vakopleiding weddingplanner

Deze kennis neem je mee in jouw eigen bedrijf

Weddingplanners International biedt sinds mei 2005 in Nederland en ver daarbuiten een deeltijd vakopleiding aan voor weddingplanners die professioneel en goed voorbereid als weddingplanner naar buiten willen treden.

Weddingplanners International is het beginpunt voor weddingplanners/ondernemers in spe die bij de toekomstige top van de weddingplanner industrie willen horen. 

Met uitmuntende leermiddelen, toonaangevende voorzieningen en toegang tot experts uit de branche en trouwwereld bereiden wij onze studenten voor op werk in alle vlakken van deze opwindende en vernieuwende branche. 

We bieden de volgende vakopleidingen aan: 
* Weddingplanner Business Management
* Individuele vakopleiding
* Beroepsgerichte jaaropleiding All-Round (wekelijks instituut)

Vanaf heden bieden wij exclusief stageplaatsen aan bij onze professionals. Hier draai je een dag mee met een bruiloft en bied je ondersteuning tijdens deze dag. Wij selecteren de juiste studenten bij de juiste professionals. Dit is bij de bovenstaande vakopleidingen en na startdatum 1 september 2019.

Het instituut trekt studenten uit heel Europa aan. De vakopleiding wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5. Daar zijn wij super trots op! Dit wordt eenmaal in de zes maanden getoetst.

Onze vakopleiding is geschikt voor de Nederlandse markt. De oerdoelgroep zijn alle vrouwen (en mannen) die weddingplanner zijn of willen worden, een ondernemersgeest hebben en lifestyle aanmeten waarin je als business owner het verschil kunt gaan maken.

Je wordt geprikkeld door de besten uit het vak, inspiraties sessies alom en daarbij de nodige peptalks van ladyboss Danielle herself.

Hoe kun je je droom verwezenlijken op de manier zoals jij dat wilt? Hoe maak je het vak je eigen zodat je je eigen werkwijze kunt ontwikkelen in een branche wat elke dag verandert.

Wij beloven je een ervaring in alle facetten die je kunt bedenken!

Waarom Weddingplanners International?

* Persoonlijk, uniek, high end en kwalitatieve vakopleidingen
* Intiem instituut, informeel en vriendelijke warme sfeer
* Kleine klassen en persoonlijke aandacht
* Ideale basis vakkennis en ondernemerschap met een USP point.
* Centraal gelegen in Midden Nederland
* Gigantische netwerk in de trouwbranche
* Stage mogelijkheden bij de professionele weddingplanners

Wij houden geen plaatsen vrij. Bij ons start je in overleg en wat in onze agenda past. 

Kijk in het menu linksboven voor alle vormen en de routing 2020 van de vakopleiding weddingplanner. Kijk je gezellig via je mobiel of iPad? Klik dan links boven op het OWPN logo.

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker.Akkoord