Vakopleiding weddingplanner

Op maat en behoefte | gericht op jouw wensen

Studeren aan Weddingplanners International is een spannende, boeiende en unieke verrijkende ervaring.

Met toegang tot enkele van de meest vooraanstaande creatieve geesten in onze business, plus intensieve en eigentijdse leermethoden, vinden onze studenten hun dagen op het instituut zeer de moeite waard.

Wij zijn van mening dat de vriendschappen en het netwerk die ze opbouwen, even belangrijk zijn als de netwerkmogelijkheden die zij met een enorm aantal professionals uit onze industrie zullen ervaren.
De rijke en collegiale houding van onze studenten terwijl ze hier met ons samen hard aan het werk zijn, staan aan een basis van stevige vriendschappen die ze uit kunnen dragen in hun hele carrière als ondernemer.

Onze vakopleiding is geschikt voor de Nederlandse markt. De oerdoelgroep zijn alle vrouwen (en mannen) die weddingplanner zijn of willen worden, een ondernemersgeest hebben en lifestyle aanmeten waarin je als business owner het verschil kunt gaan maken.

Je wordt geprikkeld door de besten uit het vak, inspiraties sessies alom en daarbij de nodige peptalks van ladyboss Danielle herself.

Hoe kun je je droom verwezenlijken op de manier zoals jij dat wilt? Hoe maak je het vak eigen zodat je je eigen werkwijze kunt ontwikkelen in een branche wat elke dag verandert.

Wij beloven je een ervaring in alle facetten die je kunt bedenken!

We bieden vanaf heden de vakopleiding weddingplanner op maat aan. Dit houdt in dat wij kijken wat jouw behoefte is, wat is je achtergrond, wat zijn je doelstellingen?
Dit vergt een andere discipline en vooral kijk op jezelf en daarbij met onze nodige tools, handvatten en college dagen waar wij jou verder kunnen helpen en klaar kunnen stomen op een hele fijne manier.

Je ontvangt de begeleiding van Fleur van Leeuwen en Danielle van der Lee.

We nodigen je graag uit voor een adviesgesprek of mail ons met jouw visie en vragen.
Daarna maken een offerte op maat, en gaan wij (start is in overleg en wanneer er ruimte is) aan de slag met jou!

Adviesgesprek aanvragen gaat via info@theweddingplannersinstitute.com o.v.v. vakopleiding op maat.
Offerte aanvragen met jouw wensen gaat via: danielle@bwpn.nl o.v.v. vakopleiding op maat.

Aarzel niet om ons te contacten, we helpen jou graag!Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord