Exclusive Education Weddingplanner

De OWPN biedt je de mogelijkheid om de opleiding te volgen in eigen tempo en op tijden die jou het beste uitkomen! Lijkt jou dit ideaal? Dan is de Exclusive Education Weddingplanner een juiste keuze. 
Wanneer je de opleiding exclusive volgt, bespreek je samen met jouw trainer wat de lestijden zijn; dat kunnen twee dagen in de maand zijn, maar het kan ook twee middagen in de maand zijn. Daarnaast krijg je altijd de persoonlijke begeleiding die je wenst. Ook kun je te allen tijde contact opnemen met jouw trainer.

De Exclusive Education vakopleiding is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

Inhoud Exclusive Education Weddingplanner

De inhoud van de Exclusive Education vakopleiding is gelijk aan de opleiding in groepsverband. Het grote verschil is dat je één op één les krijgt. Ook kan de planning van het maken van de praktijkopdrachten | concepten aangepast worden aan jouw persoonlijke omstandigheden en visie.

Naast de één op één lessen worden er ook acht verschillende seminars en masterclasses aangeboden, voor het behalen van deze seminars krijg je een apart certificaat. Deze seminars zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige delen uit de opleiding. Deze delen zullen tijdens de seminars verder worden uitgewerkt. Dit is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid om jouw collega weddingplanners te ontmoeten.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met een voldoende hebt afgerond n.a.v. een presentatie, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede boek zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering. 
Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Deze gaat over Boek 1 en Boek 2.
Bij voldoende resultaat mag je het diploma in ontvangst nemen, wat je recht geeft om aan te sluiten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN).

Na het afronden van de opleiding zullen wij nog maximaal een jaar tot beschikking staan voor onze gediplomeerde weddingplanners die hulp willen bij het starten van hun eigen onderneming.

Investering Exclusive Education Weddingplanner

De investering van de Exclusive Education vakopleiding bedraagt nu € 3899,-, dit is inclusief al het lesmateriaal, volledige begeleiding, twee vaste trainers, zes praktijkdagen (seminars), twee extra masterclasses, presentatie en een eindexamen en naar behoefte volg je twee dagen kick-off bij Boek 1 en twee dagen kick-off bij Boek 2.

We hebben nog 1 plaats beschikbaar voor september/oktober 2018 of voorjaar 2019.

We hebben wekelijks contact en zien elkaar gemiddeld twee keer per maand.
Eenmaal bij Danielle voor coaching & brand/kennis overdracht en eenmaal per maand bij Fleur van Leeuwen om je optimaal te ondersteunen en daarnaast de seminars en masterclasses.

Aanmelden via dit formulier.
Je gaat meteen naar het betaalsysteem en alles wordt in orde gemaakt voor je.

De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord