Groepsvakopleiding weddingplanner

allerlaatste mogelijkheid om te starten

De groepsopleiding is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

De groepsopleiding bestaat uit twee kick-off dagen achter elkaar voor het eerste deel. Tijdens deze dagen wordt een groot gedeelte praktijkgericht op een interactieve manier doorgenomen. Hierna volgt de thuisstudieperiode met de praktijkopdrachten | Concepten.
Waarom?
Omdat het erg belangrijk is, wanneer je een eigen onderneming gaat opzetten dit een uniek en persoonlijk concept wordt. Natuurlijk krijg je hierbij alle begeleiding die je nodig hebt van ons team.

Inhoud groepsvakopleiding weddingplanner

Het eerste deel (Boek 1) van deze groepsopleiding neemt ongeveer 5 maanden in beslag, met uit zondering van het organiseren van de stagebruiloft. Deze opdracht zal vanaf Boek 2 in de opleiding gaan starten. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie kan de opleiding langer of korter duren.

Wanneer je alle praktijkopdrachten naar behoren heeft afgerond, volgt er een presentatie in Nieuwegein, daarna ontvang je een certificaat voor deel 1. Na het succesvol afronden van deze praktijkopdrachten kun je doorstromen naar het tweede deel (Boek 2) ondernemerschap.

In het eerste deel wordt er aandacht besteed aan de taken die een weddingplanner heeft, maar ook de wet- en regelgeving komt aan de orde. Weddingplanners International begeleidt je bij het maken van offertes, sleept je door de etiquette rondom het huwelijk en alles wat nodig om als perfect voorbereide weddingplanner aan de slag te gaan, heen. Je kunt ons team voor ondersteuning tijdens kantoordagen bereiken van maandag t/m donderdag.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met afsluitende presentatie met een voldoende hebt afgerond, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. Je start als eerste met twee kick-off dagen in Nieuwegein om vervolgens verder te gaan met deel 2. In dit tweede deel zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering.
Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Dit examen gaat over Boek 1 en Boek 2. Bij voldoende resultaat mag je het diploma in ontvangst nemen, wat jouw het recht geeft om aan te sluiten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN).

Collegedagen:

Naast deze laatste (januari 2019) traditionele opleiding worden er ook college dagen aangeboden. Deze (dag)delen zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige onderdelen uit de vakopleiding. Deze onderdelen zullen tijdens de college dagen verder worden uitgewerkt. Dit is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid om jouw collega weddingplanners te ontmoeten.

De eerste twee college dagdelen; Plan of Action | Concept,  Pitfalls & Solutions volg je bij Boek 1. De laatste twee college dagdelen; Get Connected, Business Start-Up horen bij Boek 2.  

Na het afronden van de opleiding zullen wij nog maximaal een jaar tot beschikking staan voor onze gediplomeerde weddingplanners die hulp willen bij het starten van hun eigen onderneming.

Investering groepsvakopleiding weddingplanner

De investering van de groepsvakopleiding bedraagt € 2499,-, dit is inclusief al het lesmateriaal, volledige begeleiding, college dagdelen (incl. kick-off) presentatie en een examen. De groepsgrootte van de kick-off ligt tussen 6-8 personen.

We hebben nog twee plaatsen beschikbaar voor januari 2019 a.s.
Daarnaast ontvang je een gratis aspirant lidmaatschap van de BWPN t.w.v. € 125,- excl. btw 21% voor 2019 en de Masterclass Doelen stellen op vrijdag 18 januari 2019 cadeau t.w.v. € 149,- excl. btw 21%

Aanmelden kan nog t/m 16 december 2018.

De opleiding is vrijgesteld van BTW.
Aanmelden via dit formulier.
Je gaat meteen naar ons betaalsysteem toe en kunt alles meteen in orde maken en is je plek meteen gegarandeerd.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord