Beroepsgerichte jaaropleiding september

Als je jezelf ziet als een verantwoordelijke ondernemer van de toekomst met een goed begrip van het nieuwe ondernemen,  iemand met voorliefde voor bruiloften, organisatie en planning en hoe het moet en zou kunnen werken, dan is dit de beroepsgerichte jaaropleiding voor jou.

Word een CEO in de wedding industrie die empowerment omarmt, met een sterke visie voor de toekomst en die anderen kan inspireren om te veranderen. Je leert hoe je een ondernemende weddingplanner kunt zijn en kunt profiteren van de kansen die zich voordoen, zodat jouw bedrijf vooruitgaat.

In één jaar leer je alle in’s & out’s van het vak zoals Wetten en Regels, Trends, Concept ontwerpen, Klantbenadering, Etiquette & Tradities, Netwerk beheer en Styling. Daarnaast ook Sales & Communicatie, Branding & Social Media en Weddings & Business behoren tot het lesprogramma. Het opzetten van een eigen onderneming blijft hierdoor niet langer slechts een droom.

Alle lessen en mastersessies worden gegeven door vooraanstaande namen uit onze wereld. Denk aan o.a. Danielle van der Lee, Fleur van Leeuwen, Marielle Cruz Vargas, gastdocenten uit de trouwbranche en alle andere deskundige docenten begeleiden je met kennis en plezier naar de carrière die jij voor ogen hebt. 

Semester 1:
Weddingplanner

| Boek 1 | Weddingplannen | De Bruiloft | Het bruidspaar | Tools | Styling | Ceremoniemeesterschap | Trends | Hospitality | Styled Shoots |

Semester 2:
Ondernemerschap

| Boek 2 | Acquisitie | Tools | De Onderneming | Social Media | Presenteren | TimeManagement | Pitchen |

In 1 jaar, 2 dagen per week, worden de belangrijkste thema’s van het vak behandeld. Het jaar is verdeeld in 2 semesters. In het eerste semester leer je alles over Weddingplannen. Zo werk je het ene moment aan het ontwikkelen en pitchen van concepten en werk je het ander moment aan de opbouw van je portfolio voor je marketingactiviteiten tijdens een professionele styled shoot met een topteam van leveranciers.

In het tweede semester ga je je verder ontwikkelen op het gebied van jouw eigen business, zodat je advies kan geven aan jouw toekomstige klanten en ontwikkel je naar jouw visie voor jouw onderneming.
Ondernemerschap, communicatie en social media zijn belangrijke factoren binnen onze branche. Het jaar wordt afgesloten met een geweldig project en dat is de stagebruiloft.

Tijdens dit project organiseer je een bruiloft. Je leert hierdoor samenwerken met leveranciers en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van brainstormen, pitchen, organiseren, netwerken, marketing en sales. Kortom tijdens de jaaropleiding word je opgeleid tot een volwaardige weddingplanner met know how van alle facetten van ons vak. Elk semester wordt afgesloten met een eind opdracht, bij het eerste semester is dat een presentatie en aan het eind van het tweede semester is dat een eindexamen.

Omdat de opleiding één jaar duurt is de opleiding pittig. De studiebelasting van de jaaropleiding bestaat uit 8 -10 lesuren per week, dit zijn contacturen. Daarnaast moet je rekening houden met zelfstudie van gemiddeld 12-14 uur per week. Als je met een project of concept bezig bent liggen de uren zelfstudie zelfs iets hoger. Wij verwachten van jou inzet en ambitie.Daarom kies je voor Weddingplanners International

Een van de belangrijkste kenmerken van Weddingplanners International is de kleinschaligheid. 
Er is persoonlijke aandacht voor elke student. Persoonlijke ontwikkeling is van onze belangrijkste kenmerken en staat bij ons centraal.
Gedurende het hele jaar wordt iedere student persoonlijk begeleid door een van onze educators. We streven naar een groepsgrootte van maximaal 12 studenten per klas.    

Inschrijven september 2020

Periode september:
11 september 2020 t/m 16 april 2021
Duur: 32 weken
Lesdag: woensdag en vrijdag
Lestijden: beschikbaar zijn tussen 10.00uur - 16.00uur

(m.u.v. de nationale feest- vakantiedagen, schoolvakanties en de decembermaand), de zomerperiode juli/augustus en dagen gerelateerd aan evenementen van Weddingplanners International.

Duur:
8-10 maanden (1 jaar)
Locatie: The Weddingplanners Institute te Bunnik
Contact voor intakegesprek en/of meer informatie: info@theweddingplannersinstitute.com
Onze groepen zijn klein en dus beperkt beschikbaar.

Investering:
€ 11.999,-

Pre Register investering:
€ 9999,- tot aan 6 april a.s.

Let op: t/m 3 april is het mogelijk om telefonisch een adviesgesprek aan te vragen. Wij bellen graag met jou om een advies uit te geven.

Inschrijven online via het aanmeldformulier

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dan geldt de normale investering.
Download hier het inschrijfformulier.
Insturen via: info@theweddingplannersinstitute.com

De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Ben je al bij ons geweest of hebben wij al kennis gemaakt via de telefoon en wil je aanmelden voor deze vakopleiding? Dan kun je via het aanmeldformulier inschrijven.

Jouw belastingvoordeel!

Investering All-Round vakopleiding: € 11.999,-

Belastingschaal 36.25% voordeel
€ 4229,64 (Over 2020 ontvang je € 4229,64 aan studiekosten terug van de belasting!*)
Belastingschaal 42% voordeel
€ 4934,58 (Over 2020 ontvang je € 4934,58 aan studiekosten terug van de belasting!*)
Belastingschaal 52% voordeel
€ 6109,48 (Over 2020 ontvang je € 6109,48 aan studiekosten terug van de belasting!*)

* Indicatie belastingvoordeel

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord