Op maat programma weddingplanner

Je hebt het idee voor je. Je wilt ondernemen met het vak weddingplanner. Of wellicht dit uitbreiden met andere diensten. Of leg je de focus juist op de bruiloften? Je ziet wat de markt doet. Jij wilt de switch gaan maken maar wel met een uitstekende basis.

Jij wilt investeren en alleen het beste ervaren. Met kennis anno 2021, liefst al 2022 aan inspiratie, de leermethoden en volledige prive begeleiding.
Jij maakt ruimte om te sparren, te overleggen en jezelf te laten coachen. Business technisch en vakkennis is prioriteit maar je wilt ook verder groeien door jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Tijd is niet belangrijk voor je alleen het eind resultaat en je omarmt het proces volledig.

Je hebt hulp nodig, jij wilt de expertise van ons volledig opzuigen en je laten onderdompelen.
Jij bent bereid om te werken aan jezelf en jouw toekomstige bedrijf. 

We zijn er voor je, we nemen je mee en laten je alles zien. Dit doen wij op verschillende manieren en we zorgen ervoor dat je de volledige vakkennis beheerst. Je gaat vol vertrouwen aan de slag en je bent straks klaar om het verschil te gaan maken.

We gaan graag aan de slag met jou om het te ervaren. We verwachten inzet en motivatie en we geven je niet alles cadeau.
Als collega`s onder elkaar, als jouw expertise guide, waar jij hulp in behoeft, volgens de huidige tijd aan kennis en inspiratie.

Kijk in het menu linksboven voor informatie over het programma en de routing 2021 van de vakopleiding weddingplanner. Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het OWPN logo.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord