Summer Weddingplanner Academy

In augustus gaan we twee weken aan de slag met jou!

Als je jezelf ziet als een verantwoordelijke ondernemer van de toekomst met een goed begrip van het nieuwe ondernemen, iemand met voorliefde voor bruiloften, organisatie en planning en hoe het moet en zou kunnen werken, dan is deze Summer Academy voor jou.

In de eerste week gaan wij vanaf woensdag t/m vrijdag aan de slag met de basis skills van ons vak. Drie dagen trainingen samen met ons team. Interactief, ruimdenkend en inspiratie vol!

Boek 1 :
Weddingplannen | De Bruiloft | Het bruidspaar | Tools | Styling | Ceremoniemeesterschap | Trends |

In de tweede week gaan we vanaf dinsdag t/m vrijdag aan de slag met het kiezen van een niche en bereiden wij je voor of je als ondernemer echt aan de slag wilt gaan. Vier dagen aan de slag met het ontdekken van jouw passie.

Boek 2 :
Acquisitie | Tools | De Onderneming | Social Media | Presenteren |

Daarom kies je voor Weddingplanners International

Een van de belangrijkste kenmerken van Weddingplanners International is de kleinschaligheid. 
Er is persoonlijke aandacht voor elke student. Persoonlijke ontwikkeling is van onze belangrijkste kenmerken en staat bij ons centraal.
Gedurende het hele jaar wordt iedere student persoonlijk begeleid door een van onze educators. We streven naar een groepsgrootte van maximaal 6 deelnemers zodat wij alle aandacht kunnen steken in een ieder. 

Inhoud Summer Weddingplanner Academy

In het eerste deel wordt er aandacht besteed aan de taken die een weddingplanner heeft, maar ook de wet- en regelgeving komt aan de orde.
We begeleiden je bij het maken van offertes, slepen je door de etiquette rondom het huwelijk en alles wat nodig om als perfect voorbereide weddingplanner aan de slag te gaan, heen.

In het tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding en klantbenadering.

Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor de eindpresentatie. Je werkt in de avonduren aan je concepten en wij ondersteunen jou hierbij. Bij voldoende resultaat mag je het certificaat in ontvangst nemen. 

In twee weken tijd helpen wij jou gericht met jouw toekomst!

Investering Summer Weddingplanner Academy

Je ontvangt van ons:

Lesmateriaal, 
7 dagen training,
interactieve lessen met professionals
Lunch (healthy)
twee belevenissen in het najaar voor de aspirant leden BWPN

Startdatum:
19 t/m 21 augustus (week 1)
25 t/m 28 augustus (week 2)

Early Bird: € 1999,-
tot 15 april a.s. en je ontvangt van ons Dagboek van een Weddingplanner cadeau!

Na 15 april investeer je € 2249,-

Indien je na de Summer Academy besluit om je ondernemersplan te schrijven en een stagebruiloft te organiseren en een diploma te ontvangen zullen wij hiervoor een passende offerte maken.

De opleiding is vrijgesteld van btw.
Aanmelden via dit formulier.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord