Private short training weddingplanner

We zetten een stap verder met deze live en online training. Aan de slag als professionele weddingplanner is niet "zomaar een klusje". We verwachten dat je aan veel capaciteiten voldoet om deze mooie job te klaren.

We kijken samen in zes weken naar o.a. de volgende eigenschappen:

- detail bewust
- gemotiveerd
- vriendelijk
- slim
- stappen vooruitdenken
- Hands on mentaliteit
- georganiseerd
- Creatief
- verantwoordelijk
- besluitnemer Inhoud training

learning by doing

Zes weken met ons team aan de slag, online en face to face aandacht voor jou en jouw ontwikkeling. Samen werken naar een USP voor jou en daarmee een richting bepalen voor de toekomst.
Met o.a. concepten, begeleiding en uiteraard onze expertise. 

Na deze training kun je beslissen of je verder wilt gaan met een van onze vakopleidingen of programma`s.

Wat zijn de rollen van een weddingplanner
Presentaties, Persoonlijkheid en interviews
Basis weddingplanning
Risico / crisis management

Business 
Businessplan 
Diensten en tarief
Unique Selling Point

Locatie
Drukwerk
Cake
Ontwerp van concept voor klant

Presentatie & Evaluatie

Wat zeggen klanten over ons?

Met veel enthousiasme begon ik aan de opleiding tot weddingplanner. Niet wetende dat er veel meer achter zit dan alleen vakinhoudelijke kennis over het mooie vak dat weddingplannen heet. De concepten zijn helder, vragen veel tijd en aandacht maar geven je de juiste handvaten om de kennis in de praktijk toe te passen. Kers op de taart was wel het Ondernemingsplan maken. Heeft me echt aan het denken gezet over strategie, doelgroep. Ondernemer zijn moet je voelen, je moet er zelf in geloven en dan is het fijn dat er ook in je wordt geloofd. Danielle en Fleur zijn betrokken coaches en hebben me met veel liefde en aandacht begeleid. Inmiddels mag ik me een gediplomeerd wedding planner noemen. Wat mijns inziens onderscheidend werkt tov. niet gediplomeerde vakgenoten en bruidsparen het juiste vertrouwen geeft. Als er de komende tijd nog meer exposure en meer naamsbekendheid van de beroepsorganisatie bij bruidsparen terechtkomt, is de cirkel mooi rond!

Valerie Vliet - Blossom Weddings

Een opleiding weddingplannen op professioneel niveau. Begeleiding is echt goed! Daniëlle en Fleur zijn een super leuk maar vooral super goed team en bieden ondersteuning en coaching waar nodig.

Ik vond de standaard thuisstudies niet zo uitgebreid en meer geschikt voor "een keertje een bruiloft organiseren". Deze opleiding behandeld alle ins en outs en geven je alle handvatten die je nodig hebt om als professioneel weddingplanner aan de slag te gaan.

Nina Worst - &WIJ producties 

Investering & aanmelden

Investering: 
€ 1499,-

Inhoud:
zes weken live face tot face training en online samen met ons team aan de slag (meetings gaan in overleg en op afspraak)
Ontdekkingsreis naar jouw toekomst
Feedback & begeleiding

Start datum:
25 augustus

Inschrijven gaat via dit formulier. Dit kan t/m maandag 17 augustus a.s.
Je gaat meteen naar het betaalsysteem en je inschrijving is bevestigd.

De training is vrijgesteld van BTW en heeft beperkte beschikbaarheid.

Vragen? Onze Happy Customer Service helpt je verder via FaceBook of Instagram @weddingplannersinternationalOnze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord