Individuele vakopleiding weddingplanner

Weddingplanners International biedt je de mogelijkheid om de vakopleiding te volgen in eigen tempo en op tijden die jou het beste uitkomen! Lijkt jou dit ideaal? Dan is de individuele vakopleiding een juiste keuze. 

Wanneer je de opleiding individueel volgt, bespreek je samen met jouw trainer wat de lestijden zijn; dat kunnen twee dagen in de maand zijn, maar het kan ook twee middagen in de maand zijn. Daarnaast krijg je altijd de persoonlijke begeleiding die je wenst. Ook kun je te allen tijde contact opnemen met jouw trainer.

De individuele vakopleiding is opgedeeld in twee delen:

  • Weddingplannen (Boek 1)
  • Ondernemerschap (Boek 2)

Inhoud individuele vakopleiding

Ook kan de planning van het maken van de praktijkopdrachten | concepten aangepast worden aan jouw persoonlijke omstandigheden en visie.

Naast de één op één lessen worden er ook verschillende college dagen aangeboden. Deze dagen (dagdelen) zijn bij de opleiding inbegrepen en omvatten een paar lastige onderdelen uit de vakopleiding. Deze onderdelen zullen tijdens de college dagen verder worden uitgewerkt. Dit is natuurlijk ook een prettige mogelijkheid om jouw collega weddingplanners te ontmoeten.

Wanneer je het eerste deel (Boek 1) met een voldoende hebt afgerond n.a.v. een presentatie, stroom je door naar het tweede deel: ondernemen. In dit tweede boek zal dieper ingegaan worden op alles wat bij een eigen onderneming komt kijken, zoals acquisitie, marketing, administratie, branding, storytelling en klantbenadering. 
Na afloop van het tweede deel ondernemerschap kun je op voor het eindexamen. Deze gaat over Boek 1 en Boek 2.
Bij voldoende resultaat mag je het diploma in ontvangst nemen, wat je recht geeft om aan te sluiten bij de Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland (BWPN).

Na het afronden van de vakopleiding zullen wij nog maximaal een jaar tot beschikking staan voor onze gediplomeerde weddingplanners die hulp willen bij het starten van hun eigen onderneming.

Inschrijven individuele vakopleiding

De investering van de individuele vakopleiding bedraagt € 4499,-, dit is inclusief al het lesmateriaal, volledige begeleiding, twee vaste trainers, praktijkdagen (college dagen), presentatie en een eindexamen en naar behoefte volg je twee dagen kick-off bij Boek 1 en twee dagen kick-off bij Boek 2 tijdens de inspiratieweken.

We hebben zeer beperkt plaats voor de individuele vakopleiding en kijken eerst wanneer wij ruimte hebben.

We hebben regelmatig contact en zien elkaar gemiddeld twee keer per maand.
Fleur van Leeuwen is je vaste begeleider voor kennis overdracht en bij Danielle voor coaching en motivatie, daarnaast zien wij je bij de collegedagen. 

Inschrijven gaat via dit formulier.
Je gaat meteen naar het betaalsysteem en alles wordt in orde gemaakt voor je.

De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord