Beroepsgerichte jaarprogramma Master

september 2021

Als je jezelf ziet als een verantwoordelijke ondernemer van de toekomst met een goed begrip van het nieuwe ondernemen, iemand met voorliefde voor bruiloften, organisatie en planning en hoe het moet en zou kunnen werken, dan is dit programma van de beroepsgerichte jaaropleiding voor jou.

Word een CEO in de wedding industrie die empowerment omarmt, met een sterke visie voor de toekomst en die anderen kan inspireren om te veranderen. Je leert hoe je een ondernemende weddingplanner kunt zijn en kunt profiteren van de kansen die zich voordoen, zodat jouw bedrijf vooruitgaat.

In één jaar leer je alle in’s & out’s van het vak zoals Wetten en Regels, Trends, Concept ontwerpen, Klantbenadering, Etiquette & Tradities, Netwerk beheer en Styling. Daarnaast ook Sales & Communicatie, Branding & Social Media en Weddings & Business behoren tot het lesprogramma. Het opzetten van een eigen onderneming blijft hierdoor niet langer slechts een droom.

Alle lessen en mastersessies worden gegeven door vooraanstaande namen uit onze wereld. Denk aan o.a. Danielle van der Lee, Fleur van Leeuwen en gastdocenten uit de trouwbranche en alle andere deskundige docenten begeleiden je met kennis en plezier naar de carrière die jij voor ogen hebt. 

Menu navigator:
Kijk in het menu linksboven voor alle informatie over de beroepsopleiding en de routing 2020 van de vakopleiding weddingplanner. Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het OWPN logo. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord