Algemene informatie vakopleiding weddingplanner

Wij focussen ons vanaf heden op de professional!

Ben je toe aan een carrièreswitch of ben je op zoek naar jouw droombaan, waarmee je écht wat kunt bereiken?

Dan ben je daarvoor bij Weddingplanners International aan het juiste adres.
Wij helpen je graag bij het bereiken van jouw doel en dat doen wij op vele manieren!

Bij Weddingplanners International studeer je waar en wanneer je wilt, in jouw eigen tempo. Dit is mogelijk, omdat je bij Weddingplanners International gebruik kunt maken van een uniek leerconcept.
Het concept combineert de voordelen van zelfstudie, klassikaal onderwijs, face to face contact en begeleiding via de digitale omgeving. Door deze combinatie bevat de vakopleiding alle ingrediënten die nodig zijn voor eigentijdse kennistrajecten.

De vakopleiding weddingplanner is praktijkgericht, deeltijds en het professionele lesmateriaal is geschreven vanuit de ervaringen in het veld. Ons instituut bestaat alleen maar uit weddingplanners en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in bruiloftenorganisatie, evenementenorganisatie en coaching/trainingen.

Onze vakopleiding is voor toekomstige professionals die willen investeren en die bereid zijn om hun kennis te ontwikkelen en daadwerkelijk met een eigen bedrijf willen starten.

In het eerste halfjaar van 2019 hebben wij de tijd genomen de vakopleiding verder te ontwikkelen naar een hoger niveau. Verdere professionalisering en gericht op de behoefte van de aspirant professional.
We leveren vanaf heden echt maatwerk en zullen deze nog verder ontwikkelen en aantonen met o.a. vanaf september 2019 nieuw lesmateriaal en investeren wij in extra collegedagen voor de beroepsgerichte jaaropleiding All-Round in 2020. Vanaf januari 2020 zullen wij alleen individueel begeleiden en ligt onze focus op de beroepsgerichte jaaropleiding.

Sinds juni 2010 beschikken wij over registratie in het CRKBO en is deze weer verlengd vanaf zomer 2018, waarmee wij aangeven te voldoen aan de kwaliteitscode voor kort beroeps onderwijs en deze BTW-vrij verzorgt en factureert. 

Waar Weddingplanners International bekend om staat is het enthousiaste team waarmee zij dagelijks werkt. CEO & Creative director Daniëlle van der Lee begeleidt samen met haar vaste team van professionals de aspirant weddingplanner met veel passie, liefde en enthousiasme.

Niet voor niets staat Weddingplanners International garant voor persoonlijk contact en zijn wij inmiddels 15 jaar toonaangevend en pionier in het ontwikkeling van het vak. 
 
Voordelig lesgeld
Het complete lespakket en praktijkdagen en/of college dagdelen zijn bij het lesgeld inbegrepen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen onverwachte bijkomende kosten krijgt tijdens jouw vakopleiding.
Je bespaart dus naast een hoop tijd, ook een hoop geld wanneer je bij Weddingplanners International studeert!

Ieder moment starten?
De vakopleiding duurt 12 maanden. De individuele vakopleiding is beschikbaar na overleg en ruimte in onze agenda.
Het duidelijke lesmateriaal, het heldere planningsprogramma, de leeromgeving en de persoonlijke begeleiding door jouw persoonlijke mentor en het team zorgen ervoor dat je sneller en met meer plezier kunt studeren. De studiebelasting is 4-6 uur per week.
 
Het is dan ook niet voor niets dat jaarlijks veel mensen bij Weddingplanners International de vakopleiding weddingplanner volgen.
Als je bent ingeschreven voor de vakopleiding, ontvang je jouw eerste studiepakket bij aanvang voor de thuisstudie (binnen 10 werkdagen ) en/of bij de eerste meeting met de trainer, met alle benodigde informatie waaronder een studiehandleiding, informatie over het examen en het huiswerkteam.

Mocht jouw belangstelling zijn gewekt, dan staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen telefonisch of per e-mail te beantwoorden.
Bel 030-228 03 27 of stuur een e-mail naar info@theweddingplannersinstitute.com  

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 10.00uur tot 14.00uur. Dit is een bewuste keuze om de resterende belangrijke tijd in onze aspirant en professionele weddingplanners te steken.

Aanmeldingen OWPN:
Onze informatiemagazine wordt traditioneel per e-mail verstuurd. Een overzichtelijke, overal toegankelijke manier die ook nog eens milieuvriendelijk en kostenbesparend werkt.

Dit geldt ook voor de aanmeldingen voor de vakopleiding.
Inschrijving gaat enkel via ons onlinesysteem.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord