genomineerden van beide categorieen hebben zich gepresenteerd op dinsdag 26 februari j.l. voor een vakjury bestaande uit:

Celeste Jonker – Love & Memories Wedding design & planning

Winnaar van vorig jaar in de categorie Master of Professional. Celeste weet precies hoe het voelt om in jullie schoenen te staan en heeft kijk op het vak. Celeste is een van de creatieve weddingdesigners van Love and Memories en heeft als missie wereldwijd exclusieve bruiloften creëren die een onvergetelijke herinnering achterlaten. Liefde is de leidraad van elke bruiloft. Dat is de emotie die zij wil benadrukken samen met haar zusje Stephanie. Zij richten zich op het creëren van sfeer, samen genieten, emotionele en unieke ervaring waarbij het WOW- effect niet kan ontbreken. Wat zij doen, is wie zij zijn. No nonsens, to the point en oprecht een van de betere weddingplanners van Nederland.

Martijn van Buren – Swinging.nl

Martijn van Buren is na zijn studies bedrijfseconomie en commerciële economie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam aan het werk gegaan als international marketeer voor de multinational Oracle Corporation. In deze functie heeft hij 5 jaar in Dublin Ierland gewerkt aan de international marketing strategie voor de regio`s Europa, Midden-Oosten en Azië. Na deze leerzame periode is Martijn in 2001 gestart met zijn eigen bedrijf: artiesten- & managementbureau Swinging.nl. Swinging.nl verzorgt het management en de boekingen van 25 exclusieve bands en Dj’s. Zijn bedrijf Swinging.nl behoort al bijna 20 jaar tot de top van de Nederlandse artiestenbureaus. Martijn is gespecialiseerd in ondernemerschap, marketing en financiën. 

Adeny van Engel – Van Engel Legal

Adeny van Engel is franchiseadvocaat en eigenaar van VAN ENGEL LEGAL. Al 23 jaar is zij werkzaam als advocaat. Als advocaat werkt zij zeer oplossingsgericht en tracht altijd door middel van een gesprek tussen partijen een procedure te voorkomen maar schuwt geen procedures. Voorts geeft zij praktische adviezen en spreekt de taal van de ondernemer. Naast advocaat is zij gecertificeerd mediator en coach.

Tekstbijdrage: swinging.nl

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord