Ervaringen deelnemers

Een van de laatste dagen als All-Round cursist bij Weddingplanners International. De rollercoaster....

"Ik heb na vandaag nog even de behoefte om een dankwoord uit te spreken. Zoals je zelf al zei; dat gevoel is moeilijk in woorden uit te drukken. Vandaag was overweldigend. 
Ik vond het heel erg fijn om te kunnen huilen, lachen en liefde te geven, maar ook zoveel liefde te ontvangen. Het is lastig uit te leggen hoeveel ik afgelopen jaar heb geleerd en hoeveel ik ben gegroeid. Dat is echt wauw! Vandaag voelde een beetje als een einde, maar tegelijk ook als een nieuw begin. 

Ik wil je heel erg bedanken voor dat gevoel. En ook voor alle weken en maanden daarvoor. Dankzij jou ben ik dieper naar mezelf gaan kijken, kan ik nu steeds beter voor mezelf kiezen en 150% achter m’n beslissingen staan (met hart én hoofd). Het besef dat deze periode nu echt bijna voorbij is komt best hard aan. Ik ga het zo ontzettend missen. Dat het zó geweldig was hebben we natuurlijk aan onszelf te danken, maar ook aan jou. Anders was ik sowieso nooit zover gekomen. Ik heb mijn ‘liefdesbrief’ gelijk uitgeprint. Dan kan ik m altijd teruglezen wanneer ik dat nodig heb. Je hebt deze natuurlijk al vanuit mijn hart gehoord, maar ik wilde m toch nog even sturen zodat je het ook nog even na kunt lezen (moet je er niet weer van gaan huilen haha). M’n hele energie is na vandaag ook veranderd. Ik zat in de auto terug naar huis toen er een liedje van (uiteraard) Guus op de radio kwam, die ik dus nog nooit eerder had gehoord (wat ook bijna onmogelijk is). Ik kreeg daar zoveel kippenvel van, omdat het voelde alsof hij het voor mij en m’n bedrijf zong.

Nogmaals, heel veel dank voor ALLES!

Veel liefs Roos
All-Round cursist 2019

De opleiding tot professioneel weddingplanner is één groot inspirerend avontuur! 
Je krijgt gedegen praktijkgerichte opdrachten zodat je goed voorbereid het veld in kunt. Daniëlle is open, eerlijk en laat iedereen in zijn/haar eigen waarde. Ze heeft het vermogen om iedereen goed en kritisch naar zichzelf te laten kijken.

Yvonne 

Wil je meer ervaringen lezen?
Kijk dan even hier en laat je inspireren!

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord