Wie kunnen het beter vertellen dan onze deelnemers

Zij gingen je o.a. voor:

Gestart met de opleiding Weddingplanner thuisstudie en halverwege omgezet naar individueel. Je leert niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook het ondernemen. Je wordt begeleid tijdens het opzetten van je eigen bedrijf, dit heeft mij overgehaald de studie hier te volgen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid verschillende masterclasses te volgen van professionals, wat ontzettend leuk en leerzaam is.  

De begeleiding van Danielle en Fleur is top! Ze luisteren naar je en denken met je mee. Niet alleen mijn kennis in trouwen en ondernemen is gegroeid, maar op persoonlijk vlak ben ik ook een ander persoon geworden. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen door veel in het diepe te springen en het gewoon maar te doen.  

Deze opleiding heeft mij laten zien waar ik goed in ben, waar ik de komende jaren nog meer in kan groeien en vooral wat ik het allerleukste vind om te doen!  

Sharona van Wijk

Kiezen voor `Weddingplanners International`was een van de beste keuzes en geloof me, er komt flink wat bij kijken om een Weddingplanner te worden. Ik ben enorm geholpen met alle voorbereidingen voor mijn eigen onderneming, met als resultaat dat ik mijn dromen kan waarmaken. 

Lieve Danielle & Fleur nogmaals dank voor het helpen organiseren van mijn eigen onderneming.

Hanneke Hazenberg - Lievre Weddingplanning

Bij Weddingplanners international wordt je op een fantastische professionele en persoonlijke manier klaar gestoomd voor het vak Weddingplanner. Niet alleen vak inhoudelijk leer je veel, maar zeker ook persoonlijk maak je een mega groei door. Empowerment, warmte, motiverend, passievol en inspirerend zijn enkele woorden die Weddingplanners International perfect omschrijven.

Marcella van der Pol - Moments Weddingplanning 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord