Routing & data vakopleiding weddingplanner

Start dagen | Live dagen | Examens 2022

Als extra ondersteuning bieden wij onze deelnemers start dagen / Live dagen aan. Stimulans van klassikale ondersteuning en uitdiepingen van verschillende onderwerpen.

Het examen is eenmaal in de twee maanden op het hoofdkantoor van "The Weddingplanners Institute".
Je vraagt deze aan en je kunt op elke gewenste data examen doen.
Zowel voor Boek 1 als eindexamen Boek 1 en Boek 2. Let wel; voor aanmelding Boek 2 dient Boek 1 afgerond te zijn.

Boven in het menu vind je meer informatie over data van de start dagen, Live dagen en/of examens.

Onze vakopleiding en/of programma weddingplanner

Wanneer je start met de vakopleiding weddingplanner is er verschil of je deze op maat volgt of de klassikale vakopleiding.

Vakopleiding weddingplanner:
Je start met het eerste gedeelte direct met twee fantastische dagen in Bunnik en ontvang je deel 1; Weddingplanner. Hierin staan in verschillende delen ons vak uitgelegd, maak je kennis met wetten en regels en spelen wij in op de vernieuwde toekomst. Je maakt altijd de concepten zelfstandig thuis. Waarom? Omdat wij jouw creativiteit willen zien. We ondersteunen je met vragen en/of opmerkingen en houden samen met jou een vinger aan de pols. In het eerste gedeelte start je altijd met twee startdagen, volg je halverwege een live dag weer in Bunnik en hebben wij persoonlijk contact met jou. Als je deze concepten hebt afgerond ga je op voor het eerste examen. Je doet dit met een presentatie en een mondeling examen.

Bij het tweede gedeelte ben je weer twee dagen in Bunnik en ga je daarna aan de slag met deel 2 Ondernemen. In dit gedeelte ga je aan de slag met projecten zoals de Styled Shoot en het stage project, daarnaast maak jij jouw eigen ondernemersplan. Dit gaat in fasen. Ook bij het tweede gedeelte start je dus met twee startdagen en volg je halverwege een live dag wederom in Bunnik. Als alles is afgerond doe je een schriftelijk eindexamen.

Duur van alle trajecten is maximaal 12 maanden. Deze vakopleiding wordt voor het laatst aangeboden in januari en februari 2022. Daarna gaan wij alleen op maat onze deelnemers begeleiden.

Op maat programma weddingplanner:
Hierin gaat alles op maat, gericht op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Vanaf de start plannen we individuele afspraken in en je bent daarnaast ook welkom op de startdagen en live dagen zodat je ook kennis kunt maken met andere deelnemers. Alle afspraken gaan naar behoeften en in goed overleg. Het kan zo zijn dat je sneller door de vakopleiding heen gaat maar je kunt er ook maximaal 12 maanden voor uittrekken.

Je start met het eerste gedeelte; weddingplanner. Hierin staan in verschillende delen ons vak uitgelegd, maak je kennis met wetten en regels en spelen wij in op de vernieuwde toekomst. Je maakt altijd de concepten zelfstandig thuis. Waarom? omdat wij jouw creativiteit willen zien. We ondersteunen je met vragen en/of opmerkingen en houden samen met jou een vinger aan de pols. In het eerste gedeelte start je altijd met twee startdagen, volg je halverwege een live dag en hebben wij persoonlijk contact met jou. Als je deze concepten hebt afgerond ga je op voor het eerste examen. Je doet dit met een presentatie en een mondeling examen.

Bij het tweede gedeelte; ondernemen ga je aan de slag met projecten zoals de Styled Shoot en het stage project, daarnaast maak jij jouw eigen ondernemersplan. Dit gaat in fasen. Ook bij het tweede gedeelte start je met twee startdagen en volg je halverwege een live dag. Als alles is afgerond doe je een schriftelijk eindexamen.

Ondersteuning vakopleiding en programma

✓ Face to Face contact in Bunnik en/of telefonisch 
✓ Ondersteuning in de concepten afgestemd op jouw wensen
✓ Via onze online modules kom je in onze online bibliotheek waar je alle templates voor jouw bruiloften en jouw (nieuwe of bestaande) onderneming kunt vinden
✓ Persoonlijke ontwikkeling als mens en ondernemer.
✓ Live dagen in Bunnik met collega weddingplanners!

Voor een ieder wordt een planning gemaakt afgestemd op ieders wensen. Dit houdt in dat je structuur hebt en een duidelijke focus.
Dit alles geldt voor de vakopleiding professional weddingplanner en op maat programma weddingplanner gaat nog enkele stappen verder. Wij ondersteunen je dan prive en volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord