Hoe ervaren onze klanten het instituut?

Gestart met de opleiding Weddingplanner thuisstudie en halverwege omgezet naar individueel. Je leert niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook het ondernemen. Je wordt begeleid tijdens het opzetten van je eigen bedrijf, dit heeft mij overgehaald de studie hier te volgen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid verschillende masterclasses te volgen van professionals, wat ontzettend leuk en leerzaam is.  

De begeleiding van Danielle en Fleur is top! Ze luisteren naar je en denken met je mee. Niet alleen mijn kennis in trouwen en ondernemen is gegroeid, maar op persoonlijk vlak ben ik ook een ander persoon geworden. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen door veel in het diepe te springen en het gewoon maar te doen.  

Deze opleiding heeft mij laten zien waar ik goed in ben, waar ik de komende jaren nog meer in kan groeien en vooral wat ik het allerleukste vind om te doen!  

Sharona van Wijk

In 2018 heb ik bij Weddingplanners International de vakopleiding Weddingplannen gevolgd. Tijdens de opleiding ontvang je duidelijke (achtergrond)informatie over diverse facetten van het vak Weddingplannen. De lesstof eenvoudig in taalgebruik waardoor het makkelijk te begrijpen is. Tevens is er een goede opbouw van de diverse opdrachten die je moet maken; je start met een paar onderdelen van een fictieve bruiloft en eindigt met het organiseren van een daadwerkelijke bruiloft. Ook erg fijn is dat je jouw eigen ondernemingsplan klaar hebt bij het afronden van de opleiding en je dus direct van start kan!

Groetjes,
Heidi 

For Your Moment

Ik ben heel blij dat ik deze opleiding heb gedaan.

Je leert veel over het vak weddingplannen en ik heb tijdens de opleiding meer inzicht gekregen in mijn eigen mogelijkheden. Dus als persoon ben ik ook enorm gegroeid. Dit had ik nooit verwacht toen ik aan de opleiding begon.
Ik ben ze daar heel dankbaar voor.

Simone van Es

Er zijn van die ervaringen die je voor geen goud had willen missen. De grootste, meest belangrijke les die ik leerde was dat ik als zelfstandige kan werken en trots te zijn op mijn bedrijf. Daar ben ik Weddingplanners International dankbaar voor. Echt een investering die zichzelf dubbel en dwars heeft terugverdiend.⁠

Daphne Goldner 

Menu navigator:
Kijk in het menu linksboven voor alle informatie over deze thuisstudie die voor het laatst wordt aangeboden. Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het BWPN logo.  

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord