EERSTE VOORZICHTIGE STAPPEN UIT DE LOCKDOWN

Weddingplanners maken zich op voor druk najaar 2021 en 2022

BUNNIK – EERSTE VOORZICHTIGE STAPPEN UIT DE LOCKDOWN GEEFT PERSPECTIEF RICHTING NAJAAR 2021 EN 2022 VOOR DE PROFESSIONAL WEDDINGPLANNER

Een enorm fijn vooruitzicht voor de professional binnen een markt die zo in beweging is. De meerwaarde richting de bruidsparen is des te meer gebleken tijdens de corona crisis en een groot compliment voor de weddingplanner en de rust voor het bruidspaar. Stevige opgebouwde relaties die meedachten waardoor een bruidspaar alsnog hun bruiloft kon vieren of juist verzetten naar een andere datum. Dat betekent direct dat het najaar van 2021 tot najaar 2022 al veel data bezet zijn.

Innovatie

De markt is aan het veranderen en de professional dient daar ook in mee te gaan. Van micro weddings tot het alleen vieren van de ceremonie met 50 personen maximaal. De kracht van een professional ligt daar waar iets niet kan, juist te kijken waar wel mogelijkheden liggen onder de huidige omstandigheden.

Award
Mede door de ontwikkelingen van afgelopen anderhalf jaar wordt er in het najaar een Innovatie Award uitgereikt aan een van de professionals in het veld. Deze vindt plaats op 28 oktober a.s. in een markt wat enorme klappen heeft meegemaakt het afgelopen anderhalf jaar.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Noot aan de redactie

Heeft u vragen over dit persbericht dan kunt u contact opnemen met
Danielle van der Lee
Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland

Mail: danielle@bwpn.nl

Tel: 030 2280327

Meer over Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland

Masters of professionals

Vertrouw op onze professionals, vooral in deze tijden!

Er komt veel kennis van zaken kijken bij het feilloos organiseren van de perfecte huwelijksdag. De weddingplanners die zich onder het label van de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland mogen scharen, zijn allen gediplomeerd en krijgen vanuit het hoofdkantoor ondersteuning op alle mogelijke gebieden. 

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord