Creative Business & Weddings

Ben jij toe aan verandering en wil jij je meer specialiseren? Wil je als ondernemer aan de slag en ook op de particuliere markt gaan begeven? Heb jij een achtergrond in evenementen en/of wil je meer mogelijkheden aangrijpen? Ben je al werkzaam als eventmanager? 

Met "nieuwe ogen" naar ons vak kijkend en samenwerkend met verschillende professionals uit verschillende branches ontwikkel jij je op de particuliere markt en ga jij in het nieuwe nu aan de slag om jouw business zowel online als offline stevig in de markt zetten.

Aan de slag met jouw unieke services en de start van jouw eigen business.

Het vak omarmen, alles te weten komen waar een professional aan moet voldoen en nog veel belangrijker; jouw persoonlijke groei.

We geven jou de antwoorden op jouw vragen en ondersteunen je op de volgende manieren:

✓ Face to Face contact in Bunnik (tweemaal per maand)
✓ Klassikale lessen
✓ Ondersteuning in de concepten afgestemd op jouw wensen
✓ Via onze online modules kom je in onze online bibliotheek waar je alle templates voor jouw bruiloften, Events en jouw (nieuwe of bestaande) onderneming kunt vinden
✓ Daarnaast bieden wij extra trainingen in onze online modules aan zoals succesvol onderhandelen & verkopen en o.a. jouw Unique Selling Point. Dit is gloednieuw en alleen voor onze deelnemers.
✓ Persoonlijke ontwikkeling als mens en ondernemer.

Als extra:

1 x per maand een Q & A sessie 
Online bibliotheek met tools en extra mini trainingen
Wekelijkse accountability

Samenwerkend naar een USP voor jou en daarmee een richting bepalen voor de toekomst. Je leert in deze periode vorm geven aan jouw business als professionele wedding & eventplanner.

Inhoud van het programma en investering vind je linksboven in het menu. Voor mobiel klik op het OWPN logo. Kijk je op de desktop? Dan vind je linksboven in het menu meer informatie.  

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord