Stel je vraag aan onze ambassadors

adviesteam vakopleiding weddingplanner

Wij weten wat onze toegevoegde waarde is vanuit de vakopleiding voor startende weddingplanners. Als deelnemers overwegen bij ons de vakopleiding te volgen researchen ze ook bij de professionals om te vragen hoe het is bevallen.

We horen dit altijd terug van onze klanten. Super fijn!
Stel je vragen aan de dames die jou zijn voor gegaan en vraag ze alles. Ontmoet ons team van ambassadors!

Meet Ellen

Hi, heb jij een vraag met betrekking tot een studie aan OWPN Opleiding, over Weddingplanners International of over het vak van weddingplanner? Twijfel je, wil je even sparren of gewoon even ruggenspraak houden? Mail me!

Mijn naam is Ellen van den Munckhof, woonachtig in Noord-Limburg samen met mijn vriend Wouter. Na het afronden van de Hotel Management School Maastricht merkte ik dat ik het erg leuk vind om evenementen te organiseren en dat ik met name helemaal gelukkig word van het organiseren van bruiloften. Zodoende kwam ik terecht bij OWPN Opleiding. Met heel veel enthousiasme ben ik door de opleiding gegaan en daaropvolgend ben ik nu volop bezig met de start van mijn eigen bedrijf: L’Arrangé. Daarnaast houd ik ervan om sportief bezig te zijn, een mooie reis te maken en om te genieten van goed gezelschap om me heen.

Dus, nogmaals: vragen over de opleiding of over het vak zelf of heb je twijfels, wil je sparren? Let me know en stuur gerust dat mailtje.

Liefs, Ellen

Meet Renske

Renske is reislustig, een doorzetter, sportief en a newbie in weddingplannersland waar zij direct onderscheidend aan het werk is gegaan. Online diensten en a fresh Podcast, maakt haar tot een klasse apart. 

Haar bedrijf:
XRenske Weddings & Events

e-mail haar!
 

Meet Nina

Nina is al jaren ondernemer en specialist op event gebied. Je kent haar van haar producties van o.a.: Lowlands, Latin Village, 3FM serious request, Nationaal OuderenFonds, Sail 2020 en nog veel meer.
Zij durft de markt op een nieuwen manier te benaderen waarin out of the box concepten worden neergezet. Van een festival bruiloft tot trouwen op een schip.
Nina is zorgend, zakelijk maar zeer benaderbaar en meedenkend!

Haar bedrijf:
&WIJ producties

e-mail haar! 

Meet Maxime

Al jaren staat zij aan het roer van haar eigen dans academy en bied via haar bedrijf geweldige hostess en gastoptredens aan voor evenementen en bruiloften. Een uniek concept voor de bruiloftenmarkt. Ze is serieus gedreven en denkt aan alles richting haar klanten.
Sinds kort By Macs, een veelzijdig bedrijf met unieke mogelijkheden voor haar klanten en wat zij het liefst doet. Rechts zie je haar als danseres maar wij kennen haar voornamelijk als Maxime die unieke concepten bedenkt als weddingplanner.

Haar bedrijf:
By Macs

e-mail haar!

 

Meet Sanam

Graag stel ik me aan jullie voor! Mijn naam is Sanam Kalloe en ben woonachtig in Almere samen met mijn dochtertje van vier jaar oud, als alleenstaande moeder is het soms lastig geweest om de balans te vinden tussen het opzetten van mijn bedrijf, het volgen van een HBO studie in combinatie met de opleiding Weddingplanner en daarnaast ook werkzaam zijn als zzp’er in de kinderopvang, en het is gelukt! sinds dit jaar ben ik begonnen met het opzetten van mijn bedrijf Eventplanner Infinity, mede dankzij Weddingplanner International heb ik mijn passie kunnen bewerkstelligen. Mijn passie voor het organiseren van diverse feesten is voortgekomen uit een project wat ik tijdens mijn werkervaring in de kinderopvang heb mogen vormgeven, namelijk het organiseren en plannen van verschillende feestcommissies.

Ik hoop dat jullie een beeld hebben gekregen van mij als persoon! Mochten jullie vragen hebben? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar E-mail mij! Ik help jullie graag!

Warme groet,

Sanam Kalloe

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord