Reviews vakopleiding weddingplanner

We vinden het altijd super leuk om een review te ontvangen. Hieronder enkele waarderingen over de vakopleiding. Via google vind je nog meer reviews!

De opleiding All-round weddingplanner, Een perfecte basis voor iedereen die wil beginnen als weddingsplanner. Een bruiloft is zoveel meer dan gewoon een evenement, Emotionele belangen die zwaarder wegen dan financiële belangen en zo veel meer. Als gediplomeerd weddingplanner maak je echt onderscheid! Niet alleen door de opleiding maar ook door het netwerk wat er omheen hangt met leveranciers en andere weddingplanners. Je leert super veel van de opleiding en ook van de ervaringen en verhalen van andere weddingplanners, een familie vol professionals die elkaar helpen waar nodig!

Maurice Snel

Weddingplanners International staat voor professionaliteit maar ook 100% zorgvuldigheid en betrokkenheid. De opleiding tot weddingplanner is niet zomaar ‘even’ een studie. Inzet, discipline en doorzettingsvermogen is nodig om je eigen doel mede door deze mooie opleiding te bereiken. Danielle, Youssra, Kelly en Fleur, ik wil jullie enorm bedanken voor het afgelopen 2,5 jaar in het vertrouwen, steun en het contact dat we hebben gehad. Ik ben ontzettend blij én trots dat ik deel mocht maken van jullie opleidingsinstituut waar je bouwt aan je eigen onderneming maar ook aan je eigen ontwikkeling en uiteindelijk je eigen identiteit.

Hendrina Spoelstra

In 2017-2018 heb ik bij Weddingplanners International de vakopleiding Weddingplannen gevolgd. Tijdens de opleiding ontvang je duidelijke (achtergrond)informatie over diverse facetten van het vak Weddingplannen. De lesstof eenvoudig in taalgebruik waardoor het makkelijk te begrijpen is. Tevens is er een goede opbouw van de diverse opdrachten die je moet maken; je start met een paar onderdelen van een fictieve bruiloft en eindigt met het organiseren van een daadwerkelijke bruiloft. Ook erg fijn is dat je jouw eigen ondernemingsplan klaar hebt bij het afronden van de opleiding en je dus direct van start kan!

Heidi For Your Moment

Bij Weddingplanners International staan service en een goede begeleiding voorop. Hoe gek/raar de vragen in jouw ogen ook zijn er komt een duidelijk en eerlijk antwoord waar je mee verder kan. Ook leren ze je tijdens de opleiding om anders te kijken en te denken waardoor je hele mindset anders wordt.Ook tijdens de aangeboden workshops en masterclasses leer je ontzettend veel met tips uit het veld, dus dat zijn echte aanraders!Ik heb echt ontzettend veel geleerd en ben nu helemaal klaar om met passie, vol vertrouwen en een big smile aan mijn bedrijf te gaan bouwen. Bedankt lieve meiden!

Wendy van der Made

Review opleiding tot weddingplanner
Met veel plezier heb ik de opleiding tot weddingplanner bij Wedding Planners International gedaan.Vooral de uitgebreide opdrachten en het maken van een ondernemersplan hebben mij op een gedegen manier klaargestoomd voor dit beroep.De seminars waren sprankelend en ook het contact met studiegenoten gaf veel inspiratie.Ik heb genoten van het organiseren van de stage-bruiloft. Ik heb er veel van geleerd. Met name dat er veel uren werk zit in het plannen van een huwelijk, maar ook dat ik goed opgeleid ben en er klaar voor ben om dit werk te gaan doen.Ik neem het beroep weddingplanner heel serieus en heb inmiddels mijn eigen bedrijf opgericht.Kortom ik raad iedereen die wil gaan werken als weddingplanner en vakbekwaam wil zijn, deze opleiding aan!!


Els Dijkstra

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord