Professional Weddingplanner

Educatie is niet het droog leren van feiten, maar het trainen van de geest om te denken

Weddingplanners International is hét opleidingsinstituut voor professionele weddingplanners. 
Deze kennis is jouw paspoort naar de volgende bestemming. Daarom krijgen onze studenten les van professionals, Danielle en haar professionele weddingplanners in het veld. 

Zij delen in de lessen hun geheimen uit het vak. Bij ons begin je meteen met je eigen visie door middel van de concepten die je gaat ontwikkelen.
Zo ontdek je wat je kwaliteiten zijn en hoe de branche écht werkt. 
 
Studeren aan Weddingplanners International is een spannende, boeiende en unieke verrijkende ervaring. Dit is wat wij van onze studenten dagelijks terug horen.

Met toegang tot enkele van de meest vooraanstaande creatieve geesten in onze business, plus intensieve en eigentijdse leermethoden, vinden onze studenten hun dagen op het instituut zeer de moeite waard. 

Wij zijn van mening dat de vriendschappen en het netwerk die ze opbouwen, even belangrijk zijn als de netwerkmogelijkheden die zij met een enorm aantal professionals uit onze industrie zullen ervaren. 
De rijke en collegiale houding van onze studenten terwijl ze hier met ons samen hard aan het werk zijn, staan aan een basis van stevige vriendschappen die ze uit kunnen dragen in hun hele carrière als ondernemer.

Kijk in het menu linksboven voor alle vormen die wij aanbieden. Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het OWPN logo.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord