Stel je vraag aan onze ambassadors

adviesteam vakopleiding weddingplanner

Wij weten wat onze toegevoegde waarde is vanuit de vakopleiding voor startende weddingplanners. Als deelnemers overwegen bij ons de vakopleiding te volgen researchen ze ook bij de professionals om te vragen hoe het is bevallen.

We horen dit altijd terug van onze klanten. Super fijn!
Stel je vragen aan de dames die jou zijn voor gegaan en vraag ze alles. Ontmoet ons team van ambassadors!

Meet Renske De Rooij

Renske is reislustig, een doorzetter, sportief en a newbie in weddingplannersland waar zij direct onderscheidend aan het werk is gegaan. Online diensten en a fresh Podcast, maakt haar tot een klasse apart. 

Haar bedrijf:
XRenske Weddings & Events

e-mail haar!
 

Meet Nina

Nina is al jaren ondernemer en specialist op event gebied. Je kent haar van haar producties van o.a.: Lowlands, Latin Village, 3FM serious request, Nationaal OuderenFonds, Sail 2020 en nog veel meer.
Zij durft de markt op een nieuwen manier te benaderen waarin out of the box concepten worden neergezet. Van een festival bruiloft tot trouwen op een schip.
Nina is zorgend, zakelijk maar zeer benaderbaar en meedenkend!

Haar bedrijf:
&WIJ producties

e-mail haar! 

Meet Maxime

Al jaren staat zij aan het roer van haar eigen dans academy en bied via haar bedrijf geweldige hostess en gastoptredens aan voor evenementen en bruiloften. Een uniek concept voor de bruiloftenmarkt. Ze is serieus gedreven en denkt aan alles richting haar klanten.
Sinds kort By Macs, een veelzijdig bedrijf met unieke mogelijkheden voor haar klanten en wat zij het liefst doet. Rechts zie je haar als danseres maar wij kennen haar voornamelijk als Maxime die unieke concepten bedenkt als weddingplanner.

Haar bedrijf:
By Macs

e-mail haar!

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord