Testimonials ondernemers/weddingplanners

"Een goede leraar geeft zijn leerling niet het antwoord, maar laat zien waar diegene het antwoord kan vinden."

Onze ambassadeurs aan het woord:

Mei 2018
Nadat ik in juni 2015 in Italië ben getrouwd en zelf alles heb georganiseerd wist ik het zeker; “Ik wilde mijn organisatietalent verder ontwikkelen en toekomstige bruidsparen hetzelfde gevoel geven wat ik ook heb gevoeld om het ja-woord in het prachtige Italië te kunnen geven!” Organiseren en creatief bezig zijn, deze combinatie wilde ik toepassen in de branche waarvan ik voor mijn eigen bruiloft nog niet eerder van geweten had, namelijk de opleiding tot professioneel weddingplanner! Nadat ik twee maanden later naar de informatieavond was geweest, was ik enorm positief! Danielle die met veel enthousiasme verteld over haar passie op deze avond gaf mij het juiste gevoel. Haar ervaring, oprechtheid en eerlijkheid kwam heel goed over, maar het zet je ook aan het denken.. Is het naast een 32-uur werkweek haalbaar om deze studie ernaast te volgen? Is het niet te hoog gegrepen? Ik ging erg enthousiast naar huis maar tegelijkertijd ook met veel vragen in mijn hoofd.

De opleiding bij de OWPN is niet zomaar ‘even’ een studie. Weddingplanners International staat voor professionaliteit maar ook 100% zorgvuldigheid en betrokkenheid. Toen was het moment daar; November 2015… (ja, dit voelt inderdaad al lang geleden!) de kick-off van boek 1, een tweedaagse kick-off in groepsverband. De studie is nu officieel begonnen. Intensief, maar enorm leuk! Een leuke kleinschalige groep en twee dagen Sneek – Nieuwegein was voor mij geen probleem! De twee dagen zijn omgevlogen en dan breekt het moment van discipline en doorzettingsvermogen aan. Ik zocht naar de balans tussen mijn huidige baan en de studie. De praktijkopdrachten die ik moest maken zijn enorm leerzaam. Ik behaalde mooie cijfers en sloot de zomerperiode af met een prachtige stagebruiloft.

Het afgelopen halfjaar heb ik keihard gewerkt aan mijn ondernemingsplan wat een behoorlijk pittig project was. Twee maanden geleden liep ik even helemaal vast. Na een fijn telefoongesprek met Danielle, kreeg ik weer vertrouwen. Danielle is zeer oprecht en die aanvoelt (zelfs op afstand) welke woorden er op die momenten nodig zijn om je te laten weten én te laten voelen, dat het allemaal goed komt. Vertrouwen in jezelf, inzet en met doorzettingsvermogen kom je een heel eind.

Met nieuwe energie en inspiratie ging ik verder, stuurde uiteindelijk het ondernemingsplan in en maakte het eindexamen. Als je dan, de volgende dag, de beoordeling met de “prachtige” eindcijfers krijgt voel je je op dat moment even de gelukkigste persoon op aarde! De emotie die dan loskomt is een ontlading van al het harde werken, de inzet maar ook discipline, die dan de 2,5 jaar hard werken even doet vergeten. Ik heb het diploma gehaald en hoop nu enorm mooie bruiloften te gaan organiseren!

Danielle, Youssra en Fleur, ik wil jullie enorm bedanken voor de afgelopen 2,5 jaar voor het vertrouwen, steun en het contact dat we hebben gehad. Ik ben ontzettend blij én trots dat ik deel mocht maken van jullie opleidingsinstituut waar je bouwt aan je eigen onderneming maar ook aan je eigen ontwikkeling en uiteindelijk je eigen identiteit.

Liefs,

Hendrina Spoelstra
(Fascino Wedding)

Download hier meer ervaringen van onze weddingplanners.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord