Z H O O S H | A C A D E M Y

Making life happier, better and more exciting!

Na een trackrecord van meer dan 16 jaar in het opleiden van startende weddingplanners en het ondersteunen van professionals is er een gloednieuwe opleiding erbij gekomen.

We beginnen met onze nieuwe opleiding tot Professional Organizer voor de particuliere markt. Een training klassikaal verdeelt over een aantal dagen waarin wij je de skills en benodigdheden meegeven voor het succesvol runnen van een bedrijf als opruimcoach/ professional organizer.

Z H O O S H is meer dan een opleiding, we breiden in 2022 de activiteiten uit naar een label. Een lifestyle label op het gebied van rust en oase.

Z H O O S H spreek je uit als ZZchuujjshh.

Professional Organizer

We zijn sinds twee jaar helemaal in de ban van Marie Kondo, opruimen, declutter je huis, je baan en leven. Heb jij ook een passie voor organiseren en wil jij jouw klanten op een effectieve wijze en enthousiaste manier helpen?

Dan is deze nieuwe opleiding echt wat voor jou!

Met een enorme trackrecord van ruim 15 jaar is dit een logische stap vanuit Danie Management om deze weg in te slaan en te ondersteunen in jouw nieuwe business.

We helpen je in vier dagen tijd met de volgende skills:

Dag 1

✓ Het beroep,

✓ Wie is die klant die jou nodig heeft? 

✓ Time management

Dag 2

✓ Welke gebieden tackel jij samen met je klant?

✓ concept 1: proef client met evaluatie

Dag 3

✓ communicatie met klant

✓ markt, marketing, social media

✓ succesvol verkopen

Dag 4

✓ Business plan opzetten

✓ elevator pitch

✓ concreet stappenplan; Ready to go!

Na afronding van deze vier dagen ontvang je een certificaat van deelname en begeleiden wij jou in de eerste stappen van jouw bedrijf.

We hebben ruimte voor 6 personen en de lessen zijn klassikaal. Daarnaast ontvang je van ons een lesboek waarin o.a. staat beschreven wat je allemaal ontwikkelt en uiteraard ook het ondernemerschap komt aan bod.

Investering:

€ 1499,- 

Meer informatie vind je via Z H O O S H 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord