Thuiscursus Certificaat Weddingplanner

voor de hobbyist

Het kan natuurlijk zijn dat je graag zelfstandig thuis wilt werken. Dit houdt in dat je geheel zelfstandig, natuurlijk wel met begeleiding, alle theorie gaat doornemen. Natuurlijk kun je wel te allen tijde contact opnemen met ons team voor vragen. 

Wanneer je alle theorie op jouw eigen tempo hebt doorgenomen, maak je een afspraak om jouw eind presentatie af te leggen. Het voordeel hiervan is, dat je alles kan doen op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Weddingplanner - thuisstudie is opgedeeld in twee delen:

Weddingplannen (Boek 1)

Ondernemerschap (Boek 2)

Het eerste deel (Boek 1) van deze cursus neemt ongeveer 5 maanden in beslag. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren.

Wanneer je alle concepten (Boek 1 en Boek 2) naar behoren hebt afgerond, volgt er een eindpresentatie in Bunnik, daarna ontvang je een certificaat van deelname.

In het eerste deel wordt er aandacht besteed aan de taken die een weddingplanner heeft, maar ook de wet- en regelgeving komt aan de orde. We begeleidten je bij het maken van offertes, sleept je door de etiquette rondom het huwelijk en alles wat nodig om als perfect voorbereide weddingplanner aan de slag te gaan, heen. Je kunt ons team voor ondersteuning tijdens kantoordagen bereiken van maandag t/m donderdag.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met een voldoende hebt afgerond, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen.
In dit tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding en klantbenadering. Dit deel duurt maximaal 5 maanden.

Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor de eindpresentatie. Deze presentatie gaat over Boek 1 en Boek 2. Na alles voldoende te hebben afgerond ontvang je een certificaat van ons instituut.

Als de presentatie is afgerond en je wilt doorstromen als professional dan maken wij op basis van jouw behoefte een offerte en kun je alsnog je diploma halen.

 

Inschrijven & voorwaarden

Deze cursus is voor de hobbyist of voor diegene die nog niet weten of ze als professional in het veld willen gaan werken.

Je ontvangt geen diploma maar een certificaat na afronding van alle concepten en eindpresentatie met een voldoende. Bij deze cursus maak je alleen fictieve concepten voor je bruidsparen. 

Je kunt niet aansluiten bij de Beroepsorganisatie.
Je krijgt een zeer fijne basis van onze experts uit het werkveld.
Het volledige lesmateriaal wordt na inschrijving en betaling binnen 7 dagen verstuurd.

Investering:

€ 499,- 

Aanmelden alleen via deze link.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord