Testimonials ondernemers/weddingplanners

Onze ambassadeurs aan het woord:

Mei 2018
Nadat ik in juni 2015 in Italië ben getrouwd en zelf alles heb georganiseerd wist ik het zeker; “Ik wilde mijn organisatietalent verder ontwikkelen en toekomstige bruidsparen hetzelfde gevoel geven wat ik ook heb gevoeld om het ja-woord in het prachtige Italië te kunnen geven!” Organiseren en creatief bezig zijn, deze combinatie wilde ik toepassen in de branche waarvan ik voor mijn eigen bruiloft nog niet eerder van geweten had, namelijk de opleiding tot professioneel weddingplanner! Nadat ik twee maanden later naar de informatieavond was geweest, was ik enorm positief! Danielle die met veel enthousiasme verteld over haar passie op deze avond gaf mij het juiste gevoel. Haar ervaring, oprechtheid en eerlijkheid kwam heel goed over, maar het zet je ook aan het denken.. Is het naast een 32-uur werkweek haalbaar om deze studie ernaast te volgen? Is het niet te hoog gegrepen? Ik ging erg enthousiast naar huis maar tegelijkertijd ook met veel vragen in mijn hoofd.

De opleiding bij de OWPN is niet zomaar ‘even’ een studie. Weddingplanners International staat voor professionaliteit maar ook 100% zorgvuldigheid en betrokkenheid. Toen was het moment daar; November 2015… (ja, dit voelt inderdaad al lang geleden!) de kick-off van boek 1, een tweedaagse kick-off in groepsverband. De studie is nu officieel begonnen. Intensief, maar enorm leuk! Een leuke kleinschalige groep en twee dagen Sneek – Nieuwegein was voor mij geen probleem! De twee dagen zijn omgevlogen en dan breekt het moment van discipline en doorzettingsvermogen aan. Ik zocht naar de balans tussen mijn huidige baan en de studie. De praktijkopdrachten die ik moest maken zijn enorm leerzaam. Ik behaalde mooie cijfers en sloot de zomerperiode af met een prachtige stagebruiloft.

Het afgelopen halfjaar heb ik keihard gewerkt aan mijn ondernemingsplan wat een behoorlijk pittig project was. Twee maanden geleden liep ik even helemaal vast. Na een fijn telefoongesprek met Danielle, kreeg ik weer vertrouwen. Danielle is zeer oprecht en die aanvoelt (zelfs op afstand) welke woorden er op die momenten nodig zijn om je te laten weten én te laten voelen, dat het allemaal goed komt. Vertrouwen in jezelf, inzet en met doorzettingsvermogen kom je een heel eind.

Met nieuwe energie en inspiratie ging ik verder, stuurde uiteindelijk het ondernemingsplan in en maakte het eindexamen. Als je dan, de volgende dag, de beoordeling met de “prachtige” eindcijfers krijgt voel je je op dat moment even de gelukkigste persoon op aarde! De emotie die dan loskomt is een ontlading van al het harde werken, de inzet maar ook discipline, die dan de 2,5 jaar hard werken even doet vergeten. Ik heb het diploma gehaald en hoop nu enorm mooie bruiloften te gaan organiseren!

Danielle, Youssra, Kelly en Fleur, ik wil jullie enorm bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar voor het vertrouwen, steun en het contact dat we hebben gehad. Ik ben ontzettend blij én trots dat ik deel mocht maken van jullie opleidingsinstituut waar je bouwt aan je eigen onderneming maar ook aan je eigen ontwikkeling en uiteindelijk je eigen identiteit.

Liefs,

Hendrina Spoelstra
(Fascino Wedding)

2018

De opleiding tot professioneel weddingplanner is één groot inspirerend avontuur voor mij geweest! Daniëlle is open, eerlijk en laat iedereen in zijn/haar eigen waarde. Ze heeft het vermogen om iedereen goed en kritisch naar zichzelf te laten kijken. 
De opleiding heeft mij veel gebracht. Ik ben een nieuwe weg ingeslagen. Ik leefde in de waan van de dag en heb tijdens de opleiding goed naar mezelf gekeken; wat wil ik en wat kan ik? Zo heb ik een duidelijke missie en visie kunnen neerzetten en ben mijn eigen onderneming begonnen. Wat een heerlijke wereld, die trouwbranche! Bedankt voor je support Daniëlle!

Yvonne Harmelwaard

"Bij Weddingplanners International staan service en een goede begeleiding voorop. Hoe gek/raar de vragen in jouw ogen ook zijn er komt een duidelijk en eerlijk antwoord waar je mee verder kan. Ook leren ze je tijdens de opleiding om anders te kijken en te denken waardoor je hele mindset anders wordt. Ik heb een aantal flinke vastlopers gehad tijdens de opleiding maar met de juiste woorden van Danielle en haar meiden kon ik weer verder. Ook tijdens de aangeboden workshops en masterclasses leer je ontzettend veel met tips uit het veld, dus dat zijn echte aanraders!

Ik heb echt ontzettend veel geleerd en ben nu helemaal klaar om met passie, vol vertrouwen en een big smile aan mijn bedrijf te gaan bouwen."

Bedankt lieve meiden!
Wendy van der Made

"Met veel plezier heb ik de opleiding tot weddingplanner bij WeddingPlanners International gedaan.
Vooral de uitgebreide opdrachten en het maken van een ondernemersplan hebben mij op een gedegen manier klaargestoomd voor dit beroep.

De seminars waren sprankelend en ook het contact met studiegenoten gaf veel inspiratie.
Ik heb genoten van het organiseren van de stage-bruiloft. Ik heb er veel van geleerd. Met name dat er veel uren werk zit in het plannen van een huwelijk, maar ook dat ik goed opgeleid ben en er klaar voor ben om dit werk te gaan doen.
Ik neem het beroep weddingplanner heel serieus en heb inmiddels mijn eigen bedrijf opgericht.

Kortom ik raad iedereen die wil gaan werken als weddingplanner en vakbekwaam wil zijn, deze opleiding aan!!"

Els Dijkstra 

Joy`s Wedding Events - Stop dreaming & Start doing.

"Dat was mijn motto, vlak voordat ik begon bij Weddingplanners International, met de opleiding tot professioneel weddingplanner.
Ik wilde graag iets voor mijzelf beginnen, zelfstandigheid en creativiteit zijn mijn kerneigenschappen.
Binnenkomen bij WPI, is als een warm welkom, ik voelde mij er direct thuis. Alle twijfel of onzekerheid die ik op de eerste dag van de opleiding had, waren meteen verdwenen. Dit moet ik gaan doen, en het is mij gelukt!
Daniëlle van WPI, heeft een gevoel voor mensen, ze weet precies hoe iemand zich voelt en wat deze nodig heeft om zijn/haar drijfveer en motivatie te vinden. In het afgelopen jaar heb ik veel van haar en haar team, met vrolijke lieve meiden geleerd.
Iedere bijeenkomst, seminar, masterclass of kick-off dagen waren super.

Je krijgt er een boost van om door te zetten met het verwezenlijken van je eigen dromen. Het is een bedrijf dat je ondersteunt met het behalen van je doelen, ook na het voltooien van de opleiding, door middel van het lidmaatschap BWPN, zodat je uitgenodigd wordt om interessante bijeenkomsten bij te wonen.
Zo blijf je actief, op de hoogte van alle trends en het is goed om te sparren met mede professionele weddingplanners, uiteindelijk werken we allemaal alleen en heeft iedereen zijn unique selling point en expertise. "

Daniëlle en Team, bedankt voor deze fantastisch leuke opleiding!

en toen een paar jaar later.......

"In 2011-2012 heb ik de schriftelijke opleiding tot professioneel weddingplanner bij OWPN gevolgd. Wat mij direct opviel, was de gezellige huiselijke sfeer. Koffie, thee, iets lekkers erbij en de lunch zijn altijd prima verzorgd. Daar word ik blij van! De workshops en de jaarlijkse weddingplanners conference zorgden ervoor dat ik, ondanks de thuisstudie, toch regelmatig met Danielle, haar team en medecursisten informatie en ervaringen kon uitwisselen. Ook was het vaak een boost om weer verder te gaan met een van de opdrachten. Uiteindelijk slaagde ik met vlag en wimpel voor deze opleiding en startte zelfs mijn eigen bedrijf op. Gelukkig wordt tijdens de opleiding veel aandacht besteed aan ondernemen, want daar komt zoveel meer bij kijken dan je denkt. Tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij wil. Dat is voor mij een van de belangrijkste zaken voor een ondernemer. Heel fijn dus dat ze daar in de opleiding tijd en aandacht voor hebben! Ook Danielle vindt dat erg belangrijk en staat altijd voor je klaar om hier met je over te sparren. Door hiermee aan de slag te gaan en kritisch naar mezelf en mijn wensen te kijken, kwam ik erachter dat het voor mij nu geen goede stap is om een eigen bedrijf als weddingplanner te hebben. Ik merkte dat mijn hart meer ligt bij coaching en training geven en vooral een (kleine) bijdrage kunnen leveren aan het geluk van mensen. Daar word ik echt gelukkig van! Samen met een vriendin startte ik onlangs een fantastische webshop: Your Secret Friend. Your Secret Friend is een unieke cadeauservice die ervoor zorgt dat je iemand met 1 bestelling maar liefst 3 keer verrast (2 kaarten en een cadeaupakket) binnen een periode van 1 maand. Makkelijk, uniek en verrassend! Onder andere door het volgen van de opleiding en de gesprekken met Danielle heb ik geleerd om te ondernemen, uit te gaan van mijn eigen kracht en vooral te doen waar ik blij van word! En uiteindelijk is dat echt het mooiste wat je kunt ontdekken! "

Daniëlle – Your Secret Friend (www.yoursecretfriend.nl)

"Omdat ik na mijn vorige baan, gelijk door wilde met het opzetten van een eigen onderneming als weddingplanner, heb ik gekozen om de summercourse te gaan volgen. De eerste dagen moest is erg wennen, na mijn hbo en cursussen van mijn vorige baan was dit ineens wel erg praktijk gericht. Is moest even mijn draai vinden, maar toen ik het eenmaal te pakken had op dag 3, zat ik heerlijk in de flow! Nu ik de eerste 2 weken heb afgerond merk ik dat het behoorlijk intensief was, ondanks dat sommige “schooldagen” al voor 14:00u klaar waren. Wellicht had ik het daarin een beetje onderschat, die lekker korte dagen gingen thuis wel verder met huiswerk en mijn hoofd kon aan niets anders meer denken.

Het was heftig, een eyeopener op sommige gebieden en en bevestiging dat dit is wat ik wil gaan doen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt en merk dat ik nu een basis heb gelegd voor wat ik straks ga doen, met mijn klanten, mijn onderneming en mijn toekomst!"

Thalitha van der Oest

“Wat een succes! In het begin was ik een beetje sceptisch, want het ging net even wat anders dan ik gewend was. Niet leren vanuit een boek, maar gewoon doen…
Achteraf had ik het niet anders gewild! Ik heb volledig mijn eigen stijl ontwikkeld en ik sta ook voor 100% achter alles wat ik doe. Ik kan ook echt zeggen dat het MIJN uitwerkingen zijn en niet gekopieerd uit een boekje. De feedback en de boeken als naslagwerk helpen me weer om mijn stijl beter te ontwikkelen.

Danielle, bedankt! Dit is wat ik nodig had! Je hebt me nog enthousiaster over het vak gemaakt dan ik al was."

Barbara de Rooi 

"Het gevoel dat alles op zijn plek valt....dat gevoel had ik toen ik op de informatie avond van de opleiding van Weddingplanners International was. Wat een warme ontvangst en wat een leuke opleiding! Een paar maanden later ben ik gestart met de opleiding en ik heb een geweldig jaar gehad. Uiteraard heb ik veel geleerd over het vak van weddingplanner en over de trouwbranche. Maar de opleiding is zoveel meer dan dat. Echte aandacht van het team en in het bijzonder Daniëlle; coachen en aanmoedigen is wat ze doet! In een paar woorden omschrijven wat mij de opleiding heeft geboden is lastig. Lastig omdat ik vind dat ik dan de opleiding eigenlijk tekort doe, maar vooruit: inspiratie, uitvinden waar mijn kracht ligt, mijn onderscheidend vermogen, heel veel leuke mensen ontmoeten. De opleiding is een ontzettend goede basis geweest voor het mooie bedrijf dat ik nu heb!

Marijke Dokman, MetMarijke"

"Ik ben 1 jaar geleden begonnen aan de opleiding. Ik vond het erg spannend. Nadat ik gestart was aan de opleiding, werd ik nog enthousiaster. De stof en het materiaal waren interessant en ik wilde steeds meer ervan leren en weten. 

We zijn nu een jaar verder en ik ben nu bezig met de laatste opdrachten om mijn opleiding af te ronden. Door het afgelopen jaar heen heb ik zonder problemen de opleiding belopen. Een aantal keren heb ik in Nieuwegein bij het OWPN een seminar gevolgd. Deze waren gezellig en vooral inspirerend. Als ik daar weg ging, zat mijn hoofd vol ideeën en wilde ik nog sneller de opleiding af ronden. Tijdens de seminars werd je aan het denken gezet, om je nog beter te ontwikkelen. De seminars sloten aan op de stof en hielpen mij bij het maken van de huiswerkopdrachten en praktijkopdrachten. De seminars werden gegeven door Danielle. CEO van BWPN. Haar verhalen en adviezen waren 1 groot voorbeeld en maakte dat je nog sneller de opleiding wil afronden Tussendoor word ik ook door haar begeleid. De feedback is altijd eerlijk en ik kan er ook echt iets mee. Ook als je tussendoor vragen hebt, kun je bij Danielle terecht en helpt zij je verder. Dit was een groot vraagstuk in mijn hoofd voordat ik mijn start aan de opleiding maakte. "Hoe zou de begeleiding van afstand zijn?" Al met al kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over de opleiding inhoudelijk en over het verloop ervan. Ik voel me blij, enthousiast en ben blij met de keuze die ik heb gemaakt om voor "weddingplanner" te studeren en ik kan de opleiding zeker adviseren aan anderen. Nu nog de laatste loodjes en dan kan ik mij officieel "weddingplanner` noemen."

Gracia Mahabier

"Ik kan zeggen dat ik toch wel een beetje trots op mezelf ben en dat ik erg veel heb gehad aan al jullie tips en tops, hierbij dus: ontzettend bedankt! Jij hebt een grote bijdrage geleverd aan het tot werkelijkheid kunnen maken van wat ik zo graag wilde!"

Roos Sterk
www.culinairtrouwen.nl

"Graag wil ik jou en het team bedanken voor alle steun en begeleiding en eerlijke feedback tijdens mijn schriftelijke opleiding tot weddingplanner.
Jouw enthousiasme werkt erg aanstekelijk en dat motiveert en inspireert. Je komt ook echt op voor de aspirant en professionele weddingplanners. Zeg niks negatiefs, want dan krijg je Daniëlle op je dak. Daar moest ik in mezelf altijd wel om lachen.
Je toont ook je respect voor andere ondernemers en waarborgt hun privacy. Zelf heb ik je nog nooit een slecht woord over anderen horen zeggen, geen geroddel. Ook al kwamen er wel eens negatieve verhalen van medestudenten voorbij, jij laat je niet uit de kast jagen.
Jij "ziet" mensen, neemt de tijd om naar iemand te luisteren en kan daardoor begrip opbrengen voor bepaalde situaties. Hier ga je dan weer flexibel mee om. Naast je geweldige zakelijke karakter, wat een groot voorbeeld is voor iedereen die een onderneming wil beginnen, blijf je meelevend. 
Je komt over als een sterke, zelfverzekerde vrouw die haar mannetje staat, van zich afbijt wanneer ze het ergens niet mee eens is of wanneer ze anderen wil beschermen. Daar moet je even doorheen kijken om jouw zachte, vriendelijke en humoristische kant te zien, die de belevenissen en seminars zo gezellig maakten.  
Ik merkte aan jou dat jij veel plezier haalt aan wat je onderneemt en dat je hiermee mensen inspireert!
Naast de positieve kanten van het weddingplannen, ben je ook altijd eerlijk geweest over de minder leuke kanten.
Ondanks al je eigen ideeën en dromen, bouw je voor anderen geen luchtkastelen.
Jij brengt mensen/ondernemers samen en geeft ze een kans. Het is aan de ander of ze die kans ook grijpen.

Ik heb wel eens gelezen; "Een goede leraar geeft zijn leerling niet het antwoord, maar laat zien waar diegene het antwoord kan vinden." Die uitspraak heeft wel betrekking op jou, vind ik.
(En wie weet vind je dan iets anders moois, waar je niet eens naar op zoek was.)"

Dank je wel voor alles!

Vriendelijke groet,
Priscilla Ramaker
 
"In de zomer van 2010 startte ik met de groepsopleiding weddingplanner van de OWPN en in maart 2012 sloot ik het laatste examen positief af. De kick-off bestond uit 4 intensieve dagen waarna we de theorie in de praktijk moesten brengen. Het organiseren van een bruiloft van A t/m Z.  Naast het organiseren van de stage bruiloft moesten we verschillende theorieopdrachten uitvoeren en daarnaast volgde we verschillende seminars, hier werden we op beoordeeld. Het lesmateriaal zat goed in elkaar en Danielle leidde ons gedoseerd door het hele traject. Het was hard werken maar de groepsopleiding, de collega weddingplanners, de theorie opdrachten, de praktijkopdrachten en de seminars heb ik als zeer motiverend en verrijkend ervaren. Ik zou iedereen die een carrière als weddingplanner ambieert, de groepsopleiding van de OWPN aanbevelen. Het is het écht meer dan waard!!"

Senna regelt het Weddingplanner
Professioneel Weddingplanner BWPN

"Weddingplanners International is meer dan alleen een opleidingsinstituut…Ik heb mijn diploma behaald.En dit was zeker niet gelukt zonder de inspirerende woorden van Danielle van der Lee, founder & director of Weddingplanners International.

Danielle leert je niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar ze leert je ook, om met je eigen “struggles” om te gaan. Ze is een geweldige coach en ik ben haar erg dankbaar voor alles wat ze mij mee heeft gegeven. Zonder haar, was ik waarschijnlijk gestopt met de opleiding en met mijn passie, bruidsparen een Stressloze Noemenswaardige Onvergetelijke Bruiloft bezorgen.

De spiegel werd mij voorgehouden en ik zette het negatieve in het positieve om. Met als gevolg dat ik een boost kreeg. Ik werd creatiever qua denken en hierdoor ontstonden nieuwe diensten. Diensten die ik ondanks mijn ziekte wel kan uitvoeren. Mijn bedrijf zet ik nog steeds met passie voort en ik blijf creatief denken."
Svetlana Nelson

"Danielle, ik wil je enorm bedanken voor alle inspiratie en professionaliteit. Ik had niet gedacht dat deze kick-off me al zo veel op zou leveren (zowel op professioneel als persoonlijk vlak). Complimenten voor de manier waarop jij de groep hebt begeleid. Het heeft mij verbaasd hoe de individuen zo tot zijn recht zijn gekomen, maar ook de groep hecht is geworden. Ik heb dit nog niet vaak zo mogen ervaren." 

Nienke DrieverQuotes kick-off`s | Seminars | Masterclasses
" Passie, hartstocht, een groot hart dat is wat ik zie. Je maakt mij blij en geeft mij kracht om de ingeslagen weg te volgen, ondanks mijn angsten, durf ik daar steeds meer op te vertrouwen. Je liefde voor dit vak, voor de mensen en betrokkenheid, maken je waardevol voor de groei van de weddingplanners en alle aanwezigen in je leven."

"Bewondering voor dat jij gevonden hebt waar je het beste in bent: toekomstige weddingplanners inspireren, motiveren, ontplooien en klaarstomen voor wat komen gaat"

"Zoveel passie en liefde voor je werk. Dit inspireert! Luisterend oor en rechtvaardig"

"Powerlady, gevoelsmens, waar heel veel levenslust en energie van uitgaat. Alles om te stimuleren, moitveren, en echt een enorme boost mee te geven. Slimme zakenvrouw, ondernemend maar heel dicht bij de mensen"

"Lieve Daniëlle en natuurlijk de rest van het OWPN team, 

Precies een jaar geleden besloot ik het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Op dat moment wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen, maar ik wist, ik moet IETS gaan doen en dan merk ik vanzelf of ik op het juiste pad zit.  
Ik vond op internet informatie over de BWPN/OWPN en hoe meer ik hierover over las, hoe enthousiaster ik werd. Ik heb me vervolgens ingeschreven voor de seminar De Perfecte Ceremoniemeester en nadien wist ik het zeker. Dit wil ik en dit wil ik bij de OWPN gaan volgen. Het voelde gelijk vertrouwd. 
Ik heb voor de groepsopleiding gekozen en dat was heel bijzonder! De 4 Kick Off dagen zijn absoluut een eye-opener en veel meer dan alleen een praktische opleiding. Ik ben heel blij met de gespecialiseerde begeleiding vanuit de OWPN en de geweldige mede-studenten met wie ik nog steeds contact heb. 

De BWPN/OWPN is professioneel, oprecht, inspireert, deelt, motiveert en bovenal zijn het allemaal, Kanjers die weten waar ze het over hebben en met het hart op de juiste plek!  

Tegen iedereen die twijfelt, zeg ik DOEN!  

Mijn leven is hierdoor positief veranderd en daar ben ik het OWPN-team ontzettend dankbaar voor.  Keep up the good work! "

Liefs, Sety Ditters

"Daniëlle van der Lee is een erg enthousiaste en professionele vrouw die precies weet waar ze het over heeft.
In alles wat ze zegt en doet zie je dat ze enorm veel ervaring heeft.
Ze heeft ontzettend veel passie voor het vak en weet dat op de juiste manier over te dragen aan alle studenten.
Daniëlle weet je te stimuleren en motiveren om voor je passie te gaan!
Ik heb zelf ontzettend veel aan de seminars gehad die Daniëlle gaf. 
Tijdens de seminars was ze erg duidelijk, kritisch en eerlijk wat ik als zeer positief ervaren heb."
 
Daniëlle bedankt hiervoor!
 
Liefs Anouk Struijk (NTI cursist) Tip Top Trouwen!

Lieve Daniëlle, 

"Wat een inspirerende ervaring de afgelopen dagen. Ik wil je gewoon even laten weten hoe jij mensen weet te motiveren, blij kan maken met zichzelf, zelfvertrouwen kan geven, energie geven, noem maar op. Dit zijn woorden, woorden op papier. Deze woorden kunnen niet uitdrukken wat voor gevoel je mensen kan geven. Ik keek eens om me heen gisteren.
Wat jij voor elkaar krijgt in 4 dagen bij elk persoontje/mensje/individu is echt heel bijzonder. Een gave. Het voelt als een enorme boost die aansloot op een weg die ik al ingeslagen was.
Dus lieve Daniëlle, je bent enorm inspirerend en hebt mij echt iets gegeven daar ben ik je heel dankbaar voor. 
Ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen. En op het pad van mijn lieve medestudentjes."

Lieve groet,

Linda

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord