Inschrijven vakopleiding weddingplanner

Als je besluit om de vakopleiding te volgen dan beloven wij je te stimuleren om je doel te bereiken.

De oerdoelgroep zijn alle vrouwen (en mannen) die weddingplanner zijn of willen worden, een ondernemersgeest hebben en lifestyle aanmeten waarin je als business owner het verschil kunt gaan maken.

Je wordt geprikkeld door de besten uit het vak, inspiraties sessies alom en daarbij de nodige peptalks van ladyboss Danielle herself.

Hoe kun je je droom verwezenlijken op de manier zoals jij dat wilt? Hoe maak je het vak je eigen zodat je je eigen werkwijze kunt ontwikkelen in een branche wat elke dag verandert.

Wij beloven je een ervaring in alle facetten die je kunt bedenken! Meld je nu aan voor de groei van je leven en de weg naar succes!

Inschrijf procedure

Inschrijven voor de vakopleiding weddingplanner werkt als volgt:

Download hier onze Algemene Voorwaarden 2018.
Via deze link kun je online aanmelden voor de vakopleiding naar jouw keuze, deze betaal je met iDeal of credit card.

Inschrijving is alleen via onze website voor de vakopleidingen. Indien je je online aanmeldt is dit meteen een inschrijving en gelden onze voorwaarden.

Je ontvangt bij inschrijving voor een van onze vakopleidingen de Masterclass Doelen stellen cadeau t.w.v. € 149,- excl. 21% btw. Deze vindt plaats op vrijdag 18 januari 2019.


Onze plaatsen zijn beperkt voor de komende maanden en wordt naar beschikbaarheid ingedeeld.

Wil je alles nog eens rustig nalezen? Download hier het informatiemagazine!

Studiekosten aftrekbaar tot 2019

particulier

Studiekosten aftrekbaar van inkomstenbelasting

Wil jij starten met de vakopleiding? Doe het dan nu! je mag de studiekosten voor dit jaar nog opgeven aan de belastingdienst.

Sinds 2013 is het door de fiscus nog aantrekkelijker gemaakt om jouw studiekosten als aftrekpost op te geven. De drempel van de aftrek is namelijk verlaagd naar € 250,--. Afhankelijk van jouw jaarinkomen en de belastingschijf waarin je valt, bespaar je over het meerdere minimaal 37% en maximaal 52% van jouw studiekosten. De maximale aftrek bedraagt € 15.000,-- . 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord