Wedding Planners International The Conference from Ukiyo Films (Stories to Tell) on Vimeo.

Eventmanagement

Wanneer er een evenement moet worden georganiseerd, groot of klein, komen daar natuurlijk allerlei dingen bij kijken. Denk aan het creëren van een thema, het opzetten van een plan van aanpak, het beheren en bewaken van een budget, het opbouwen op de dag zelf en natuurlijk het aanspreekpunt voor de klant, zowel in het voortraject als op het evenement zelf. Een eventplanner zorgt ervoor dat hij/zij van alles op de hoogte is en dat het een evenement wordt, waar de klant met een glimlach op terug kijkt.

Het programma van deze cursus is opgebouwd vanuit vele jaren ervaring. We maken gebruik van ervaren trainers, die volop actief zijn in het ‘evenementenveld’. Het is een combinatie van drie dagen training en twee cases als zelfstudie. De cases zijn zo opgesteld om een volledig beeld te krijgen van de organisatie van een evenement.

 

Doelen training Eventmanagement

Je hebt een compleet beeld van wat er nodig is in de voorbereiding, uitvoering en de nazorg van een klein tot middelgroot evenement.

Je weet de koppeling te maken tussen de doelstellingen en de inhoud van het evenement

Je bent in staat de doelgroep een boeiend programma te bieden

Je kunt een draaiboek maken met een passende planning

Je kunt budgetten opstellen en naar een gesteld budget toewerken.

Je weet effectief te communiceren met zowel interne als externe betrokkenen

Je bent in staat om met zelfvertrouwen een klein tot middelgroot evenement te organiseren

Voorafgaand aan de training (een week voor start) vindt een intake plaats. Hierin breng je jouw persoonlijke leerdoelen in kaart, voor jezelf én voor de trainer. Deze leerdoelen staan centraal tijdens de trainingsdagen. Op basis van jouw leerdoelen bouw je aan jouw perfect georganiseerde evenement.
Met praktijkgerichte opdrachten, oefeningen en een actieplan maken wij het jou vervolgens gemakkelijk direct met het geleerde aan de slag te gaan.

Inschrijven Eventmanagement

De investering van deze cursus bedraagt € 899,-, dit is inclusief lesmateriaal, drie dagen training en ondersteuning van de twee case concepten. Na afronding ontvang je een certificaat van ons instituut.

Datum:
27, 28 en 29 augustus 2019
(dinsdag, woensdag en donderdag)
Lestijden: 10.00uur - 16.30uur

Ben je al werkzaam als weddingplanner? Dan is dit een uitstekende aanvulling om je diensten uit te breiden en heb je een waardevolle aanvulling in jouw business.

Inschrijven gaat via dit formulier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord