Februari

Vakopleiding weddingplanner 

* Inschrijving geopend voor Weddingplanner Business Management mei en september a.s.
* Beroepsgerichte jaaropleiding start september a.s. inschrijving geopend

————–PERSBERICHT—————

Master of Professionals & Power Up Award 2019

17 februari 2020, Bunnik

 

Bunnik– Weddingplanners International heeft op donderdag 13 februari twee awards uitgereikt voor het vak weddingplanner: ‘Master of Professional Award’ en de ‘Power Up Award’.

Het doel van de award is het aanmoedigen tot innovatie, specialisatie, onderscheidend vermogen en groei binnen een branche die continue onderhevig is aan trends en veranderingen. Professionals in het vak konden zich hiervoor opgeven.
Na een jurypresentatie werd door een onafhankelijke vakjury besloten wie de winnaars zijn. De Awards zijn tijdens de officiële uitreiking donderdag j.l. in Kasteel Wijenburg te Echteld uitgereikt. De presentatie was in handen van Marielle Jongmans, bekend van de RTL4 serie Married at First Sight.

 

De onafhankelijke vakjury bestond uit ondernemer en eventspecialist Martijn van Buren, financieel expert Marjan Heemskerk en voormalig weddingplanner en eventspecialist Brenda Leusink. Zij hebben de nominatie en jurydag in goede orde laten verlopen door een aantal criteria in ogenschouw te nemen. Een weddingplanner/ondernemer moet zich weten te onderscheiden. Er werd gekeken naar innovatie, het toepassen van kwaliteitszorgsystemen, het leveren van een positieve bijdrage aan de bekendheid van het vak, een solide bedrijfsvoering, continuïteit, het ontginnen van nieuwe afzetmarkten, ontwikkelen van een nieuw product, dienst of verkoopformule. Het verrichten van research, actief zijn op het gebied van onderwijs of de arbeidsmarkt en maatschappelijke betrokkenheid.Winnaars Award 2019!

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord